Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

To στέκι που φέρνει τον Αμερικάνικο Νότο στην Κηφισιά!

13 Δεκεμβρίου 2017 08:20
To στέκι που φέρνει τον Αμερικάνικο Νότο στην Κηφισιά!

Σε µια πανέµορφη γειτονιά, σε ένα πλακόστρωτο-κόσµηµα για την περιοχή, το Bronco που κλείνει φέτος 7 χρόνια παρουσίας και επιτυχηµένης πορείας κατάφερε να κάνει το σηµείο τόπο συνάντησης νέων ανθρώπων.

Χάρη σε αυτό η περιοχή απέκτη-σε ιδιαίτερη ταυτότητα και ξεκί-νησε µια νέα εποχή για τη µαζική εστίαση και την ψυχαγωγία στην Κηφισιά. Αποτέλεσε, επίσης, έναυσµα για αρκετές προσπάθειες νέων ανθρώπων και ανανέωσε τελικά τον χαρακτήρα της πόλης καθιερώνοντάς την ως προορισµό.

Αν ήταν µουσική, θα ταυτιζόταν µε ένα mix από rock και pop µελωδίες συντροφιά µε παρέες που καλοπερνούν! Στο cozy εσωτερικό, που θυµίζει Αµερικανικό Νότο, η µέρα έχει άρωµα καφέ ενώ το βράδυ απολαµβάνουµε µπύρες από όλο τον κόσµο, ψαγµένα cocktails και πολλές επιλογές από την άκρως ενηµερωµένη κάβα του. Είναι το µέρος όπου περνάς ευχάριστα, χωρίς πίεση, το αναζητείς και σου λείπει! Αυτό, δηλαδή, που κάνει ένα µαγαζί στέκι. Δεν είναι τυχαία γεµάτο καθηµερινά, δεν παραµένει τυχαία στην κορυφή... Σαφής φιλοσοφία, αυθεντική φιλοξενία, καθαρά ποτά, εξαιρετικό service, χαµηλές τιµές, καλή µουσική και συνεχής ανανέωση.

Με αυτά τα δεδοµένα, ο κόσµος πήρε το Bronco Bar από το χέρι και από τότε περπατάνε παρέα. Και αυτό είναι η µεγάλη του επιτυχία. Καθηµερινά από τις 09:30. Κυρ. 12:00-00:00.

Highlight

Οι λίγες και εκλεκτές προτάσεις του µενού, µε βάση την αµερικανική κουζίνα. Δοκιµάστε οπωσδήποτε το burger!

Info

Διοµ. Κυριακού 17, Κηφισιά, Τ. 210 6236691, www.bronco.gr

Facebook: Bronco

Διαβάστε περισσότερα στο Best in Town - Kifisia που κυκλοφορεί

 

Ροή ειδήσεων

Share