Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χρήσιμα tips ομορφιάς που θα σε βοηθήσουν και ήρθε η ώρα να τα μάθεις!

22 Δεκεμβρίου 2017 17:14
Χρήσιμα tips ομορφιάς που θα σε βοηθήσουν και ήρθε η ώρα να τα μάθεις!

Πίνε πολύ νερό, αφαίρεσε το μακιγιάζ σου πριν πέσεις για ύπνο, εφάρμοζε κάθε μέρα αντηλιακό προσώπου. Όλες αυτές είναι σημαντικές συμβουλές που έχουμε ακούσει, διαβάσει και εφαρμόζουμε καθημερινά.

Παρόλα αυτά, δεν είναι οι μοναδικές συμβουλές που πρέπει να γνωρίζουμε. Ειδικά, για εμάς τις… beauty junkies. Γιατί ωραία όλα αυτά τα tips που αφορούν την επιδερμίδα μας, αλλά έχουμε και με άλλα να ασχοληθούμε! Πώς σταματάς από τα να χαλάνε τα νύχια σου ή πώς βοηθάς τα σπυράκια από το να εμφανιστούν; Όλα αυτά τα θαυμάσια μυστικά που πρέπει να γνωρίζεις, σου αποκαλύπτω παρακάτω!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads - τελικός: Το αγώνισμα και ο μεγάλος νικητής! Διέρρευσαν φωτογραφίες

Λιγότερα σπυράκια με απολυμαντικό χεριών

Νομίζω ότι δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην πιάνει το πρόσωπό του, άπειρες φορές μέσα στην ημέρα! Ειδικά, αν η δουλειά σου ολόκληρη, γίνεται μπροστά από έναν υπολογιστή! Κάθε φορά που το κάνεις αυτό, να ξέρεις ότι προσκαλείς τα βακτήρια που υπάρχουν, πάνω-κάτω παντού, από το πληκτρολόγιο μέχρι και το στυλό σου κ.ο.κ, να εισχωρήσουν στην επιδερμίδα σου, δημιουργώντας σπυράκια.

Τέλειες βλεφαρίδες χωρίς «κόμπους»

Ξέρεις τι πράγμα μιλάω. Όταν εφαρμόζεις πάνω από μια στρώση μάσκαρας είναι όλα ΟΚ, αλλά όταν εφαρμόσεις μια δεύτερη, οι βλεφαρίδες κολλάνε μεταξύ τους, δημιουργώντας κάτι σαν κόμπους. Το μυστικό για να μην συμβαίνει αυτό είναι να απλώνεις σε αυτές, λίγο από το balm των χειλιών σου και έπειτα να εφαρμόσεις την μάσκαρα. Έτσι θα «γλιστρήσει» ομοιόμορφα το προϊόν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Την σκότωσε γιατί..." - Σοκάρει το σημείωμα του πατέρα στην Ξάνθη που δολοφόνησε την κόρη του και αυτοκτόνησε!

Νύχια κάθε 3 ημέρες

Σύμφωνα με επαγγελματίες μανικιουρίστες, το top coat που εφαρμόζεις για να «κλειδώσει» το χρώμα των νυχιών σου, σταματάει να έχει δράση μετά από 3 ημέρες, κάτι που σημαίνει ότι τα χημικά που υπάρχουν στο βερνίκι νυχιών, τα κάνουν πιο ευαίσθητα, άρα σπάνε και πιο εύκολα! Αν θέλεις λοιπόν, υγιή νύχια πρέπει να φτιάχνεις τα νύχια σου κάθε τρεις μέρες…

Βάζεις συνέχεια balm στα χείλη

Ξέρω, ότι με το που μπει ο χειμώνας, λίγο φτάνει να σκάσουν λιγάκι τα χείλη σου και αρχίζεις αμέσως να εφαρμόζεις balm στα χείλη και μάλιστα συνέχεια! Αυτό (ειδικά αν το balm σου είναι ματ), έχει ως αποτέλεσμα να αφυδατώνονται τα χείλη. Φρόντιζε λοιπόν, μια φορά την εβδομάδα να κάνεις ένα scrub χειλιών το οποίο θα αφαιρέσει τα νεκρά κύτταρα και θα κάνει την εφαρμογή του balm πιο αποτελεσματική. Έτσι, δεν θα χρειάζεται να το εφαρμόζεις συνέχεια!

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share