Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ο οίκος Τρανούλη συνεχίζει να κλέβει τις εντυπώσεις με την νέα πνοή στην επιχείρηση και με τις καινοτόμες ιδέες του!

30 Ιανουαρίου 2018 10:22
Ο οίκος Τρανούλη συνεχίζει να κλέβει τις εντυπώσεις με την νέα πνοή στην επιχείρηση και με τις καινοτόμες ιδέες του!

Σεβόµενοι την ιστορία του Οίκου Τρανούλη και την πορεία του πατέρα τους, Θεόδωρου, ο Αναστάσιος και η Αθηνά έχουν δώσει νέα πνοή στην επιχείρηση και εξελίσσουν το brand µε καινοτόµες ιδέες. Εµείς συναντήσαµε την Αθηνά και µιλήσαµε µαζί της για την απόφασή της να ενταχθεί δυναµικά στην εταιρεία και τη νέα καµπάνια µε τίτλο “ΤΑΚΕ ΜΕ ΗΟΜΕ”.

Η Αθηνά Τρανούλη γεννήθηκε το 1981 στην Αθήνα και από τότε που θυµάται τον εαυτό της η µόδα ήταν µέρος της ζωής της. Αποφοίτησε από τη ΧΕΝ και επίσης σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Saint George College.

Πόσα χρόνια ασχολείστε µε τον οίκο µόδας;

Aπό την εφηβεία µου άρχισα µε δειλά βήµατα να γίνοµαι µέρος του Οίκου Μόδας Τρανούλη. Έβλεπα τον πατέρα µου, Θεόδωρο Τρανούλη, να δηµιουργεί µοναδικά κοµµάτια υψηλής ραπτικής και µε εντυπωσίαζε η αγάπη του για τη µόδα. Ο πατέρας µου, άλλωστε, ήταν εκείνος που µε ώθησε στο σχέδιο και ο καλύτερος δάσκαλος που θα µπορούσα να έχω.

Σας γεµίζει άγχος η ευθύνη να ασχολείστε µε έναν οίκο που είναι τόσα χρόνια καθιερωµένος;
Ειλικρινά το µοναδικό άγχος που έχω είναι να ευχαριστώ την κάθε γυναίκα που µας εµπιστεύεται. Έχουµε µάθει να λειτουργούµε οµαδικά µε σύµπνοια και αρµονία.
Πού πιστεύετε ότι οφείλεται η µεγάλη φήµη που έχει δηµιουργηθεί γύρω από τον οίκο σας;
Ο οίκος µας είχε πάντα πηγή έµπνευσης όλο το φάσµα του Αρχαίου Ελληνικού Κόσµου, µε µια σύγχρονη πινελιά Αvant Garde και γενικότερα τα εµπνευσµένα κινήµατα της ευρύτερης µοντέρνας τέχνης. Ξεχωρίζει επί 30 έτη στον χώρο της µόδας για την αδιαπραγµάτευτη ποιότητα των δηµιουργιών, την αγάπη και τον θαυµασµό για τη γυναίκα που τις αναδεικνύει.

«Φυσάει» νέος αέρας στον οίκο µε τη δυναµική σας είσοδο. Τι περιµένουµε από εδώ και πέρα;
Ξεκινήσαµε µε τον αδερφό µου, Αναστάσιο Τρανούλη, µία νέα καµπάνια µε τον τίτλο “ΤΑΚΕ ΜΕ ΗΟΜΕ”, από την ανάγκη επιστροφής των αρχαίων µαρµάρων του Παρθενώνα στη γενέτειρά τους. Η σειρά Αthena by Tranoulis δεν είναι προς πώληση αλλά δηµιουργήθηκε για να γίνει µέρος της παγκόσµιας µόδας και για να προστεθεί µαζί µε άλλες φωνές στη διάδοση αυτής της αρπαγής που µετράει 200 χρόνια. Τα µελλοντικά µας σχέδια είναι ουσιαστικά και δοµηµένα και οι στόχοι µας υψηλοί.

Exinoy 8, Nea Κηφισιά / Ερµού 36, Σύνταγµα, Τ. 210 3641191 (κατοπιν ραντεβου) www.tranoulis.gr |

 

Ροή ειδήσεων

Share