Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συγκεντρώσαμε τις καλύτερες διευθύνσεις shopping της Κηφισιάς!

9 Ιανουαρίου 2018 08:36
Συγκεντρώσαμε τις καλύτερες διευθύνσεις shopping της Κηφισιάς!

Από παγκόσμιας φήμης brands μέχρι ιδιαίτερα design spots και ατελιέ ταλαντούχων σχεδιαστών, η Κηφισιά έχει μία από τις καλύτερες εμπορικές αγορές!

American Vintage
Λεβίδου 5, Τ. 210 8019110 |
5 Levidou Str.
Stylish κοµµάτια για casual κυρίως εµφανίσεις εξαιρετικής ποιότητας του οµώνυµου brand, που καλύπτουν κάθε γούστο και στυλ για ενηµερωµένα και in fashion outfits!

American stars
www.americanstars.gr
Άνδρες και γυναίκες µπορούν να επιλέξουν από τη µεγάλη ποικιλία των προϊόντων τους, casual και άνετα ρούχα επώνυµων αµερικάνικών brands, για να αισθάνονται stylish όλες τις ώρες τις ηµέρας.

Detroit Athens Kifissia

Κυριαζή 21, T. 210 6232886 |

Από τα πιο γνωστά shopping spots της Κηφισιάς, στο Detroit φιλοξενούνται γυναικείες και ανδρικές συλλογές και επιλεγµένα items πασίγνωστων brands. Kοµµάτια των Moncler, Dsquared2, MSGM, αλλά και αξεσουάρ είναι κάποιες από τις fashion επιλογές.

Sοho Soho
Παπαδιαµάντη 6, Τ. 210 6234707 |

Σας περιµένουν προτάσεις γυναικείων, ανδρικών και παιδικών συλλογών πολλών γνωστών brands, κάποια σε αποκλειστική διάθεση, αλλά και ιδιαίτερα αξεσουάρ,

Gant
Κύπρου 5, T. 211 1887333 |

Το πασίγνωστο brand ντύνει άνδρες και γυναίκες µε στυλ και συνδυάζει άψογα το casual wear µε το αµερικανικό look, µε επιλογές από τις ενηµερωµένες συλλογές του!

Hugo Boss
Κολοκοτρώνη 8, T.210 8017879 |

Tο πασίγνωστο brand µεταφέρθηκε σε νέο χώρο στη καρδιά της Κηφισιάς, φυσικά πλήρως από το brand Xida κρύβεται το σχεδιαστικό «δίδυµο» Μαρίας και Αφροδίτης Ξυδά µε σήµα κατατεθέν δηµιουργίες σχεδιασµένες και ραµµένες από τα χέρια τους, που αναδεικνύονται µέσα από καλοδιαλεγµένα χρώµατα, άνετες φόρµες και λεπτοµέρειες που αποπνέουν φινέτσα και απευθύνονται σε όλες τις κυρίες και όλα τα στυλ µε µια µεγάλη γκάµα customized προτάσεων από casual chic κοµµάτια µέχρι tailor made νυφικά!

Elena Kyritsi
Δηµ. Γούναρη 125, Μαρούσι,

H Έλενα Κυρίτση αφιερώνει το ταλέντο και την εµπειρία της στη δηµιουργία ιδανικών νυφικών και βραδινών φορεµάτων, που ανταποκρίνονται ακόµη και στις υψηλότερες απαιτήσεις. Οι tailor-made συλλογές της είναι προϊόντα δηµιουργικής έµπνευσης, πάντα θηλυκές και πρωτοποριακές, υψηλής αισθητικής και σε γραµµές που κολακεύουν και αναδεικνύουν τη σιλουέτα. Tα νυφικά και τα φορέµατα που σχεδιάζει αποτελούνται από υφάσµατα κοµψά, µεταξωτά και αέρινα. Αγαπάει τις γαλλικές δαντέλες και οι συλλογές της κινούνται σε vintage ύφος.

