Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

4 εύκολα tips για να αποκτήσεις απαλά και όμορφα μαλλιά!

22 Σεπτεμβρίου 2017 13:09
4 εύκολα tips για να αποκτήσεις απαλά και όμορφα μαλλιά!

Υπάρχει γυναίκα στον πλανήτη που να μην απολαμβάνει να την… καλομαθαίνουν σε ένα κομμωτήριο; Ξέρεις να τις φτιάξουν τα μαλλιά, με ένα ωραίο χτένισμα, να της τα βάψουν κτλ.

Αλλά όλα αυτά τα ωραία, έχουν και τα κακά τους: ταλαιπωρούν τα μαλλιά. Και ωραία τα χτενίσματα κι όλα αυτά, αλλά πιο ωραία αισθανόμαστε όταν έχουμε λαμπερά και υγιή μαλλιά!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεφτίλα δίχως τέλος: Δεν φαντάζεστε τι κάνει ο Παναγιώτης Χατζηστεφάνου μετά το χυδαίο σχόλιό του για την μικρή Νεφέλη!

Πώς το καταφέρνεις αυτό, εύκολα και γρήγορα και ενώ βρίσκεσαι στην άνεση του σπιτιού σου; Μα, σου λέω παρακάτω!

1) Βαθιά ενυδάτωση: Βρες ένα καλό και σούπερ ενυδατικό conditioner. Ένα που να κάνει πραγματικά βαθιά ενυδάτωση και που ενυδατώνει και κρατάει αυτή την ενυδάτωση στα μαλλιά.

2) Δοκίμασε μηλόξυδο: Είναι γνωστό για τις ευεργετικές και detoxing ιδιότητές του. Ξέπλυνε τα μαλλιά σου με λίγο μηλόξυδο, αφού τα έχεις λούσει ή επένδυσε σε ένα σαμπουάν που το περιέχει, ως βασικό συστατικό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαρτυρία - σοκ για την γυναίκα που κολύμπησε στο... πετρέλαιο του Σαρωνικού! "Τριβόταν με την πετσέτα και..."! (video)

3) Ξεφορτώσου τις βαμβακερές πετσέτες μαλλιών: Αν ακόμα χρησιμοποιείς τέτοια πετσέτα για τα μαλλιά σου, σταμάτα τώρα. Επένδυσε σε μια με microfibers ή πολύ απλά, τύλιξε τα μαλλιά σου, σε ένα t-shirt. Απλά τα πράγματα.

4) Πειραματίσου με τα έλαια: Βάλε λίγες σταγόνες από ένα ενυδατικό λαδάκι τύπου, έλαιο αβοκάντο, jojoba oil, argan κτλ. στο conditioner σου ή κατευθείαν στα μαλλιά σου, μετά το λούσιμο και πριν το styling. Θα δεις μεγάλη διαφορά στην υφή τους.

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share