Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το να ξυπνάς δίπλα στον άνθρωπό σου δε μπορεί να συγκριθεί με τίποτα στον κόσμο!

Το πιο ωραίο συναίσθημα!

20 Σεπτεμβρίου 2018 13:43
Το να ξυπνάς δίπλα στον άνθρωπό σου δε μπορεί να συγκριθεί με τίποτα στον κόσμο!

Ό,τι και να λέμε, δεν υπάρχει ομορφότερο συναίσθημα από το να ξυπνάς δίπλα στον άνθρωπό σου.

Να ανοίγεις τα μάτια σου και το πρώτο πράγμα που αντικρίζειςνα είναι εκείνος/η. Να μεθάς από το άρωμά του/της και να σου λέει «καλημέρα» με το τρυφερό άγγιγμά του/της. Πες μου, συγκρίνεται αυτό με κάτι άλλο στον κόσμο;

Ειδικά τις μέρες εκείνες που δεν υπάρχει λόγος να σηκωθείτε αμέσως από το κρεβάτι, το να χουχουλιάσεις στην αγκάλια του/της είναι προτεραιότητά σου. Θες να την απολαύσεις όσο περισσότερο μπορείς. Γιατί μέσα σ’ αυτήν ξεχνάς όλα σου τα προβλήματα και παίρνεις τη δύναμη που χρειάζεσαι για την υπόλοιπη μέρα σου.

Και μην προσπερνάμε το γεγονός ότι το να έχετε φτάσει στο σημείο να ξυπνάτε μαζί, σημαίνει ότι η σχέση σας βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Aυτές οι μικρές στιγμές είναι που σας φέρνουν όλο και πιο κοντά και δημιουργούν την οικειότητα μεταξύ σας. Όπως επίσης, φουντώνουν και τον έρωτα που νιώθει ο ένας για τον άλλο.

Το να ξυπνάτε μαζί είναι το καλύτερο πράγμα στον κόσμο και πώς να μην είναι όταν συμβαίνουν τα παρακάτω:

1 | Σαν τις πρωινές ζεστές αγκαλιές δεν έχει

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τον σκότωσα γιατί..." - Ομολογία σοκ από τον δολοφόνο του Νίκου Σεργιανόπουλου!

Μπορεί το να κοιμάσαι με το αγόρι/κορίτσι σου να είναι υπέροχο συναίσθημα, όμως είναι ακόμα πιο υπέροχο όταν ξυπνάτε μαζί και σε σφίγγει στην αγκαλιά του/της. Γίνεται να μην ξεκινάς το πρωί σου με ένα τέραστιο χαμόγελο μέχρι τ’ αυτιά; Αυτή η αγκαλιά παίζει να είναι τα καλύτερα λεπτά ολόκληρης της ημέρας. Είναι εκείνη η τονωτική ένεση που επιβεβαιώνει ότι υπάρχει έρωτας και αγάπη μεταξύ σας.

2 | Η καλή μέρα από το πρωινό σεξάκι φαίνεται

Και μετά τις αγκαλιές, τι; Αφού οι αγαπησιάρικες αγκαλιές έχουν προετοιμάσει ήδη το έδαφος, στη συνέχεια τα πράγματα γίνονται πιο πικάντικα και πιο πονηρά. Το πρωινό σεξ ίσως να είναι και το καλύτερο. Είστε και οι δύο ακόμη μεταξύ ύπνου και ξύπνιου, είστε χαλαροί, ευαίσθητοι και έχετε όλη τη διάθεση και το χρόνο μπροστά σας, για να το απολαύσετε όσο περισσότερο γίνεται.

3 | Δεν αλλάζεις με τίποτα την ασφάλεια και τη θαλπωρή που νιώθεις

Σίγουρα υπάρχουν πολλοί τρόποι για να πείτε ο ένας τον άλλον πόσο όμορφα και ασφαλείς νιώθετε στη σχέση σας, ωστόσο υπάρχει κάτι το ξεχωριστό έτσι όπως είστε αγκαλιασμένοι, λίγα λεπτά αφού έχετε ξυπνήσει. Η ασφάλεια και η θαλπωρή εκείνη την στιγμή τερματίζουν όλα τα κοντέρ. Νιώθεις πως ό,τι κι αν σου συμβεί, ο άνθρωπός σου θα είναι πάντα δίπλα σου και θα βρείτε μαζί τη λύση. Είναι ο ήρωάς σου και με τη ζεστή του αγκαλιά παίρνει μακριά κάθε σου στενοχώρια, κάθε σου πόνο και απογοήτευση. Πώς να μη νιώθεις ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στη Γη όταν ξυπνάς δίπλα του/της;

4 | Κάνει καλό στην υγεία σου

Προφανώς όταν περνάς όμορφα και κοιμάσαι σαν πουλάκι στην αγκαλιά της σχέσης σου, είναι φυσικό κι επόμενο να επηρεάζεσαι ψυχολογικά με θετικό τρόπο και η επόμενη μέρα να ξεκινάει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αν είναι μία φορά σημαντικός ο ύπνος στη ζωή μας, τότε ο ύπνος δίπλα στον αγαπημένο μας, είναι σκέτο βάλσαμο. Κάνει καλό τόσο στην ψυχική όσο και στη σωματική σου υγεία δηλαδή!

5 | Εκείνες οι μικρές λεπτομέρειες που σε κάνουν να τον/την αγαπάς ακόμα περισσότερο

Όταν ξυπνάς πριν από εκείνον/η, παρατηρείς πράγματα που δεν είχες προσέξει ξανά πάνω του/της, που ούτε εκείνος/η καλά-καλά να μη γνωρίζει. Χαζεύεις τον τρόπο που κοιμάται αγγελικά, ή το πώς ροχαλίζει (whatever), πώς αναπνέει, τις εκφράσεις που παίρνει όταν ονειρεύεται και φυσικά καταλαβαίνεις πόσο πολύ τον/την αγαπάς και πόσο τυχερός/ή είσαι που τον/την έχεις στο πλάι σου. Όλες αυτές οι σκέψεις κάνουν τη σχέση σας λίγο πιο άτρωτη και ανθρώπινη, μιας και εν τέλει οι λεπτομέρειες είναι αυτές που αγαπάμε πάντα στον άλλον, ακόμα κι αν καμιά φορά μας ενοχλούν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέθανε ο Μωυσής Κωνσταντίνης!

neopolis.gr

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share