Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ίσιωμα μαλλιών με σίδερο: 6 tips για ένα τέλειο αποτέλεσμα!

31 Ιανουαρίου 2018 14:59
Ίσιωμα μαλλιών με σίδερο: 6 tips για ένα τέλειο αποτέλεσμα!

Έχεις βαρεθεί το… ατημέλητο στιλ στα μαλλιά σου; Έχεις μαλλιά που φριζάρουν, δεν ισιώνουν με τίποτα και κυκλοφορείς συνεχώς αχτένιστη;

Πόσο ζηλεύεις τα ίσια μαλλιά που βλέπεις να έχουν οι διάσημες αλλά και οι άσημες; Τι να κάνεις; Πώς να το πετύχεις; Ίσιωμα με σίδερο! Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζεις! Τα παρακάτω tips θα σε βοηθήσουν να ισιώνεις τα μαλλιά σου σαν επαγγελματίας.

Mάθε την υφή των μαλλιών σου
Είναι κανονικά, ξηρά ή λιπαρά; Έχει σημασία για το πώς θα φροντίσεις στη συνέχεια. Πώς θα το καταλάβεις; Ρώτα την κομμώτριά σου!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χωρισμός για την Έλενα Παπαρίζου; Η αλήθεια για το διαζύγιο με τον Καψάλη και το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ!

Μην αγοράσεις φτηνό σίδερο
Για να κάνεις καλή δουλειά στα μαλλιά σου και να μην τα κάψεις χρειάζεται να επενδύσεις σε ένα καλό σίδερο. Ψάξτο, μάζεψε χρήματα και πάρε ένα καλό αξεσουάρ που θα φροντίζει τα μαλλιά σου!

Μη στεγνώνεις τα μαλλιά σου με την πετσέτα
Όταν βγεις από το μπάνιο και θέλεις να στεγνώσεις τα μαλλιά σου, μην αρχίσεις να πιέζεις τα μαλλιά σου σαν τρελή, γιατί κινδυνεύεις να τραυματίσεις το τριχωτό της κεφαλής σου. Αντιθέτως, κάνε απαλές κινήσεις με την πετσέτα από πάνω προς τα κάτω…

Μείνει μακριά από τις ρίζες των μαλλιών σου
Ό,τι και να κάνεις, ό,τι προϊόν και αν εφαρμόζεις στα μαλλιά σου, μην ξεχνάς το παρακάτω μυστικό: μείνε μακριά από τις ρίζες και άπλωσέ το στις άκρες!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - διαρροή: Το τρομερό έπαθλο και ο νικητής του σημερινού αγωνίσματος! Ποια ομάδα κερδίζει;

Βούρτσισε τα μαλλιά σου πρώτα!
Μην ξεχνάς πόσο σημαντικό είναι να βουρτσίζεις τα μαλλιά σου! Βούρτσισέ τα σωστά και απαλά και στη συνέχεια ίσιωσέ τα με το σίδερο.

Άπλωσε προϊόντα σιλικόνης στα μαλλιά σου
Για να κρατήσει το χτένισμά σου 1-2 μέρες και να μη χρειάζεται να ταλαιπωρείς συνεχώς το μαλλί σου, χρησιμοποίησε σιλικόνη.

Πηγή: boro.gr

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share