Manx fashion outlet store
Χελµού 25, Άγιος Στέφανος / Λεωφ. Μαραθώνος 88-90, Άνοιξη, Τ. 210 6215583

Μόλις ένα χιλιόµετρο µακριά από το κεντρικό Manx fashion στην Άνοιξη, λειτουργεί το outlet κατάστηµά του µε µεγάλη ποικιλία σε ανδρικά και γυναικεία ρούχα που ξεχωρίζουν για τα ποιοτικά υφάσµατα, δέρµατα και υλικά, καθώς και παπούτσια και αξεσουάρ για µια ολοκληρωµένη stylish εµφάνιση σε ακόµα καλύτερες τιµές. Δευτ.-Παρ. 09:00-21:00, Σάβ. 09:00-19:00.

Regent
Κολοκοτρώνη 5, Τ. 210 8085776 |

Aνατρεπτικό concept store κάτω από τη στέγη ενός αρχοντικού. Εδώ το shopping ανάγεται σε εµπειρία, µε super stylish ανδρικές και γυναικείες casual chic συλλογές από πασίγνωστα brands ενώ στο department του Οutlet θα βρείτε µοναδικές ευκαιρίες. Highlight: Εδώ θα συνδυάσετε τo shopping µε χαλάρωση στην σάλα και στην αυλή, απολαµβάνοντας καφέ και ροφήµατα.

Jewelry & Accessories
Gregio
Λεωφ. Κηφισίας 41-47 (Avenue Mall), Τ. 210 3600721 | 41-47

Μια οµάδα Ελλήνων αργυροχρυσοχόων, που από το 1999 παρουσιάζει πρωτότυπες εντυπωσιακές και in fashion προτάσεις. Η υπογραφή Gregio συνοδεύει µοναδικά κοσµήµατα φτιαγµένα από χρυσό, ασήµι και πολύτιµες πέτρες. Κοµµάτια µοντέρνα και glamorous σε πολλές συλλογές,

Digalakis
Παναγίτσας 6, T. 210 8080020 |

Εκεί που ήταν η Longchamp συναντάµε ένα ακόµα κατάστηµα του οµίλου Digalakis. Εκτός από τις τσάντες και τα αξεσουάρ Longchamp, που εξακολουθούµε να βρίσκουµε, οι συλλογές πλέον περιλαµβάνουν και άλλα γνωστά brands όπως Tous, Lancaster, Roseau Riversible καθώς και άλλα δερµάτινα είδη πολυτελείας.

Χαντρόκοσµος
Παναγίτσας 1, Τ. 210 8015744 |

Εντός θα βρείτε κοσµήµατα που αντανακλούν την κατασκευαστική αρτιότητα, την υψηλή αισθητική και τους ιδιαίτερους συνδυασµούς υλικών. Δίπλα σε αυτά, ανακαλύπτουµε και ποικιλία από ηµιπολύτιµους λίθους, πέτρες, χάντρες, νήµατα και αλυσίδες για να φτιάξουµε τα δικά µας κοσµήµατα.

Essentials
Heaven on earth
Λεβίδου 16 & Αργυροπούλου 1-3, Τ. 210 8081151 |

Πρωτοάνοιξε το 1999 για να συστήσει στην ελληνική αγορά ένα νέο concept µε µοναδικά προϊόντα, luxury beauty brands, home collections και κοσµήµατα σε έναν χώρο... παραδεισένιο! Μεταξύ των brands ξεχωρίζουν τα διεθνώς διάσηµα προϊόντα της Molton Brown.

Χουντάλας
Κηφισίας 255, Τ. 210 8012061 |

Το όνοµα Χουντάλας είναι συνυφασµένο µε τις γούνες από το 1961 µε την πολυετή πείρα να είναι εγγύηση της ποιότητας και του στυλ! Ο Οίκος ασχολείται µε την Collection Γούνας προσφέροντας τις καλύτερες ποιότητες γουναρικών. Highlight: η πλήρης εξυπηρέτηση για την αγορά, επιδιόρθωση αλλά και τη συντήρηση της γούνας σας. Επίσης, η δυνατότητα να µετατρέψετε ένα παλιό γούνινο παλτό σας σε µοντέρνο σχέδιο!

