Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο μας αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς της για υγιή μαλλιά!

6 Νοεμβρίου 2017 16:15
Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο μας αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς της για υγιή μαλλιά!

Λαμπερά, υγιή και πλούσια beach waves είναι ουσιαστικά το signature χτένισμα που βλέπουμε κάθε φορά στο εντυπωσιακό show της Victoria’s Secret.

Αυτά τα χαρακτηριστικά πρέπει να έχουν και τα μαλλιά ενός Victoria’s Secret Angel!

Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο είναι από τα μοντέλα που περπατούν κάθε χρόνο στο φαντασμαγορικό show και τα μαλλιά της είναι από τα πράγματα που πάντα μας εντυπωσιάζουν όταν την βλέπουμε πάνω στην πασαρέλα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ για εκατομμύρια Έλληνες: Ποιοι θα πληρώσουν πρόστιμο 2.500 ευρώ;

Η ίδια περιποιείται πολύ τα μαλλιά της. Ακολουθεί πιστά την ρουτίνα που έχει για τα μαλλιά της, φροντίζοντας να τα διατηρεί πάντα υγιή.

Τι κάνει λοιπόν και είναι πάντα τόσο λαμπερά και πλούσια; Αρχικά, χρησιμοποιεί μια θρεπτική κρέμα μαλλιών από την σειρά προϊόντων Marajo, ως ambassador του brand. Έπειτα, τους προσφέρει βαθιά ενυδάτωση με ένα treatment butter από την ίδια σειρά προϊόντων.

Αλλά δεν βασίζει την υγεία των μαλλιών της, μόνο σε προϊόντα του εμπορίου. Σε συνέντευξή της αποκάλυψε όλα τα μυστικά της για πλούσια και λαμπερά μαλλιά.

Έχεις κάποια DIY συνταγή για τα μαλλιά που αγαπάς;

Σαν παιδί η μητέρα μου πάντα μας έκανε μια μάσκα μαλλιών με αβοκάντο. Μπορεί λοιπόν, καμιά φορά με την κόρη μου να κάνουμε μια μάσκα μαλλιών με αβοκάντο το βράδυ, μιας και είναι μια διασκεδαστική εμπειρία!

Όταν έχεις μόλις 5 λεπτά για να φτιάξεις τα μαλλιά σου, τι κάνεις;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Επικίνδυνη κακοκαιρία προ των πυλών!

Παλιά τα έπιανα σε ένα απλό κότσο. Τώρα όμως, αφού κάνω μπάνιο θα τα αφήσω να στεγνώσουν φυσικά και έτσι δείχνουν από μόνα τους τέλεια.

Ακολουθείς κάποια ιδιαίτερη θεραπεία μαλλιών για να τα προετοιμάσεις για το VS show;

Προσπαθώ γενικά να κρατάω τα μαλλιά μου υγιή όλη την χρονιά και να χρησιμοποιώ αυτά τα προϊόντα που τα θρέφουν και τα κρατάνε υγιή.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share