Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αυτά είναι τα 2 καλύτερα scrub χειλιών που μπορείς να φτιάξεις μόνη σου!

Για να έχεις όμορφα χείλη!

10 Αυγούστου 2018 12:26
Αυτά είναι τα 2 καλύτερα scrub χειλιών που μπορείς να φτιάξεις μόνη σου!

Για να έχεις όμορφα χείλη και να δείχνουν επάνω τους τα κραγιόν, θα πρέπει να χρησιμοποιείς συχνά κάποιο scrub χειλιών.

Ειδικά αν χρησιμοποιείς ματ κραγιόν θα γνωρίζεις ήδη το πόσο πολύ ξεραίνουν τα χείλη, οπότε η περιποίηση τους είναι πολύ βασική ακόμη και αν θέλεις να κάνεις ένα nude μακιγιάζ.

Αντί όμως να ψάχνεις να βρεις κάποιο αποτελεσματικό προϊόν, για το οποίο θα πρέπει να ξοδέψεις και αρκετά χρήματα, μιας και η ποσότητα τους είναι σχετικά λίγη, μπορείς να φτιάξεις μόνη σου τα δικά σου φυσικά καλλυντικά, με υλικά που έχεις στην κουζίνα σου.

Scrub με καστανή ζάχαρη για απαλά χείλη

Τι υλικά θα χρειαστείς για το scrub:

Καστανή ζάχαρη
Λάδι καρύδας
Μέλι

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φαίη Σκορδά: Όνομα - έκπληξη στο Πρωινό τη νέα σεζόν! Αποφασισμένη για ανατροπές η παρουσιάστρια

Η δοσολογίες που θα χρησιμοποιήσεις κυμαίνονται ανάλογα με το πόσο υγρό ή σκληρό θέλεις να είναι το προϊόν σου και φυσικά, ανάλογα με την ποσότητα που θέλεις να φτιάξεις, μιας και μπορείς να το βάλεις σε ένα βαζάκι ώστε να μην χρειάζεται να κάνεις κάθε φορά την ίδια διαδικασία.

Σπιτικό Scrub με κανέλα

2 κουταλιές της σούπας καστανή ζάχαρη
1/2 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
1/2 κουταλιά της σούπας μέλι
1/2 κουταλάκι του γλυκού κανέλα σε σκόνη
Εδώ όπως βλέπεις, οι δοσολογίες είναι πιο συγκεκριμένες, καθώς πέρα από την ζάχαρη θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις και την κανέλα η οποία είναι στέρεο υλικό και δεν θέλεις να βγει πολύ συμπαγές το μείγμα σου, για να είναι πιο αποτελεσματικό κατά την απολέπιση και να μην εpεθίσει τα χείλια σου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η απίστευτη αποκάλυψη της αδερφής του Παναγιώτη Χαμηλοθώρη: « Έχουμε τη στεναχώρια μας αλλά είμαστε και αγανακτισμένοι. Θα κάνουμε...»

Επίσης, θα πρέπει να θυμάσαι ότι μετά από κάθε απολέπιση θα πρέπει να βάζει το αγαπημένο σου lip balm, για να ενυδατώσεις το δέρμα σου.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share