Helmi
Κηφισίας 242 & Παναγίτσας 1,
Τ. 210 8086776 | 242 K

Τις stylish και in fashion συλλογές της πασίγνωστης ελληνικής εταιρείας βρίσκουµε και στην Κηφισιά.

Marks & Spencer
Kύπρου 5, Τ. 210 8080071 |

Το διεθνές brand δίνει δυναµικά το «παρών» του στην Κηφισιά µε ένα καλά ενηµερωµένο κατάστηµα όπου οι shopaholics θα βρουν µια µεγάλη γκάµα από ανδρικά ρούχα, γυναικεία, καθώς επίσης και department µε γυναικεία εσώρουχα.

Funky Buddha
Παναγίτσας 6, Τ. 210 8087456 |

Συγκεντρώνει τους fashionistas χάρη στις µοντέρνες casual street αντρικές και γυναικείες συλλογές της οµώνυµης ελληνικής φίρµας, που µπορούµε να χαιρόµαστε όλες τις ώρες και σε κάθε περίσταση.

Jackson
The Ultimate Denim Destination
Είναι ο απόλυτος προορισµός για όλους τους λάτρεις των jeans, στην καρδιά της Κηφισιάς. Παραµένοντας πιστός στο cοncept του κατά τη διάρκεια των 6 χρόνων που είναι σε λειτουργία, το Jackson είναι ένα καθαρόαιµο jeans store σε έναν cozy new age χώρο στο εµπορικό της Κολοκοτρώνη 9. Η γκάµα του περιλαµβάνει ανδρικά και γυναικεία jeans από όλη τη συλλογή των Levi’s και των Lee καθώς και T-shirts, φούτερ, ζακέτες, jackets και ό,τι άλλο χρειάζεστε για να είστε άνετοι και στυλάτοι όλη µέρα, κάθε µέρα. Στη µεγάλη γκάµα των προϊόντων του µπορείτε να βρείτε ακόµα αξεσουάρ Levi’s, ζώνες αλλά και παπούτσια για ένα ολοκληρωµένο stylish outfit. Το κατάστηµα υπαγορεύει την τελευταία λέξη της µόδας µέσα από την πιο κλασική «αξία» των διαχρονικών jeans και πάντα µε υψηλή την ποιότητα που εγγυώνται τα brands που συνεργάζεται. Δευτ.-Τετ. 09:00-17:00, Τρ., Πέµ., Παρ. 09:00-21:00, Σάβ. 09:00-18:00.

Manx fashion stores
Timeless fashion items
Με πάνω από 20 χρόνια στον χώρο, το Manx fashion stores ξέρει καλύτερα από τον καθένα όχι απλά να ακολουθεί τη µόδα... αλλά να τη δηµιουργεί µέσα από τα δικά του σχέδια, τις δικές του προτάσεις. Θα βρείτε αντρικά και γυναικεία fashion items σε µεγάλη ποικιλία που ξεχωρίζουν για τα ποιοτικά υφάσµατα, δέρµατα και υλικά, και ανταποκρίνονται σε κάθε στυλ και περίσταση από casual µέχρι formal outfits, όπως και παπούτσια και αξεσουάρ για µια άψογη stylish εµφάνιση στις καλύτερες τιµές της αγοράς, σε έναν όµορφο µεγάλο χώρο βιοµηχανικού στυλ µε vintage λεπτοµέρειες, καθώς οι βυσσινί πολυθρόνες και οι µαύρες βελούδινες κουρτίνες δίνουν µια διαφορετική αισθητική! Δευτ.-Παρ. 09:00-21:00, Σάβ. 09:00-19:00. Highlight: Οι πανέµορφες φυσικές του γούνες που προσθέτουν θηλυκότητα και κοµψότητα στις εµφανίσεις σας. Tip: Μόλις 1 χλµ. µακριά, στη Χελµού 25 στον Άγιο Στέφανο λειτουργεί και το stock κατάστηµα µε ακόµα καλύτερες τιµές!

