Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Cho Cho San: Κάντε ένα γαστρονομικό ταξίδι στην Ανατολή με αφετηρία την Δροσιά!

7 Μαΐου 2019 08:26
Cho Cho San: Κάντε ένα γαστρονομικό ταξίδι στην Ανατολή με αφετηρία την Δροσιά!

Είναι φωλιασμένο στην κεντρική πλατεία της Δροσιάς και εδώ και 2 χρόνια θεωρείται ένας από τους must προορισμούς των επισκεπτών που θέλουν να γευτούν νόστιμες γεύσεις Ιαπωνίας, Κίνας, Ταϊλάνδης και Κορέας! O lounge χώρος του με τον ατμοσφαιρικό φωτισμό έχουν την ικανότητα να σας μυήσουν αυτόματα στην ατμόσφαιρα και την αισθητική της Ανατολής, χωρίς υπερβολές αλλά με minimal διάθεση.

Όταν ο καιρός το επιτρέπει μπορείτε να αράξετε στην πολύ προσεγμένη αυλή του, ενώ αν κάθεστε στο εσωτερικό του, οι δύο μεγάλες τζαμαρίες επιτρέπουν στους επισκέπτες να χαζεύουν την εξωτερική ατμόσφαιρα!

Το γαστρονομικό σας ταξίδι μπορείτε να το ξεκινήσετε με πιτάκια chizu basket με πλούσια γέμιση από τυρί κρέμα και καβούρι και φυσικά μην πείτε όχι σε μια πιατέλα με sushi από το signature μενού του. Από τα κυρίως εξαιρετικά είναι τα κoμματάκια μοσχαρι μαριναρισμένα με σόγια στο μαντέμι καθώς και ο σολομός σε γλυκιά miso sauce και πουρέ γλυκοπατάτας!

Highlights:
Τα νόστιμα cocktails του
Οι πολύ καλές τιμές
Η υπηρεσία delivery

Tip: Κάντε την κράτησή σας... όσο πιο νωρίς γίνεται!

Info: Δευτ.-Πεμπ. 17:00-00:00, Παρ.-Κυρ 13:30-00:00, Πευκών 17 & Πετρίτη, Δροσιά, Τ. 210 622 84 84, www.chochosan.gr, FB CHO CHO SAN Drosia

Πηγή Best in town Kifissia

Δείτε εδώ

 

Ροή ειδήσεων

Share