Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ένα βίντεο που έχει ενδιαφέρον: Όλη η ιστορία στις αποχρώσεις μαλλιών μέσα σε 3 λεπτά!

27 Ιανουαρίου 2018 14:45
Ένα βίντεο που έχει ενδιαφέρον: Όλη η ιστορία στις αποχρώσεις μαλλιών μέσα σε 3 λεπτά!

Ποιες ήταν οι τάσεις το ’20, το ’40, το ’80;

Το παρακάτω βίντεο αξίζει να το δεις καθώς θα σου λύσει όλες τις απορίες αυτές!

Είναι θαυμάσιο καμιά φορά να κάνεις μια αναδρομή στην ιστορία της ομορφιάς. Έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον να βλέπεις τις διαφορές ή ομοιότητες των τότε τάσεων με το σήμερα και πώς η μόδα κάνει κύκλους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ: Αυτοκίνητο χτύπησε και σκότωσε τρία παιδιά σε στάση λεωφορείου!

Αλλά το καλύτερο όλων είναι ότι διαπιστώνεις πως το παρελθόν ακόμα μας δίνει έμπνευση. Δηλαδή, αν δεις τα κατάμαυρα bob μαλλιά των γυναικών κατά την διάρκεια των ‘20s ή τα εκπληκτικά platinum blonde εμπνευσμένα από την Marilyn Monroe το ’50, γίνεται να μην εμπνευστείς;

Εγώ, ας πούμε, είμαι σε φάση να πάρω την κομμώτριά μου και να της πω να ετοιμάσει το ντεκαπάζ για να αποκτήσω και εγώ αυτό το ξανθό!

Καταλαβαίνεις λοιπόν, πόσο σημαντικό είναι καμιά φορά να κάνουμε μια αναδρομή στις “ρίζες” μας και να αντλούμε όση περισσότερη έμπνευση μπορούμε!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: Έκλειψη της Σελήνης στον Λέοντας στις 31/1! Ποια ζώδια "κινδυνεύουν" να καταστραφούν;

Ρίξε λοιπόν, μια ματιά και εσύ στο παρακάτω βίντεο που δημιούργησε το περιοδικό Allure, το οποίο μέσα σε μόλις 3 λεπτά, παρουσιάζει 100 χρόνια ιστορίας στις βαφές μαλλιών!

Δείτε το βίντεο:

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share