next generation success
Σεβόµενοι την ιστορία του Οίκου Τρανούλη και την πορεία του πατέρα τους, Θεόδωρου, ο Αναστάσιος και η Αθηνά έχουν δώσει νέα πνοή στην επιχείρηση και εξελίσσουν το brand µε καινοτόµες ιδέες. Εµείς συναντήσαµε την Αθηνά και µιλήσαµε µαζί της για την απόφασή της να ενταχθεί δυναµικά στην εταιρεία και τη νέα καµπάνια µε τίτλο “ΤΑΚΕ ΜΕ ΗΟΜΕ”.

Angelo di
Spirito Rosa
Elegant vibes...
Είναι η πρώτη boutique του διάσηµου brand κοσµηµάτων Angelo di Spirito Rosa στην Ελλάδα. Τα ράφια και οι προθήκες του είναι γεµάτα µε τις οµώνυµες exclusive συλλογές κοσµηµάτων που συνδυάζουν ροκ στοιχεία µε την εκλεπτυσµένη αισθητική και κοµψότητα, ιδιαίτερα σχέδια και υλικά όπως ασήµι 925° και κλωστές, δεµένα µε πολύτιµους ή (και) ηµιπολύτιµους λίθους. Ξεχωριστή αναφορά αξίζει στο εξαιρετικό package που είναι σήµα κατατεθέν της εταιρείας -έχει αποσπάσει το παγκόσµιο βραβείο συσκευασίας από την Clio Image Awards στη Νέα Υόρκη.

IORDANIS
ELEGANT CREATIONS
Με περισσότερα από 40 χρόνια στον χώρο, το κοσµηµατοπωλείο Iordanis δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού αποτελεί σταθερή αξία στα βόρεια προάστια. Στην καρδιά της Κηφισιάς, σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόµους, την Κολοκοτρώνη, οι γυναίκες θα βρουν τον δικό τους... παράδεισο! Πρόκειται για έναν χώρο µε vintage διάθεση που ξεχωρίζει για την πολυτέλεια και την καλαισθησία του, ο οποίος είναι σχεδιασµένος εξολοκλήρου από τη µητέρα του Δηµήτρη Ιορδάνη, που κρατάει τα ηνία της επιχείρησης, διαδεχόµενος τον πατέρα του, Ιορδάνη. Λόγω των σπουδών του ιδιοκτήτη στο αντικείµενο της Γεµολογίας, εδώ δίνεται µεγάλη βάση στον ορυκτό πλούτο, γι’ αυτό και οι προθήκες του καταστήµατος είναι γεµάτες από πολύτιµους και ηµιπολύτιµους λίθους, διαµάντια, ρουµπίνια, σµαράγδια και ζαφείρια που συνδυάζονται µε το ασήµι ή το χρυσό 14,18 ή 22 καρατίων και µπορούν να σφραγίσουν άξια, συναισθήµατα, αναµνήσεις και επενδύσεις. Και φυσικά µε το µεράκι και την αγάπη που έχει η εταιρεία για την τέχνη του κοσµήµατος, είναι πρόθυµη να ακούσει κάθε επιθυµία σας για ένα νέο σχέδιο, µοναδικό, που θα σχεδιάσετε από κοινού, ή να µεταµορφώσει ένα υπάρχον κόσµηµα σε ένα έργο τέχνης που θα είναι αντάξιο των προσδοκιών σας!

Zadig & Voltaire
Κολοκοτρώνη 10, Τ. 210 8014757

Το brand store του εξαιρετικού γαλλικού οίκου διαθέτει την οµώνυµη, ενηµερωµένη γυναικεία, ανδρική αλλά και παιδική κολεξιόν. Μοντέρνα, in fashion κοµµάτια για όλες τις ώρες, άριστης ποιότητας και urban chic αισθητικής.

