Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Γιώργος Παπαδόγαµβρος: Ο ιδικός του αντρικού ντυσίματος!

12 Ιανουαρίου 2018 15:41
Γιώργος Παπαδόγαµβρος: Ο ιδικός του αντρικού ντυσίματος!

O Γιώργος Παπαδόγαµβρος δραστηριοποιείται στον χώρο του bespoke ανδρικού ντυσίµατος από το 1998 και παρόλο που πήρε το βάφτισµα του πυρός δίπλα στον ράφτη πατέρα του αλλά και τον παππού του, ο ίδιος χάραξε τη δική του πορεία ανοίγοντας το µεταµοντέρνο atelier του στην καρδιά της Κηφισιάς.

Από τότε µέχρι σήµερα έχει καταφέρει να εδραιωθεί και να κατακτήσει την κορυφή στον χώρο µέσα από µια άκρως επιτυχηµένη πορεία που αποδεικνύει τόσο η διαχρονικότητα όσο και η εµπιστοσύνη των πάρα πολλών επώνυµων και µη κυρίων που του έχουν εµπιστευτεί απόλυτα το bussiness look τους. Όσον αφορά το ενεργητικό του, µπορεί να περηφανευτεί για τις σπουδαίες συνεργασίες του καθώς έχει ντύσει... γαµπρούς τους πιο διάσηµους Έλληνες celebrities και επιχειρηµατίες.

Η επιτυχία και η εµπιστοσύνη βέβαια δεν ήρθαν τυχαία, καθώς το ταλέντο, η έµπνευση, η δηµιουργικότητα, η προσωποποιηµένη επαφή, η αυστηρά tailor made δηµιουργία, η επιλογή των συνεργατών του και φυσικά τα υφάσµατα που επιλέγει ήταν πάντα και παραµένουν τα κύρια συστατικά τους. Και µπορεί ο ίδιος να µη ράβει πια (έχει άλλωστε 7 ράφτες) αλλά τα customized σχέδια και τα πατρόν είναι αυστηρά και εξολοκλήρου δικά του. Αναφορικά µε τα υφάσµατα, είναι αποκλειστικά εισαγωγής από Ιταλία και Αγγλία ανώτερης ποιότητας και τα καλύτερα που υπάρχουν στην αγορά.

Φυσικά, όλα τα κουστούµια φτιάχνονται εντός µε προσωπική επιµέλεια και αποκλειστικά για τον εκάστοτε κύριο, ενώ δεν θα µπορούσαν να λείπουν και τα απαραίτητα ιταλικά, χειροποίητα αξεσουάρ (παπούτσια, γραβάτες, ζώνες, φουλάρια και παπιγιόν) ανάλογης αισθητικής και ποιότητας ώστε να αναδεικνύουν σωστά το τέλειο κουστούµι σας!

Πηγή Best in town Kifissia

Δείτε εδώ

 

Ροή ειδήσεων

Share