Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Εύκολα tips για να αποκτήσεις ζουμερά και σαρκώδη χείλη!

15 Ιανουαρίου 2018 13:59
Εύκολα tips για να αποκτήσεις ζουμερά και σαρκώδη χείλη!

Πόσο ελκυστικά και όμορφα δείχνουν τα καλοσχηματισμένα, σαρκώδη χείλη!

Σου αρέσουν, τα θαυμάζεις, και επιθυμείς να τα αποκτήσεις, αλλά δεν θες να καταφύγεις σε ενέσιμα, τα οποία εδώ που τα λέμε είναι αρκετά ακριβά, προσωρινά και εμπεριέχουν ρίσκο, μιας και το αποτέλεσμα μπορεί να μη σε ικανοποιήσει τελικά.

Για εσένα που η φύση σου χάρισε όμορφα, αλλά λεπτά χείλη, σου έχουμε όλα τα tips για να τα υποδυθείς και να κάνεις τα χείλη σου να δείχνουν πιο γεμάτα και ζουμερά χωρίς ενέσεις. Μόνο με σωστή περιποίηση και το κατάλληλο μακιγιάζ μπορείς να το «κλέψεις» και πετύχεις το εφέ με αποτέλεσμα που μοιάζει φυσικό!

Kαι φυσικά η βιομηχανία της ομορφιάς δεν θα σε άφηνε έτσι αφού με τα σωστά προιόντα τα πράγματα γίνονται πολύ πιο εύκολα και γρήγορα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη προσοχή: Γιατί όλοι οι άνεργοι πρέπει να μεταβείτε τις επόμενες μέρες στον πλησιέστερο ΟΑΕΔ;

Ξεκίνα από την περιποίηση:

Είναι έτσι και αλλιώς must αν θες να έχεις όμορφα και απαλά χείλη.

To Scrub

Κάνε απολέπιση με μια οδοντόβουρτσα και μαλακές, κυκλικές κινήσεις ή φτιάξε το δικό σου home made απολεπιστικό με λίγο ελαιόλαδο και μαύρη ζάχαρη.

Το Lip balm

Ενυδάτωσέ τα με lip balm που περιέχει έλαιο μέντας, το οποίο δημιουργεί στα χείλη μια αίσθηση καψίματος. Αυτό αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος στο σημείο και ενισχύει τον όγκο.

Δημιούργησε την βάση σου:

Χρησιμοποίησε foundation ή concealer και άπλωσέ το στα χείλη όπως θα έκανες και στο πρόσωπο.

The Cupid Bow

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σπίτια από άχυρο: Γιατί έχουν γίνει μόδα;

Εφάρμοσε μικρή ποσότητα highlighter στο σημείο ακριβώς στο κέντρο του πάνω χείλους που δημιουργεί τόξο. Χάρη σε αυτή την ελάχιστη λάμψη σχηματίζεται η ψευδαίσθηση του πλούσιου όγκου στα χείλη.

Όρισε το σχήμα

Επίλεξε ένα μολύβι χειλιών έναν ή δύό τόνους πιο σκούρο από την φυσική απόχρωση των χειλιών σου και σχημάτισε το περίγραμμα τους με προσοχή. Τράβηξε την γραμμή μόλις μερικά χιλιοστά πιο έξω από το κανονικό και στην συνέχεια γέμισε με αυτό τα χείλη σου.

Η σωστή απόχρωση κραγιόν

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 12 ακραία πράγματα που δεν τα κάνει ένας άνδρας μόνο αν είναι τρελά ερωτευμένος! Ειδικά το 8ο το πράττει εξαιρετικά σπάνια!

Ήρθε η ώρα να εφαρμόσεις το κραγιόν σου. Ιδανικά διάλεξε ανοιχτούς τόνους όπως nude, ροζ της τσιχλόφουσκας, baby pink, ροδακινί. Τα σκούρα κραγιόν κάνουν τα χείλη να δείχνουν μικρότερα.

Λάμψεις

Χρησιμοποίησε λίγο bronzer ή σκιά ματιών σε μεταλλική χρυσαφένια απόχρωση. Με το δάχτυλο σου ακούμπησε ελάχιστη ποσότητα στο κέντρο του κάτω χείλους. Με αυτόν το τρόπο κάνεις contouring στα χείλη και δείχνουν μεγαλύτερα.

Glossy Touch

Ολοκλήρωσε με διάφανο lip gloss και δώσε έμφαση στο κέντρο των χειλιών σου. Mπορεί να προμηθευτείς ένα plumping gloss, που περιέχει στοιχεία που φουσκώνουν ελαφρώς τα χείλη.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share