G. Papadogamvros
Κυριαζή 9, Κηφισιά, Τ. 210 8082127 (ανδρικό κατάστηµα)

Αλλάζει τα δεδοµένα στον χώρο του bespoke ντυσίµατος, στο µεταµοντέρνο atelier του, πρωτοπόρο για τα ελληνικά δεδοµένα, µετατρέποντας τα καλύτερα υφάσµατα του κόσµου σε δηµιουργίες υψηλής ραπτικής. Κοστούµια γαµπριάτικα αλλά και business look ή απλώς για να είστε στυλάτοι συνδυαστικά µε εκλεπτυσµένα εισαγόµενα από την Ιταλία χειροποίητα αξεσουάρ και παπούτσια. Στο γυναικείο τµήµα την τιµητική τους έχουν κυρίως εντυπωσιακά βραδινά και cocktail φορέµατα από νέους Έλληνες και Ιταλούς σχεδιαστές που αναδεικνύουν την κοµψότητα και τη θηλυκότητα, ενώ δεν λείπουν και casual προτάσεις.

Camel active
www.clothingdis.gr
Η αρχή έγινε το 1977 µε το brand να αποτελεί ορόσηµο αφού συνέπεσε µε την έναρξη του παγκοσµίως γνωστού Camel Trophy. Η ονοµασία της έγινε Camel Active και είναι για ένα brand διεθνώς ταυτισµένο µε το ανδρικό sport casual ντύσιµο ενώ πλέον έχει προσθέσει στις συλλογές του γυναικεία µπουφάν.

Καλογήρου
Παναγίτσας 5, Κηφισιά,
Τ. 210 3356404 |

Πασίγνωστος shopping προορισµός για υποδήµατα και αξεσουάρ. Με µότο τη φράση «Αισθητική χωρίς όρια», τα καταστήµατα συγκεντρώνουν τις διασηµότερες υπογραφές διεθνών οίκων και σχεδιαστών σε υπέροχες συλλογές.

Xida
Κολοκοτρώνη 12, 2ος όροφος

Έχει ταυτιστεί αναπόφευκτα µε την πολυτέλεια, τις κοµψές γραµµές και τα φίνα υφάσµατα. Πίσω κυρίως εµπνευσµένες από τη φύση και την ιστορία, που κατασκευάζονται αποκλειστικά στην Ελλάδα αλλά έχουν διακριθεί σε ολόκληρο τον κόσµο.

Ilias Lalaounis
Παπαδιαµάντη 7, Τ. 210 6231900 |

Από αρχαιοελληνικά και νεοκλασικά µέχρι κοσµήµατα που παραπέµπουν στη βυζαντινή ή και την... παλαιολιθική εποχή, ό,τι κι αν επιλέξετε είναι ξεχωριστό, κλασικό, µε διαχρονική αξία.

Swarovski Boutique
Αργυροπούλου 1-3, T. 210 808 3378 |

O διάσηµος οίκος φυσικά και δεν θα µπορούσε να απουσιάζει από τη σικάτη πιάτσα shopping της Κηφισιάς, όπου θα ανακαλύψετε όλες τις luxurious σειρές κοσµηµάτων διακοσµηµένων µε κρύσταλλα Swarovski σε χρώµατα και σχέδια που καθηλώνουν!

Pandora

Κολοκοτρώνη 3, Τ. 2108014479 |

Από το επίκεντρο της εµπορικής ζωής της Κηφισιάς δεν θα µπορούσε να λείπει ο Οίκος Pandora. Και εδώ οι λάτρεις των λαµπερών κοσµηµάτων µπορούν να βρουν όλες τις συλλογές κοσµηµάτων και ρολογιών, που αναδεικνύονται µέσα από ευφάνταστα σχέδια, χειροποίητες λεπτοµέρειες, ιδιαίτερα σύµβολα, εκθαµβωτικά χρώµατα και συνδυασµούς πολύτιµων µετάλλων και λίθων.

