Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φτιάξτε μια θαυματουργή σπιτική μάσκα προσώπου με μέντα!

19 Νοεμβρίου 2017 19:04
Φτιάξτε μια θαυματουργή σπιτική μάσκα προσώπου με μέντα!

H μέντα είναι all time classic βότανο. Είτε θέλετε να τη χρησιμοποιήσετε στο ποτό σας ή για μάσκα στο πρόσωπό σας, η μέντα είναι απλά εκπληκτική και καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα ενώ δίνει και φρεσκάδα.

Η σκόνη από κουρκουμά είναι ένα αντιβιοτικό που βοηθά στο να απαλλαγούμε από τυχόν σπυράκια, διώχνοντας τα βακτήρια από το δέρμα σας.

Τι θα χρειαστείτε

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτη καταγγελία από τη Δήμαρχο Μάνδρας: Αστυνομικοί που δηλώθηκαν ότι ήταν στη Μάνδρα, φύλαγαν το σπίτι του πρωθυπουργού!

20 γραμμάρια φρέσκια μέντα, νερό και λίγο κουρκουμά σε σκόνη

Ανακατεύετε καλά όλα τα υλικά μαζί για να πάρετε μια πάστα. Πλένετε πρώτα το πρόσωπό σας και εφαρμόζετε την μάσκα. Αφήνετε για 10 με 15 λεπτά και ξεπλένετε με κρύο νερό.

Αντενδείξεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα ζώδια της εβδομάδας 20-26 Νοεμβρίου 2017 από τον Κώστα Λεφάκη - Ποια ζώδια θα έχουν «φουρτούνες» στα αισθηματικά τους;

Η μέντα, σε οποιαδήποτε μορφή της, απαγορεύεται στα μωρά και στις γυναίκες που θηλάζουν. Επιπλέον, δεν πρέπει να δίνεται σε παιδιά για περισσότερο από μία εβδομάδα. Αν τη χρησιμοποιείτε στο μπάνιο (αφρόλουτρο κ.λπ.). αποφύγετε τις βαθιές εισπνοές.

Πηγή: youweekly.gr

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share