Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κάντο όπως οι Γαλλίδες: 5 μυστικά για αψεγάδιαστα beauty looks!

6 Νοεμβρίου 2017 12:24
Κάντο όπως οι Γαλλίδες: 5 μυστικά για αψεγάδιαστα beauty looks!

Οι Γαλλίδες είναι η επιτομή της κομψότητας, όσον αφορά το στιλ και τα θέματα της ομορφιάς φυσικά. Ειδικά τα θέματα της ομορφιάς! Απλά δες μια Γαλλίδα να εφαρμόζει το μακιγιάζ της και θα καταλάβεις τι εννοώ!

Αλλά και την εφαρμογή του μακιγιάζ τους να μην γνωρίζεις πώς κάνουν, αρκεί να δεις μια φωτογραφία τους, πώς έχουν πιασμένα τα μαλλιά τους, πώς φοράνε το κραγιόν τους και πραγματικά θα εντυπωσιαστείς. Είναι απλά τα πράγματα όσον αφορά την ομορφιά, για τις γυναίκες αυτές και παρόλα αυτά, καταφέρνουν να μας κάνουν να πούμε… «ουάου»!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέθανε πασίγνωστος Έλληνας επιχειρηματίας!

Φυσικά, για τις ίδιες είναι σημαντικό να ακολουθούν μια ρουτίνα ομορφιάς που τους ταιριάζει. Και όπως κάθε γυναίκα που θέλει τα καλύτερα αποτελέσματα στα θέματα της ομορφιάς, έτσι και αυτές, κάθε σεζόν αλλάζουν την ρουτίνα τους και την προσαρμόζουν στις ανάγκες της εποχής και του καιρού.

Τι κάνουν λοιπόν, αυτή την περίοδο για αψεγάδιαστα looks; Διάβασε παρακάτω!

Περιορίζουν την έκθεσή τους στον ήλιο

Δεν είναι μυστικό ότι η απολέπιση της επιδερμίδας είναι must όλες τις σεζόν, αλλά είναι ακόμη πιο κρίσιμο τώρα τον χειμώνα. Αυτό σε συνδυασμό με την καθημερινή εφαρμογή αντηλιακού για το πρόσωπο είναι το Α και το Ω της ρουτίνας τους. Αλλά και όταν βγουν έξω, προσπαθούν να αποφεύγουν την έκθεσή τους στον ήλιο, φορώντας καπέλα ή μπερέδες και προστατεύοντας το δέρμα τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα τραγωδία συγκλονίζει το Πανελλήνιο! Αυτοκτόνησε νεαρός φοιτητής

Μίνιμαλ ρουτίνα

Επειδή κάνει κρύο τον χειμώνα δεν σημαίνει ότι πρέπει να… φρικάρουμε και να εφαρμόζουμε στο δέρμα μας ό,τι βρούμε μπροστά μας! Οι Γαλλίδες είναι αρκετά φειδωλές με τα προϊόντα που χρησιμοποιούν και κινούνται στα βασικά: κρέμα ημέρας/νυκτός-serum-κρέμα ματιών.

Φυσικό στέγνωμα

Όπως μπορεί να γνωρίζεις ήδη, όσο περισσότερο εκθέτεις τα μαλλιά σου σε υψηλές θερμοκρασίες, τόσο ταλαιπωρούνται. Οι Γαλλίδες το γνωρίζουν και αυτές αυτό, γι’ αυτό και δεν χρησιμοποιούν πιστολάκι! Στεγνώνουν τα μαλλιά τους φυσικά, ενώ όταν χρησιμοποιούν κάποιο εργαλείο styling εφαρμόζουν πάντα μια κρέμα που προστατεύει την τρίχα από την θερμότητα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Μπαίνει τρανσέξουαλ στο ριάλιτι! Δείτε για ποια πρόκειται (photos)

«Όχι» στο foundation

Στις Γαλλίδες, το foundation «πέφτει» βαρύ. Προτιμούν λοιπόν, να καλύπτουν τυχόν σημάδια στο πρόσωπο με ένα concealer και ένα tinted moisturizer.

Βασίζονται στο argan oil

Πολλές Γαλλίδες, λατρεύουν το argan oil. Χρησιμοποιούν 100% φυσικό argan oil και το εφαρμόζουν παντού! Από τα μαλλιά τους, τα άκρα τους αν είναι πολύ ξηρά και φυσικά σαν θεραπεία προσώπου το βράδυ στο πρόσωπο!

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share