Minas
Eµ. Μπενάκη 8, Τ. 210 6233577 |

Όλες οι δηµιουργίες του διάσηµου Έλληνα καλλιτέχνη Μina, µε unisex συλλογές κοσµηµάτων από ευγενή µέταλλα (ασήµι και χρυσό) και τα χαρακτηριστικά απέριττα σχέδιά του, αποτελούν ένα must have για κάθε λάτρη της κοµψότητας!

Bottega veneta
Κολοκοτρώνη 14, Κηφισιά

Ένα από τα κορυφαία ονόµατα µόδας παγκοσµίως φυσικά δεν θα µπορούσε να λείπει από την άκρως ενηµερωµένη αγορά της Κηφισιάς. Οι τσάντες και τα αξεσουάρ του δεν έχουν κατοχυρωθεί τυχαία στον fashion χάρτη εκτοξεύοντας το στυλ στα ύψη.

Panaidis
Κολοκοτρώνη 2 & Λεβίδου 10

Κέντρο Μπενάκειο, Τ. 210 6232900 | 3 Panagitsas Str. Benakio Commercial Center
Μια µοντέρνα γκαλερί σύγχρονης τέχνης στο κέντρο της Κηφισιάς. Σε έναν χώρο minimal αισθητικής φιλοξενούνται έργα σύγχρονης τέχνης Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών αν είστε φαν του είδους αλλά και αν θέλετε ένα ιδιαίτερο δώρο. Η γκάµα περιλαµβάνει από οικονοµικές επιλογές µέχρι πολύ ακριβότερες.

Onar Candles
Αγ. Τρύφωνος 16

Στον ατµοσφαιρικό του χώρο θα βρείτε την πλούσια οµώνυµη συλλογή σε unique χειροποίητα κεριά και αρωµατικά χώρου που δηµιουργούνται εντός του εργαστηρίου που βρίσκεται στο κατάστηµα.

Mixi concept store
Αγ. Τρύφωνος 22,

Ενα concept store που είναι δηµιουργία σύµπραξης και έµπνευσης δύο σχεδιαστών. Θα βρείτε χειροποίητα, πρωτότυπα είδη σπιτιού, µε arty αισθητική σε λίγα κοµµάτια, όπως και κοσµήµατα minimal αισθητικής και µοντέρνου σχεδιασµού από ασήµι και χρυσό αλλά και επιλεγµένα unique κοµµάτια σε ρούχα Ελλήνων σχεδιαστών και εισαγωγής, gadgets, κεριά, αντίκες. Highlight: εξαιρετικό το package!

Safe House
Λεωφ. Διονύσου & Βακχών, Διόνυσος, Τ. 210 800 5693

Ενα πρωτότυπο concept συναντήσαµε στο Safe House! Οι fashionistas συνδυάζουν το relaxing µε καφέ, φαγητό και ποτό, ενώ παράλληλα κάνουν shopping! Ηandmade ρούχα ανδρικά και γυναικεία σε αποκλειστική διάθεση µε το λογότυπο του Safe House, που ξεχωρίζουν για την άνετη φόρµα τους, τo µοντέρνο mountain στυλ τους, τις casual γραµµές και το trendy ύφος. Εκτός από τα ρούχα, µας αρέσουν πολύ τα καπέλα και τα bagbacks!

Chain Boutiques
Mat Fashion
Κολοκοτρώνη 9, Κηφισιά

Στο κατάστηµα του γνωστού brand φιλοξενείται η πλήρης exclusive σειρά. H Mat Fashion καινοτοµεί σε real size ένδυση και θέτει νέα πρότυπα στη γυναικεία µόδα µε υπέροχα stylish κοµµάτια. Συναρπαστικά µοτίβα και άριστα υλικά, που αναβαθµίζουν το total look concept, κάνοντας τις γυναίκες που τα φορούν να νιώθουν θηλυκές και σέξι.

enny monaco
style with attitude
Elegance is much more expensive than luxury... αυτή είναι η φιλοσοφία της φηµισµένης εντός και εκτός Ελλάδoς Enny Monaco. Πρόκειται για multibrand boutique µε διαχρονικά αλλά και fashion forward δηµιουργίες από oίκους του διεθνούς fashion στερεώµατος και high end designers τους οποίους εκπροσωπεί τόσο στην Αθήνα (Κολωνάκι, Κηφισιά, Γλυφάδα) όσο και στη Μύκονο µε fashion experts και professional stylists να στελεχώνουν την εταιρεία.

