Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χαμογέλα, άλλαξε διάθεση και οι καλοκαιρινές διακοπές.. έφτασαν!

17 Ιουλίου 2018 14:31
Χαμογέλα, άλλαξε διάθεση και οι καλοκαιρινές διακοπές.. έφτασαν!

Οι μέρες περνούν και όλοι φεύγουν σιγά σιγά για τις διακοπές του καλοκαιριού, αλλά οι δικές σου διακοπές αργούν και όλο και φαντάζεσαι ότι είσαι σε μια παραλία με ένα παγωμένο τσάι στο ένα χέρι και το λάδι μαυρίσματος στο άλλο. Διαβάστε παρακάτω...

Κάτι γενέθλια από εδώ, λίγο Μουντιάλ, που χωρίς πίτσα δεν έχει αξία, έμειναν τα δυο κιλάκια. Δεν έγινε και κάτι φυσικά, αλλά μια ανανέωση την χρειάζεσαι λίγο πριν βγεις στην παραλία! Τί μπορείς να κάνεις;

  1. Οργάνωσε με την κολλητή ή τις κολλητές σου βόλτες στο άλσος. Αντί να πάτε για καφέ ή για ποτό να πείτε τα νέα σας βγείτε με τα αθλητικά στο πάρκο της γειτονιάς σας. Και θα τα πείτε και θα γυμναστείτε και καλά θα περάσετε. Simple as that!
  2. Μετά από ένα κουραστικό session με κολλητή και γυμναστική θέλεις να πέσεις με τα ρούχα στο κρεβάτι, αλλά είσαι καταϊδρωμένη. Χρησιμοποίησε το αφρόλουτρο VIDAL Coconut Water και σου εγγυόμαστε ότι θα αλλάξεις διάθεση! Η φρεσκάδα του αρώματος της καρύδας θα σε ταξιδέψει στο πιο εξωτικό νησί. Γέμισε την μπανιέρα και απόλαυσε το μπάνιο σου, γιατί σου αξίζει.
  3. Καθώς κάθεσαι στο μπαλκόνι και κοιτάς το άπειρο και φαντάζεσαι ότι είσαι σε ένα υπέροχο νησί με γραφικά σοκάκια σε πιάνει μια τρελή και ακατανίκητη επιθυμία για δροσερά κοκτέιλ. Αλλά είπαμε πως πρέπει να προσέξουμε το αλκοόλ που τις έχει τις θερμιδούλες του και αφυδατώνει και την επιδερμίδα. Σου έχουμε λοιπόν τη λύση! Στύψε λεμονάκι, βάλε νεράκι, λίγο μέλι, δυόσμο και παγάκια και έτοιμο το mocktail σου!

Τώρα για το νησί δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά πράγματα γι αυτό το αφήνουμε στην φαντασία σου! Μην ξεχνάς να χαμογελάς και οι διακοπές είναι κοντά!

Αφεθείτε στον μαγικό κόσμο φρεσκάδας και ζωντάνιας των προϊόντων περιποίησης VIDAL, την καλύτερη επιλογή για όλη την οικογένεια!

TAGS
 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share