Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Estrella το μπουγατσάν της Κηφισιάς!

26 Φεβρουαρίου 2018 14:05
Estrella το μπουγατσάν της Κηφισιάς!

Ξεκίνησε στη Θεσσαλονίκη, σύστησε το brunch και το δικής του έμπνευση... φημισμένο μπουγατσάν και όπως ήταν επόμενο πέρασε τα σύνορα της συμπρωτεύουσας! Η πιο πρόσφατη άφιξη είναι αυτή στην καρδιά της Κηφισιάς!

Πριν από 6 χρόνια πρωτοάνοιξε στη Θεσσαλονίκη και ξεχώρισε για το διαφορετικό concept του, καθώς σύστησε στη συµπρωτεύουσα το brunch, αλλά και για τη διάσηµη πλέον γευστική... πατέντα του, το νοστιµότατο µπουγατσάν (ένας ενδιαφέρων συνδυασµός µπουγάτσας και κρουασάν)! Και κάπως έτσι έγινε η αρχή... η επιτυχία ήρθε αµέσως, και το να «κατηφορίσει» στην Αθήνα ήταν θέµα χρόνου. Η πρώτη εµφάνιση έγινε πέρυσι στο κέντρο και φέτος, εδώ και λιγότερο από µήνα, το απόλυτο brunch hotspot άνοιξε τις πόρτες του στην καρδιά της Κηφισιάς, πίσω από την Πινακοθήκη Κουβουτσάκη, από την ίδια οµάδα ανθρώπων, αυτήν της Θεσσαλονίκης.

Ο εξαιρετικός χώρος µε το αίθριο πίσω και την ανοιχτή κουζίνα είναι ο ιδανικός για να επικοινωνήσει το success story του Estrella... To world street food είναι η φιλοσοφία του easygoing, παιχνιδιάρικου µενού το οποίο προτείνει εκλεκτές comfort food προτάσεις πρωινού, brunch και light lunch, ενώ δεν λείπουν και οι πιο ιδιαίτεροι συνδυασµοί. Δοκιµάστε οπωσδήποτε το burger ottoman, την αλµυρή βάφλα µε αβοκάντο, τα αφράτα pancakes σε πολλούς συνδυασµούς (εξαιρετικά αυτά µε red velvet...) και φυσικά το trademark µπουγατσάν! Εξίσου πολλές είναι οι επιλογές σε καφέδες και ροφήµατα µε κάποιες πολύ ιδιαίτερες δικής τους έµπνευσης όπως ο kudu cold brew (παγωµένος φίλτρου), τα ελληνικά βότανα, οι φυσικοί χυµοί και η σπιτική λεµονάδα! Καθηµερινά 08:00-23:00.

Πηγή Best in town Kifissia

Δείτε εδώ

 

Ροή ειδήσεων

Share