Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

IORDANIS: Αυτό το κοσµηµατοπωλείο αποτελεί σταθερή αξία στα βόρεια προάστια.

30 Ιανουαρίου 2018 17:02
IORDANIS: Αυτό το κοσµηµατοπωλείο αποτελεί σταθερή αξία στα βόρεια προάστια.

Με περισσότερα από 40 χρόνια στον χώρο, το κοσµηµατοπωλείο Iordanis δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού αποτελεί σταθερή αξία στα βόρεια προάστια. Στην καρδιά της Κηφισιάς, σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόµους, την Κολοκοτρώνη, οι γυναίκες θα βρουν τον δικό τους... παράδεισο!

Πρόκειται για έναν χώρο µε vintage διάθεση που ξεχωρίζει για την πολυτέλεια και την καλαισθησία του, ο οποίος είναι σχεδιασµένος εξολοκλήρου από τη µητέρα του Δηµήτρη Ιορδάνη, που κρατάει τα ηνία της επιχείρησης, διαδεχόµενος τον πατέρα του, Ιορδάνη.

Λόγω των σπουδών του ιδιοκτήτη στο αντικείµενο της Γεµολογίας, εδώ δίνεται µεγάλη βάση στον ορυκτό πλούτο, γι’ αυτό και οι προθήκες του καταστήµατος είναι γεµάτες από πολύτιµους και ηµιπολύτιµους λίθους, διαµάντια, ρουµπίνια, σµαράγδια και ζαφείρια που συνδυάζονται µε το ασήµι ή το χρυσό 14,18 ή 22 καρατίων και µπορούν να σφραγίσουν άξια, συναισθήµατα, αναµνήσεις και επενδύσεις.

Και φυσικά µε το µεράκι και την αγάπη που έχει η εταιρεία για την τέχνη του κοσµήµατος, είναι πρόθυµη να ακούσει κάθε επιθυµία σας για ένα νέο σχέδιο, µοναδικό, που θα σχεδιάσετε από κοινού, ή να µεταµορφώσει ένα υπάρχον κόσµηµα σε ένα έργο τέχνης που θα είναι αντάξιο των προσδοκιών σας!

Πηγή Best in town Kifissia


 

Ροή ειδήσεων

Share