Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

8 τρόποι για να χαρίσεις στο αγόρι σου το καλύτερο ξύπνημα της ζωής του!

Πως θα το κάνεις αυτό;

17 Σεπτεμβρίου 2018 12:00
8 τρόποι για να χαρίσεις στο αγόρι σου το καλύτερο ξύπνημα της ζωής του!

Στους αποπνιχτικούς ρυθμούς της φορτωμένης μας καθημερινότητας, ο ύπνος είναι ένα αγαθό που σε κανένα μας δεν είναι αρκετό! Το να ξυπνάς κάθε πρωί για να ξεκινήσεις μια απαιτητική μέρα γεμάτη υποχρεώσεις, είναι ένα νόμιμο βασανιστήριο! Όσο όμως κι αν μισούμε τα πρωινά, η αίσθηση του να ξυπνάς δίπλα στο ταίρι σου είναι απίστευτη και κάνει τα πάντα να έχουν αξία!

Το να ξυπνάτε γλυκά και ζεστά, ακόμα καλύτερα! Εξάλλου, αν ανοίγετε τα μάτια και είστε όλο γκρίνια, ασφυξία και νεύρα, δεν είναι σχέση: είναι μιζέρια! Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός κι αυτό ισχύει και για την ημέρα που έχεις να κουλαντρίσεις μπροστά σου! Αν τα πράγματα δεν αρχίσουν με θετική ενέργεια, καλή διάθεση και χαμόγελο, οι πιθανότητες να γίνουν έτσι στην πορεία, είναι… περιορισμένες! Γι’ αυτό, καλό είναι να είμαστε «ντοπαρισμένοι»εξαρχής!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τηλεοπτική βόμβα: Αυτό το κανάλι εξασφάλισε την ιστορική ταινιοθήκη του Mega!

Γι’ αυτό, καλούμε τις κυρίες να δώσουν ιδιαίτερη βάση παρακάτω, καθώς παραθέτουμε 8 απλούς, αλλά πολύ ουσιαστικούς τρόπους για να ξυπνήσετε τον παλικαρά σας στοργικά, αλλά και… πικάντικα!
Και χωρίς να γενικεύω κάτι για το φύλο μου, αν ο λεγάμενος δεν τα εκτιμήσει, είναι κόπανος!

8 Ένα τηλέφωνό σου φτάνει, αεροπλάνο να τον κάνει

Αν δε μένετε μαζί ή τύχει να περάσετε τη νύχτα χωριστά, θα του δώσει τεράστια δύναμη όταν το πρώτο πράγμα που θα ακούσει στη μέρα του, είναι η τρυφερή σου φωνή! Έτσι του δίνεις κουράγιο, ενώ δείχνεις ότι τον σκέφτεσαι και θες να ξυπνήσει όμορφα! Άσε που η υπναράδικη σέξι φωνή του θα σε κάνει κι εσένα να σκέφτεσαι κάτι μέχρι επιτέλους να βρεθείτε! Το λες και… win-win situation!

7 Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου

Το πρώτο πράγμα που κάνεις όταν ξυπνάς, είναι να αρχίσεις να κουνάς τα χέρια σου. Αλλάζεις στάση, τεντώνεσαι, ανοίγεσαι ή κλείνεσαι περισσότερο. Χρησιμοποίησε τα επάνω του, λοιπόν!Αγκάλιασε τον, χάιδεψε τον ή έστω άγγιξε τον ίσα-ίσα, σα να τον γαργαλάς. Η αίσθηση είναι πολύ συντροφική, αλλά και αισθησιακή! Είτε αν τα έχεις επάνω στο στήθος του (πολύ τιμητικό) είτε προχωρήσεις πιο κάτω (πολύ ερεθιστικό), να ‘σαι βέβαιη ότι θα τον ξετρελάνεις!

6 Καβάλα στ’ άλογο

Αν θες μια εγγυημένη αντίδραση από εκείνον, δε χρειάζεται κάτι παραπάνω! Με το που σηκώσει τα βλέφαρα του και δει εσένα από πάνω του, θα αισθανθεί ότι έχει μια αγκαλιά, ανεξάρτητα από την στιγμή και την ώρα της ημέρας! Ειδικά δε, αν σε δει σε στάση καβαλάρισσας, θα είναι μια εικόνα που θα χαραχθεί στον αμφιβληστροειδή του για το υπόλοιπο της ημέρας (και όχι μόνο)!

