Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θες να είσαι πιο λαμπερή από ποτέ στα 50 σου; - Μικρά μυστικά ομορφιάς που θα σε βοηθήσουν!

22 Οκτωβρίου 2017 13:50
Θες να είσαι πιο λαμπερή από ποτέ στα 50 σου; - Μικρά μυστικά ομορφιάς που θα σε βοηθήσουν!

Καθημερινά ο χρόνος αφήνει επάνω μας τη φθορά του και έτσι, όσο μεγαλώνεις, τόσο περισσότερο θα αισθάνεσαι την ανάγκη για ανανέωση και την αναζωογόνηση.

Παράγοντες όπως το κάπνισμα, οι περιβαλλοντικοί ρύποι, η κακή ενυδάτωση, το στρες και ο ήλιος κάνουν την επιδερμίδα να χάνει την υγιή και νεανική της όψη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: Φουρτούνες στα ερωτικά για 3 συγκεκριμένα ζώδια! Αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις εβδομάδας (23-29/10)

Το δέρμα επίσης σταδιακά παράγει λιγότερα κύτταρα ενώ και τα κύτταρα των μαλλιών χάνουν τη χρωστικότητά τους.

Αυτές οι φυσικές αλλαγές και φθορές είναι μεν αναπόφευκτες, αλλά υπάρχουν πολύτιμα μυστικά ομορφιάς, που γίνονται σύμμαχοι σου και θα σε βοηθήσουν να νιώσεις ξανά όμορφη και λαμπερή στην ηλικία των 50!

Ο καθαρισμός του προσώπου παίζει και εδώ βασικό ρόλο, μιας και όπως συνηθίζω να λέω, δεν έχει ηλικία. Αν έχεις ξηρή επιδερμίδα, προτίμησε φυσικά προϊόντα με ήπια καθαριστική δράση.

Το scrub ή αλλιώς απολέπιση πρέπει να γίνεται μια με δυο φορές την εβδομάδα, με ιδανικότερη επιλογή ένα προϊόν με κρεμώδη υφή.

Υαλουρονικό ή κολλαγόνο είναι ένα από τα must της δικής σου περιποίησης. Αυτά τα συστατικά θα τα βρεις σε ορούς, τους οποίους καλό θα ήταν να φορέσεις πριν από την ενυδατική σου το πρωί – πάντα με SPF.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δολοφονία 32χρονης: Στην Γαδά αυτή την στιγμή ο πατέρας - Τι δήλωσε μπροστά στις κάμερες; (Photos+video)

Για να καταπολεμήσεις τις ρυτίδες, επένδυσε σε αντιγηραντική ή αντιρυτιδική θεραπεία που θα εφαρμόζεις κάθε βράδυ, πριν κοιμηθείς.

Ακολούθησε μια διατροφή πλούσια σε λαχανικά και φρούτα, καθώς αυτά ενυδατώνουν τον οργανισμό και συμβάλλουν στην επιδιόρθωση του δέρματος.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share