Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

4 συνήθειες που καταστρέφουν τις βλεφαρίδες σου!

3 Νοεμβρίου 2017 12:54
4 συνήθειες που καταστρέφουν τις βλεφαρίδες σου!

Είναι πολύ αγαπημένες οι βλεφαρίδες για μια γυναίκα. Και ποια δεν θα ήθελε να έχει πιο μακριές και πλούσιες βλεφαρίδες; Όλες μας!

Για την ακρίβεια, όλες μας πασχίζουμε καθημερινά για να τα πετύχουμε όλα αυτά, με όποιον δυνατό τρόπο μπορούμε. Είτε προσπαθώντας με φυσικό τρόπο να τις μακρύνουμε και να κάνουμε την τρίχα πιο δυνατή, είτε απλά φορώντας ψεύτικες!

Όσο περισσότερο λοιπόν, ασχολούμαστε με αυτές, τόσο περισσότερο τις ταλαιπωρούμε! Και τι είναι αυτό που τις ταλαιπωρεί λοιπόν; Διάβασε τα παρακάτω και θα δεις!

Εφαρμόζεις (ή αφαιρείς) τις βλεφαρίδες λάθος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποδοσφαιριστής ελληνικής ομάδας ο δολοφόνος του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου!

Αν φοράς ψεύτικες βλεφαρίδες είναι σημαντικό να είσαι εξαιρετικά προσεκτική όταν τις φοράς ή τις αφαιρείς από τα μάτια σου. Ακολούθησε πιστά τις οδηγίες που αναγράφονται στο κουτί!

Χρησιμοποιείς ψαλίδι για τις βλεφαρίδες ενώ φοράς μάσκαρα

Το ειδικό ψαλίδι για τις βλεφαρίδες πρέπει να το εφαρμόζεις ΜΟΝΟ πριν βάλεις μάσκαρα. Αν κάνεις το αντίθετο μπορεί να κολλήσει μάσκαρα στο ψαλίδι και να φύγουν τρίχες ή χειρότερα αν έχεις βάλει πολύ μάσκαρα να «σπάσει» η τρίχα με την χρήση του ψαλιδιού.

Αφαιρείς λάθος την μάσκαρα

Όταν αφαιρείς το μακιγιάζ σου, φρόντισε να μην τρίβεις έντονα τα μάτια για να αφαιρέσεις την μάσκαρα, γιατί έτσι μπορεί να προκαλέσεις μόνιμη απώλεια τριχών. Φρόντισε να ακουμπάς το βαμβάκι με το προϊόν ντεμακιγιάζ πάνω στο μάτι (ιδανικά με ένα νερό micellar) μέχρι να «λιώσει» η μάσκαρα και έπειτα με απαλές κινήσεις σκούπισε το μακιγιάζ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: The Voice: Δεν φαντάζεστε ποια γνωστή τραγουδίστρια εμφανίστηκε στις audition! Έδωσαν μάχη οι κριτές! (video)

Πιάνεις τα μάτια σου κατά την διάρκεια της ημέρας

Έτσι, όχι μόνο μπορεί κατά λάθος να βγάλεις τρίχες από τις βλεφαρίδες σου, αλλά αν δεν είναι καθαρά τα χέρια σου μπορεί να πάνε βακτήρια στους θύλακες της τρίχας, να βουλώσουν και να μην ξανα-μακρύνουν ποτέ οι βλεφαρίδες σου!

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share