Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το αρχοντικό μαγαζί στην Κηφισιά που όχι μόνο έγινε talk of the town αλλά έφερε και έναν... εξωτικό αέρα στα Βόρεια Προάστια!

8 Ιουνίου 2017 12:45
Το αρχοντικό μαγαζί στην Κηφισιά που όχι μόνο έγινε talk of the town αλλά έφερε και έναν... εξωτικό αέρα στα Βόρεια Προάστια!

Από πέρσι τον Μάιο που άνοιξε σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά αρχοντικά της Κηφισιάς κατάφερε όχι μόνο να γίνει talk of the town, αλλά να φέρει κι έναν εξωτικό αέρα στα βόρεια προάστια. Πράγματι, το σκηνικό της αυλής με τις ξύλινες πέργκολες, τις φωτιζόµενες χοάνες από καλάµια εµπνευσµένα από τα baobab δέντρα της Μαδαγασκάρης–αλλά και οι κάκτοι μάς μεταφέρουν νοερά σε κάποιο παραδεισένιο μέρος…

Κείμενο: Τίτι Βιλοπούλου

Φωτό: Χρήστος Τριανταφύλλου

Όσο για το εσωτερικό του, vintage πλακάκια, χρήση φθαρµένου ξύλου, ταπετσαρίες µε παραδείσια πουλιά, εξωτικά φυτά, κρεµαστοί κήποι, όλα αποδεικνύουν πως το μόλις ενός έτους Zambri δεν είναι άλλο ένα all day στέκι, αλλά µια αποικία 900 τ.µ. (αυτό, άλλωστε, σηµαίνει και το όνοµά του στη φυλή Maori), που υπόσχεται μια διαφορετική εμπειρία!

ΑLL DAY & NIGHT
Η μέρα στο Zambri ξεκινάει με high end espresso, detox χυμούς και ροφήµατα, αλλά και ένα πλούσιο brunch menu με εξαιρετικές οµελέτες, αυγά μάτια, σπιτική κοτόπιτα, pancakes και sandwiches (µέχρι τις 19:00), ενώ το μεσημέρι αναδεικνύεται στην τέλεια επιλογή για ένα ελαφρύ lunch ή ένα after shopping break.

Άλλωστε το ανανεωμένο easygoing menu του κινείται σε μια δηµιουργική κατεύθυνση µε εμπνευσμένα πιάτα, που φέρουν διεθνείς πινελιές.

Εξίσου ανανεωμένη είναι και η cocktail list του με ιδιαίτερες exotic προτάσεις, που απολαμβάνουμε υπό τους ήχους lounge, jazz και πιο mainstream μουσικών επιλογών

Highlights
• Το ολοκαίνουριο open air bar του στην ολάνθιστη αυλή.
• Τα επιτυχημένα happenings και οι special βραδιές ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Menu special
• Η χρυσή τρομπέτα (ριζότο με άγρια μανιτάρια).
• Τo μπιφτέκι γαλοπούλας.
• Το λαβράκι σωτέμε μαύρο ρύζι και σάλτσα αστακού.
• Κάποιο από τα χειροποίητα γλυκά του με best seller το profiterole Zambri Tower (4 ατόμων).

Ιnfo:

Aγ. Δημητρίου 9, Τ. 210 6230063 ZAMBRI

Καθηµερινά από τις 9:00-όσοπάει (µέχρι 01:00 η κουζίνα).

Για περισσότερα μαγαζιά κατεβάστε το περιοδικό εδώ

 

Ροή ειδήσεων

Share