Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Οι κοπέλες που αγαπάνε τα θρίλερ, είναι ό,τι καλύτερο για σχέση!

Γιατί όμως;

12 Σεπτεμβρίου 2018 15:42
Οι κοπέλες που αγαπάνε τα θρίλερ, είναι ό,τι καλύτερο για σχέση!

Πάντα αναρωτιόμουν πώς ενώ φοβάμαι και τα κάνω πάνω μου με τα θρίλερ και τις ταινίες τρόμου, εξακολουθώ να τα βλέπω με μεγάλη επιθυμία. Μήπως είμαι σαδίστρια; Μήπως έχω ψυχολογικά; Τίποτα από τα δύο!

Απλώς, απολαμβάνω αυτό το αίσθημα αγωνίας και φόβου που σε κυριεύει εκείνη την ώρα. Μ’ αρέσει όταν η αδρεναλίνη μου βρίσκετα στα άκρα κι αυτό το σφίξιμο στην καρδιά όταν καταλαβαίνω ότι πλησιάζει μία πολύ τρομακτική σκηνή, δε συγκρίνεται με άλλο.

Ό,τι και να πω βέβαια, είναι πώς το βλέπει ο καθένας. Τα θρίλερ και οι ταινίες τρόμου είτε που λατρεύεις να τα βλέπεις είτε που τα μισείς. Ενδιάμεσο δεν υπάρχει.

Και παρόλο που μιλάμε για ένα είδος ταινιών τόσο για αγόρια, όσο και για κορίτσια, η αλήθεια είναι πως οι κοπέλες που αγαπούν τα θρίλερ, θα πρέπει να έχουν μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά των αντρών. Κι αυτό γιατί είναι εγγύηση για μία καλή σχέση. Κι όμως! Μπορεί να πιστεύεις ότι εκείνες που παρακολουθούν τις ρομαντικούρες είναι ευαίσθητες ψυχές και κορίτσια για σπίτι, αλλά μάλλον δε σου τα ‘παν καλά.

Οι καλύτερες σύντροφοι είναι εκείνες που έχουν τα κότσια να δουν μια ταινία τρόμου. Τα καλά τους στοιχεία είναι πολλά, φίλε μου:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θάνατος σοκ στην παγκόσμιο showbiz: Νεκρή στα 40 της...

1 | Πάντα θα φυλάει το τομάρι σουΜε τόσα τρομακτικά σενάρια που έχει δει, αλλά και τους διαφορετικούς τύπους ψυχασθενών δολοφόνων που έχει συναντήσει, να είσαι σίγουρος ότι ξέρει πολύ καλά να φυλάσσει τα νώτα της, αλλά και τα δικά σου. Δεν είναι όλοι οι άντρες έτοιμοι και πρόθυμοι να πέσουν υπέρ πίστεως της κοπέλας τους, οπότε έχει μάθει να το κάνει από μόνη της. Έτσι, ό,τι περίεργος θόρυβος ή κρότος κι αν ακούστει, δε θα χάσει την ψυχραιμία της, αντιθέτως θα έχει ήδη σκεφτεί δέκα εναλλακτικά σχέδια εξολόθρευσης.

2 | Δεν φοβάται το σκοτάδι

Ενδεικτικά το λέω τώρα αυτό, επειδή στις περισσότερες ταινίες τρόμου/θρίλερ, οι πιο φρικτές σκηνές διαδραματίζονται στο σκοτάδι. Κι αυτό γιατί η κάθε μαλακισμένη πρωταγωνίστρια βρίσκει καλή ιδέα το να πάει να ψάξει μέσα στα σκοτάδια και να αρχίζει να ουρλιάζει σαν τρελή, λες και δεν ήξερε… Δεν τα κάνουν αυτά, κουκλίτσα μου, αν δεν το ‘χεις. Το κορίτσι όμως δεν πρόκειται να ουρλιάξει ακόμα κι αν είναι πίσσα τριγύρω, γιατί ξέρει πώς να διαχειρίζεται τους φόβους της.

3 | Είναι τολμηρή και ατρόμητη

Γιατί θέλει αρετή και τόλμη να κάθεσαι και να βλέπεις ψυχοπαθείς στην οθόνη σου και παρόλα αυτά να μπορείς μετά να κοιμηθείς στο κρεβατάκι σου, λες και δεν τρέχει τίποτα. Αν παρά τις απαίσιες και τρομακτικές σκηνές που βλέπει, δεν τρομάζει, αλλά αντ’ αυτού ξεκινάει τα «άμα ήμουν εγώ εκεί θα έκανα το ένα και το άλλο…» καταλαβαίνεις ότι έχεις να κάνεις με μία ξεκάθαρα badass γκόμενα, που μπορείς να βασίζεσαι πάνω της ανά πάσα στιγμή.

4 | Μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της

Μην εκπλαγείς αν στην τσάντα της βρεις σπρέι πιπεριού, σουγιάδες κι άλλα τέτοια όμορφα. Τόσα θρίλερ έχει δει, είπε να τα κουβαλάει πάνω της για προστασία. Σοβαρά τώρα. Οι κοπέλες που αγαπούν να βλέπουν θρίλερ, τουλάχιστον μπορούν να εντοπίζουν τυχόν κινδύνους και να δρουν ψύχραιμα και με ενσυναίσθηση για να αντιμετωπίσουν την εκάστοτε κρίση. Αφού είπαμε, είναι Superwoman!

5 | Μην τη βλέπεις έτσι σκληρή, έχει καλή ψυχή

Μπορεί να δείχνει «πιο σκληρή πεθαίνεις», αλλά πίσω από αυτό το πέπλο που χρησιμοποιεί, κρύβεται η ευαίσθητη ψυχούλα της. Είναι εκεί για να στηρίξει όποιον φοβάται, να τον κάνει να νιώσει καλύτερα και να τον καθησυχάσει. Ξέρει να φροντίζει τον σύντροφό της και φυσικά να του απομακρύνει τυχόν φοβίες και ανησυχίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αγωνία για τον Γιώργο Παπαδάκη! Όλη η αλήθεια για την υγεία του

6 | Μια φορά βαρετή γκόμενα δεν τη λες

Πώς να βαρεθείς άραγε ένα κορίτσι που το ζει στα τέρματα διαρκώς; Που στις φλέβες της ρέει η αδρεναλίνη και η ανάγκη για περιπέτεια; Κάθε μέρα μαζί της θα είναι πιο ενδιαφέρουσα από την προηγούμενη. Διάθεση να έχεις να δοκιμάζεις διαφορετικές εμπειρίες μ’ αυτήν και μια χαρά θα είσαι.

neopolis.gr

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share