Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Smokey eye: 4 διαφορετικές ιδέες που δεν έχεις δοκιμάσει μέχρι τώρα! (Photo)

24 Δεκεμβρίου 2017 14:10
Smokey eye: 4 διαφορετικές ιδέες που δεν έχεις δοκιμάσει μέχρι τώρα! (Photo)

Το smokey eye μακιγιάζ είναι από τα πλέον διαχρονικά αν σου αρέσει το make up που επικεντρώνεται στα μάτια και αφήνει το υπόλοιπο πρόσωπο πιο φυσικό και nude.

Έχει μια ακαταμάχητη γοητεία και αποπνέει αισθησιασμό που όμοιο του δεν πετυχαίνει άλλη τεχνική στο μακιγιάζ. Τα μάτια δείχνουν πιο μεγάλα και λαμπερά, το βλέμμα μαγνητίζει και ξεχωρίζει. Ιδανικό για κάθε περίσταση από μια απλή βραδινή έξοδο μέχρι το πάρτι, τον γάμο και κάθε άλλη μέρα που ένα statement μακιγιάζ είναι απαραίτητο και χρειάζεσαι να επιστρατεύσεις την διαπεραστική ματιά σου και να επιβληθείς μόνο με αυτήν. Για όλους αυτούς τους λόγους αλλά και για έναν ακόμη το smokey είναι υπέροχο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό: Ο παίκτης του Nomads που «διεκδικεί» την Σόφη Πασχάλη και η αλήθεια για την σχέση τους!

Είναι εύκολο στην εφαρμογή και μπορείς να το πετύχεις και μόνη σου με το πινέλο αλλά ακόμα και με τα δάχτυλα, αφού ουσιαστικά βασίζεται στο blending ανοιχτών και σκούρων αποχρώσεων σκιάς, χωρίς να είναι απαραίτητη η λεπτομέρεια. Αντίθετα στόχος είναι το μουτζουρωμένο εφέ, ιδανικά με shiny ιριδίζουσες σκιές που το κάνουν ακόμα πιο εντυπωσιακό. Ολοκληρώνετε με μερικές στρώσεις μάσκαρα.

Αν τώρα το έχετε επαναλάβει πολλές φορές και θέλετε κάτι διαφορετικό από το κλασικό μαύρο και γκρι, υπάρχουν πολλές νέες ιδέες και παραλλαγές κατευθείαν από τα catwalks αλλά και τις μεγαλύτερες εταιρείες make up. Νέες αποχρώσεις από σκούρο πράσινο μέχρι ζωηρό πορτοκαλί εισβάλλουν στην smokey παλέτα! Με αυτές θα έχετε το ίδιο δυναμικό βλέμμα αλλά με ένα twist που κάνει την διαφορά και το μακιγιάζ των ματιών λίγο πιο παιχνιδιάρικο. Αυτή δεν είναι αλώστε η ουσία του make up; Να είναι μια διασκεδαστική διαδικασία που μας αφήνει ακόμα πιο όμορφες.

1 Red Fever

Το smokey του οίκου Albertta Ferretti περνάει σε άλλο επίπεδο με φλογερές κόκκινες και πορτοκαλί πινελιές στο κέντρο του βλεφάρου να σου χαρίζουν ασυναγώνιστα σύγχρονο στυλ.

2 Τhe Wing

O οίκος Jil Sander πρότεινε smokey με ανοδική φορά σε στυλ «πεταλούδα» με τις σκιές να σβήνονται αρκετά πιο έξω από την εξωτερική γωνία του ματιού και να προσδίδουν μια δόση drama.

3 Extra Metallic

Δώσε περισσότερη έμφαση με μια γενναία ποσότητα μεταλλικής ασημί σκιάς για glam rock λουκ που δεν ξανάγινε όπως αυτό των μοντέλων στο show Brandon Maxwell.

4 Romantic Tones

Οι πιο μουντές αποχρώσεις του μωβ και ιδανικά ματ σκιές είναι η πρόταση του Giorgio Armani αποπνέουν ρομαντισμό με την αισθητική τους.

Πηγή: bovary.gr

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share