Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Κορίτσια δώστε βάση: 3 μυστικά ομορφιάς για δυνατά νύχια!

28 Δεκεμβρίου 2017 07:44
Κορίτσια δώστε βάση: 3 μυστικά ομορφιάς για δυνατά νύχια!

Φτάσε την ομορφιά σου στα άκρα... στην κυριολεξία! Τα χέρια σου και ειδικότερα τα νύχια σου είναι περίβλεπτο σημείο του σώματός σου.

Έτσι, θα πρέπει να είναι πάντα περιποιημένα και πάνω από όλα, υγιή. Αν τα νύχια σου δείχνουν σημάδια κόπωσης, ήρθε η στιγμή να τα δυναμώσεις με φυσικό τρόπο. Η ομορφιά, άλλωστε, ξεκινά από μέσα.

1) Φάκελος ενυδάτωση: Μια από τις κύριες αιτίες για την απογοητευτική εικόνα που μπορεί να έχουν τα νύχια σας είναι η έλλειψη νερού. Το νερό, πηγή ζωής, μπορεί να φέρει θεαματική αλλαγή στην εικόνα τους. Eπίσης, ανά τακτά χρονικά διαστήματα χρησιμοποιείστε ενυδατική κρέμα στα χέρια και ιδιαιτέρως στην περιοχή γύρω από τα νύχια σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου;

2) Διατροφή: Βρώμη, κόκκινο κρέας, γάλα, γιαούρτι, φέτα αμύγδαλα, φράουλες, κοτόπουλο, αυγά, καρύδια, λάδι καρύδας είναι τροφές που μπορούν να προσφέρουν θεαματική αλλαγή στα νύχια σας... αρκεί να τις καταναλώσετε! Η διατροφή παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην εικόνα των νυχιών σου με την κερατίνη να είναι ο παράγοντας που ορίζει το παιχνίδι. Η κερατίνη, πλούσια σε ασβέστιο, είναι το βασικό συστατικό τους αν τα νύχια σου δείχνουν ταλαιπωρημένα και ξεφλουδισμένα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο;

3) Μην τα βάφεις συνέχεια: Μπορεί τα βαμμένα νύχια να χαρίζουν point στην εμφάνισή σου ωστόσο πρέπει και να τα ξεκουράζεις. Η συχνή χρήση βερνικιών κάνει τα νύχια σου θαμπά και κίτρινα, ενώ έχει ως αποτέλεσμα την εμφάνιση άσπρων κηλίδων και ανομοιόμορφη επιφάνεια.

Πηγή: bovary.gr

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share