Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το all day spot της Κηφισιάς στο οποίο πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις... check in!

11 Δεκεμβρίου 2017 08:36
Το all day spot της Κηφισιάς στο οποίο πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις... check in!

Έκανε το πρώτο του… check-in στην Κηφισιά αρχές Δεκεµβρίου του 2016 κερδίζοντας τις εντυπώσεις µε το elegant urban chic στυλ του. Η homey ατµόσφαιρά του επετεύχθη από το αρχιτεκτονικό γραφείο Stones and Walls µε «ξεκούραστα» χρώµατα και «σπιτίσιες» λεπτοµέρειες να αναδεικνύουν τον ψηλοτάβανο χώρο, ο οποίος λούζεται στο φυσικό φως σε όλη τη διάρκεια της ηµέρας.

Πίσω από το Check Me βρίσκονται δύο φίλοι, η Μαίρη Κοπελούζου και ο Βασίλης Τσεκούρας, οι οποίοι έβαλαν προσωπικό µεράκι για να δηµιουργήσουν ένα all day στέκι όπου τίποτα δεν έχει αφεθεί στην τύχη του... Πράγµατι, όλα είναι ιδιαίτερα προσεγµένα.

Το πρωί premium καφέδες, healthy smoothies, ελληνικού στυλ brunch (9:00-14:00) και πληθωρικά snacks λένε την πιο όµορφη «καληµέρα», ενώ το µεσηµέρι ενδείκνυται για ένα ελαφρύ lunch break µέσα από µια κάρτα που έχει επιµεληθεί ο chef Γιώργος Παππάς. Aπό το µενού, που δείχνει ιδιαίτερη αδυναµία στο ελληνικό στοιχείο, πιάτα όπως οι χλιαρές κόκκινες φακές και η σαλάτα µε δίχρωµα παντζάρια έχουν κερδίσει ήδη τις καλύτερες κριτικές. Πολύ «δυνατή» είναι και pizza του (δοκιµάστε την Check Me µε σάλτσα τρούφας) µε χειροποίητο ζυµάρι, µε εκδοχή και ολικής άλεσης!

Το βράδυ είναι η ώρα που µπορούµε να αράξουµε σε ένα… speakeasy περιβάλλον για να απολαύσουµε ένα ροζέ κρασί ή ένα cocktail από µια house list µε σπιτικά σιρόπια και πουρέδες που µας προτείνει ο Αlexis Παπούλης. Όσο για το εξωτερικό του (το οποίο προτιµούν οι καπνίζοντες µιας και εντός ο χώρος είναι non smoking) θυµίζει ευρωπαϊκό bistro, δίνοντας ταυτόχρονα την αίσθηση ολάνθιστης αυλής σπιτιού! Καθηµερινά από τις 8:00-όσο πάει (µέχρι 00:00 η κουζίνα).

Ιnfo

Aργυροπούλου 12, Κηφισιά, Τ. 210 8010494,

www.checkmecafe.gr

Facebook: Check Me

Διαβάστε περισσότερα στο Best in Town - Kifissia που κυκλοφορεί

 

Ροή ειδήσεων

Share