Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ιούλιος στην πόλη και εμείς αλλάζουμε διάθεση!

5 Ιουλίου 2018 11:34
Ιούλιος στην πόλη και εμείς αλλάζουμε διάθεση!

Το καλοκαίρι είναι ίσως η ωραιότερη εποχή του χρόνου... η μέρα μεγαλώνει, τα αέρινα πολύχρωμα ρούχα κυριαρχούν σε όλη μας την καθημερινότητα, η διάθεση όλων είναι αισιόδοξη και ανάλαφρη και εμείς περιμένουμε με αγωνία τις καλοκαιρινές μας διακοπές! Μες την ανυπομονησία και την ενέργεια για όμορφες στιγμές δροσιάς και χαλάρωσης, ψάχνουμε κάθε νέο hotspot της Αθήνας για να μη γυρίσουμε σπίτι μετά τη δουλειά!

Για φέτος τον Ιούλιο λοιπόν σας προτείνουμε μικρά μυστικά χαλάρωσης τις καλοκαιρινές ημέρες μας στην πόλη:

  • Ξεκινήστε καθημερινό περπάτημα σε κοντινά σας πάρκα μόλις επιστρέψετε από το γραφείο, έστω για 30 λεπτά, είτε στο πάρκο Σταύρος Νιάρχος είτε στο Άλσος της Νέας Σμύρνης. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να αποβάλλετε το άγχος μίας κουραστικής μέρας από το να περπατήσετε, ιδιαίτερα αυτή την εποχή που ο ήλιος αργεί να δύσει.
  • Γεμίστε με λουλούδια την βεράντα του σπιτιού σας καθώς μέχρι να έρθει η ώρα των διακοπών θα είναι η μικρή προσωπική σας διαφυγή. Αρώματα και εικόνες από λουλούδια, μόνο όμορφη διάθεσή μπορούν να σας δημιουργήσουν.
  • Απολαύστε κάθε πρωί ένα αναζωογονητικό μπάνιο με το αγαπημένο σας αφρόλουτρο VIDAL Coconut Water, το νέο αφρόλουτρο με νερό καρύδας και monoi το πιο διάσημο τροπικό λουλούδι που αφήνει την επιδερμίδα σου απαλή και ενυδατωμένη. Στη συνέχεια προτιμήστε ένα αφέψημα με βότανα του βουνού αντί του καφέ σας στην βεράντα σας. Η πρωινή καλοκαιρινή θερμοκρασία είναι ιδανική για ένα πρωινό στον ήλιο.
  • Μόλις γυρίσετε από τη δουλειά και με την μεγάλη ημέρα να είναι με το μέρος σας κάντε ένα ωραίο αναζωογονητικό ντους πριν πέσετε για ύπνο με το νέο αφρόλουτρο VIDAL Coconut Water και δείτε την διαφορά στην επιδερμίδα σας καθώς ξαπλώνετε για έναν γεμάτο απολαυστικό ύπνο.
  • Διοργανώστε βραδιά θερινού σινεμά και δείτε μαζί με τις φίλες σας τις αγαπημένες μας Σάντρα Μπούλοκ, Άννα Χάθαγουεϊ και Κέιτ Μπλάνσετ στο «Η Συμμορία των 8» και παρασυρθείτε στο δικό τους κόσμο γεμάτο φρεσκάδα και ζωντάνια.
  • Χαμογελάστε κάθε πρωί και ξεκινήστε την ημέρα σας γεμάτη ζωντάνια και δύναμη!

Αφεθείτε στον μαγικό κόσμο φρεσκάδας και ζωντάνιας των προϊόντων περιποίησης VIDAL, την καλύτερη επιλογή για όλη την οικογένεια!

TAGS
 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share