5 Πνίξε τον στα φιλιά

Επειδή διστάζει να σε φιλήσει, δε σημαίνει ότι δε σε θέλει. Ίσως φοβάται μη σε απωθήσει με την αναπνοή του, αν και για να μιλάμε ειλικρινά, η δική σου μπορεί να είναι χειρότερη! Αν φροντίσεις να έχεις ευχάριστη ανάσα, μην κολλάς και άγγιξέ τον με τα χείλη σου παντού! Η απαλή αίσθηση τους σε συνδυασμό με τη ζεστή σου ανάσα, θα αφυπνίσουν τις αισθήσεις του! Ο λαιμός του είναι το πεδίο σου! Όρμα, κυριάρχησε και κατέκτησε το!

4 Αυτί, αυτή η αδυναμία

Και μιας αναφερθήκαμε στο ρόλο των χειλιών, ας μην ξεχνάμε και τη δύναμη της φωνής! Παρότι οι άντρες είμαστε όντα που λειτουργούν κυρίως με οφθαλμόλουτρο την όραση, τα αυτιά είναι κάτι σαν τη δική μας… κλειτορίδα! Όταν ακούμε τη φωνή της καλής μας να ψυθιρίζει στο αυτί μας, να βαριανασαίνει, να βογκάει ή να λέει το όνομα μας με ευχαρίστηση, είναι ισότιμο της σάουνας! Γαρνίρισε την πανδαισία δαγκώνοντας ή γλείφοντας το λοβό του αυτιού! Η γλώσσα σου είναι παντοδύναμη (αυτό πάει και στο από πάνω)!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σπαραγμός και οδύνη: "Κατέληξε" η 21χρονη Βασιλική που είχε τραυματιστεί σε τροχαίο!

3 Κλισέ κλισέ, αλλά ο έρωτας περνάει απ’ το στομάχι

Κοιμάσαι και σιγά-σιγά, μια ευωδία φτάνει στη μύτη σου, ενεργοποιώντας όλο σου το υπόλοιπο σώμα να σηκωθεί! Δεν υπάρχει ομορφότερη και πιο ανιδιοτελής χειρονομία! Όλοι θέλουμε να σηκωνόμαστε υπό τις μυρωδιές ενός φρεσκοψημένου πρωινού! Δεν είναι εύκολο να ξυπνάς με το ζόρι, οπότε δώσε του έναν όμορφο λόγο να ανυπομονεί να φύγει απ’ το κρεβάτι! Θα σε λατρέψει ανυπολόγιστα και θα αισθανθεί σα βασιλιάς!

2 Εξοικονομήστε νερό, μπανιαριστείτε παρέα

Αν ο δικός σου ανήκει στην κατηγορία των ατόμων που δε φεύγουν από το σπίτι χωρίς να κάνουν ένα αναζωογονητικό μπάνιο πρώτα, σπάσε την ρουτίνα και δώσ’ του ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά! Με το που μπεις στην ντουζιέρα (ειδικά αν το κάνεις με πιο αιφνιδιαστικό και πονηρό ύφος) θα τον τρελάνεις! Πρόσεξε το βλέμμα του και σίγουρα η ανεκτίμητη αντίδρασή του θα στα πει όλα! Χαλαρωτικό και ιδανικό είτε για ρομαντικές, είτε kinky διαθέσεις, αλλά και πρακτικό, αφού μετά τα… ευκόλως εννοούμενα, θα καθαριστείτε άμεσα!

1 Το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας

Μια λέξη: στοματικό! Υπάρχει καλύτερη αίσθηση ενώ ακόμα έχει κλειστά τα μάτια του και νιώθει να αιωρείται από τον ύπνο; Το πρώτο πράγμα που σκέφτεται όταν ξυπνά, είναι καθοριστικό για την υπόλοιπη μέρα του. Δωσ’ του λοιπόν να νιώσει ότι τον θέλεις, τον εκτιμάς, τον σέβεσαι και τον λατρεύεις! Κάνε τα μαγικά σου και άστον να κοιτάει μετά το ταβάνι, ευγνωμονώντας που σε έχει! Άσε που θα ακολουθήσουν και άλλα! Αν βέβαια δεν έχεις χρόνο ή όρεξη για σεξ, το στοματικό είναι μια ιδανική… μέση λύση! Θα νιώσει Θεός!

neopolis.gr

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share