Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Χείλη έτοιμα για φίλημα: Εύκολα και απλά tips για να φαίνονται πιο σαρκώδη!

16 Δεκεμβρίου 2017 14:29
Χείλη έτοιμα για φίλημα: Εύκολα και απλά tips για να φαίνονται πιο σαρκώδη!

Τρέμε Kylie Jenner! Μπορεί η γνωστή ριάλιτι σταρ να ξεκίνησε την… τάση των μεγάλων χειλιών, από την στιγμή που «φούσκωσε» τα δικά της με εμφυτεύματα, για να δείχνουν πιο πλούσια, αλλά εμείς δεν χρειάζεται να περάσουμε μια τόσο επίπονη διαδικασία για να αποκτήσουμε παρόμοιο αποτέλεσμα!

Με την βοήθεια του σωστού μακιγιάζ, μπορούμε να δημιουργήσουμε την ψευδαίσθηση μεγαλύτερων χειλιών. Τέσσερα, απλά βήματα αρκούν για να τα καταφέρεις! Ποια είναι αυτά; Σου λέω παρακάτω!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτο: Άγρια δολοφονημένος βρέθηκε ο γιος πασίγνωστου πολιτικού και πρώην πρωθυπουργού!

Βήμα 1: Concealer

Αφού έχεις κάνει ένα lip scrub για λεία χείλη, δημιουργώντας μια καλή βάση για να εφαρμόσεις το κραγιόν σου, τότε άπλωσε μια μικρή ποσότητα concealer. Το concealer θα φωτίσει τα χείλη, κάτι που θα βοηθήσει ώστε να δείξουν πιο πλούσια.

Βήμα 2: Μολύβι χειλιών

Για μεγάλα χείλη, σημαντικό ρόλο παίζει η εφαρμογή του μολυβιού για τα χείλη. Αυτό θα σε βοηθήσει ώστε να δημιουργήσεις την ψευδαίσθηση μεγαλύτερων χειλιών. Σχεδίασε ένα περίγραμμα γύρω από τα χείλη σου, ξεκινώντας μόλις λίγα εκατοστά λίγο (πολύ λίγο!) πιο πάνω από το φυσικό περίγραμμα των χειλιών σου. Έπειτα γέμισε τις άκρες με το μολύβι του οποίου η απόχρωση μπορεί να είναι και ένα τόνο πιο σκούρο από το κραγιόν σου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε τώρα: Επιπλέον επίδομα "ανάσα" από το Δώρο Χριστουγέννων! Ποιοι θα πάρετε ακόμα 400 ευρώ;

Βήμα 3: Κραγιόν

Εφάρμοσε το κραγιόν, χρησιμοποιώντας ένα πινέλο. Κάνε πολύ καλό blending του κραγιόν και του μολυβιού για ένα φυσικό αποτέλεσμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρίγωνο Ήλιου με Ουρανό 16/12: Για ποια ζώδια φέρνει αναπάντεχες και χαρμόσυνες αλλαγές!

Βήμα 4: Lip gloss

Για ένα πιο έντονο αποτέλεσμα, ολοκλήρωσε με ένα lip gloss σε ανοιχτόχρωμη απόχρωση (μπορεί να έχει και λίγο glitter αν θες). Εφάρμοσέ το μόνο στο κέντρο των χειλιών σου για να τα κάνεις να δείχνουν ακόμη πιο γεμάτα!

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share