Join Clothes
best fashion
total look
Οι γυναίκες που αναζητούν ποιότητα και στυλ έχουν βρει πλέον τον προορισµό τους. Είναι η boutique της JOIN CLOTHES, που βρίσκεται σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόµους της Κηφισιάς, στο νούµερο 9 της Κολοκοτρώνη. Μεταξωτά, βαµβακερά και λινά υφάσµατα αποτελούν τα υλικά για τη συλλογή του Καλοκαιριού µε έµφαση στο λευκό και τους γήινους τόνους.

who
aθηνα τρανουλη
athena tranouli
Η Αθηνά Τρανούλη γεννήθηκε το 1981 στην Αθήνα και από τότε που θυµάται τον εαυτό της η µόδα ήταν µέρος της ζωής της. Αποφοίτησε από τη ΧΕΝ και επίσης σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Saint George College.

Πόσα χρόνια ασχολείστε µε τον οίκο µόδας;
Aπό την εφηβεία µου άρχισα µε δειλά βήµατα να γίνοµαι µέρος του Οίκου Μόδας Τρανούλη. Έβλεπα τον πατέρα µου, Θεόδωρο Τρανούλη, να δηµιουργεί µοναδικά κοµµάτια υψηλής ραπτικής και µε εντυπωσίαζε η αγάπη του για τη µόδα. Ο πατέρας µου, άλλωστε, ήταν εκείνος που µε ώθησε στο σχέδιο και ο καλύτερος δάσκαλος που θα µπορούσα να έχω.
Σας γεµίζει άγχος η ευθύνη να ασχολείστε µε έναν οίκο που είναι τόσα χρόνια καθιερωµένος;
Ειλικρινά το µοναδικό άγχος που έχω είναι να ευχαριστώ την κάθε γυναίκα που µας εµπιστεύεται. Έχουµε µάθει να λειτουργούµε οµαδικά µε σύµπνοια και αρµονία.
Πού πιστεύετε ότι οφείλεται η µεγάλη φήµη που έχει δηµιουργηθεί γύρω από τον οίκο σας;
Ο οίκος µας είχε πάντα πηγή έµπνευσης όλο το φάσµα του Αρχαίου Ελληνικού Κόσµου, µε µια σύγχρονη πινελιά Αvant Garde και γενικότερα τα εµπνευσµένα κινήµατα της ευρύτερης µοντέρνας τέχνης. Ξεχωρίζει επί 30 έτη στον χώρο της µόδας για την αδιαπραγµάτευτη ποιότητα των δηµιουργιών, την αγάπη και τον θαυµασµό για τη γυναίκα που τις αναδεικνύει.
«Φυσάει» νέος αέρας στον οίκο µε τη δυναµική σας είσοδο. Τι περιµένουµε από εδώ και πέρα;
Ξεκινήσαµε µε τον αδερφό µου, Αναστάσιο Τρανούλη, µία νέα καµπάνια µε τον τίτλο “ΤΑΚΕ ΜΕ ΗΟΜΕ”, από την ανάγκη επιστροφής των αρχαίων µαρµάρων του Παρθενώνα στη γενέτειρά τους. Η σειρά Αthena by Tranoulis δεν είναι προς πώληση αλλά δηµιουργήθηκε για να γίνει µέρος της παγκόσµιας µόδας και για να προστεθεί µαζί µε άλλες φωνές στη διάδοση αυτής της αρπαγής που µετράει 200 χρόνια. Τα µελλοντικά µας σχέδια είναι ουσιαστικά και δοµηµένα και οι στόχοι µας υψηλοί.

Gentleman's

Barber Shop
Εδώ το παρελθόν συναντά το µέλλον σε έναν χώρο άψογης αισθητικής που θυµίζει λονδρέζικο Barber Shop κι όµως βρίσκεται στην καρδιά της Ερυθραίας! Απολαύστε κούρεµα αποκλειστικά µε ψαλίδι και χτένα, χωρίς χρήση µηχανής και ξύρισµα hot towel και βιώστε την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που θα σας κάνουν να αισθανθείτε πραγµατικός... Sir, συντροφιά µε νότες τζαζ µουσικής και άρωµα δυνατού espresso ή τσαγιού!

TIP
Κάντε δώρο αυτές τις εξαιρετικές υπηρεσίες σε κάποιον αγαπηµένο σας µε το... κέρµα του Gentleman's barber shop (gift card)!

NFO
Δευτ-Τετ. 11:00-18:00, Τρ.-Πέµ. 10:00-21:00, Παρ. 11:00-21:00, Σάβ. 09:00-16:00.
Mon.-Wed. 11:00-18:00, Tue.-Th. 10:00-21:00, Fr. 11:00-21:00, Sat. 09:00-16:00.
Ελευθερίου Βενιζέλου 130, Nέα Ερυθραία, T. 210 8070123, www.gentlemans.gr | 1

La vie est belle
life is... beautiful and creative
Όταν σκέφτεται κάποιος ένα µαγαζί µε χρώµατα, συνήθως η πρώτη εικόνα που έρχεται στο µυαλό του είναι ένα µικρό µαγαζί γεµάτο κουβάδες µπογιάς και σκονισµένα εργαλεία. Εδώ όµως η εικόνα που θα αντικρίσετε είναι εντελώς διαφορετική, που θα σας κάνει να αναθεωρήσετε, αφού είναι ένας πανέµορφος ζεστός χώρος µε µοντέρνες πινελιές και τη µυρωδιά της δηµιουργικότητας να πλανιέται ανάµεσα στα ράφια και τα έπιπλά του. Παρατηρήστε τα χρώµατα και τα υλικά τεχνοτροπίας στο κατάστηµα, εµπνευστείτε από τους διάφορους συνδυασµούς και µεταµορφώστε το σπίτι σας αλλάζοντας και εσείς διάθεση µαζί του. Δώστε ζωή στα παλιά σας έπιπλα ή απλά µεταµορφώστε τα καινούρια, χρησιµοποιώντας τα χρώµατα chalk paint εύκολα και οικονοµικά. Και να αισθανθείτε ότι θέλετε κάποιον να σας καθοδηγήσει, µην ανησυχείτε... η ταλαντούχα ιδιοκτήτριά του, κυρία Γεωργία, δίνει όλο τον χρόνο και την αγάπη της για να διδάξει σε οποιονδήποτε θέλει να εκφραστεί µέσα από την τέχνη µαθήµατα ενός ευρέος φάσµατος επιλογών. Μπορεί ακόµα και να σας βοηθήσει να µεταµορφώσετε το δικό σας έπιπλο εντός του καταστήµατος, δίνοντάς σας συµβουλές και οδηγίες! To La vie est belle δεν είναι ένα απλό χρωµατοπωλείο, είναι ένα κέντρο τέχνης, µάθησης και δηµιουργίας, που µε όσα ζήσετε εντός θα αντιληφθείτε ότι όντως... η ζωή είναι ωραία και δηµιουργική! Δευτ.-Παρ. 07:30-18:00, Σάβ. 07:30-16:00, Κυριακή κλειστά. Highlight: Οι «ψαγµένοι» χοµπίστες µπορούν να βρουν ποιοτικά προϊόντα για τις δηµιουργίες τους, όπως maxi decor, polyvine, ριζόχαρτα, χαρτοπετσέτες, στένσιλ,

Πηγή Best in town Kifissia

Δείτε εδώ

 

Ροή ειδήσεων

Share