Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Τα σημάδια που μαρτυρούν ότι η χημεία σας στο κρεβάτι θα είναι...δυναμίτης!

Φωτιά στα σεντόνια!

10 Σεπτεμβρίου 2018 14:20
Τα σημάδια που μαρτυρούν ότι η χημεία σας στο κρεβάτι θα είναι...δυναμίτης!

Έχεις αναλογιστεί ποτέ τι είναι αυτό που πραγματικά σε τραβάει πάνω σε κάποιον; Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται για ένα μόνο πράγμα, αλλά για ένα σύνολο χαρακτηριστικών που τον καθιστούν ελκυστικό στα μάτια σου, όταν κάποιος άλλος μπορεί να μη συγκινείται καθόλου.

Ναι γούστα είναι αυτά, όπως και χημεία. Η χημεία υπάρχει παντού γύρω μας, άλλο που εμείς δεν το καταλαβαίνουμε. Η χημεία είναι αυτή που καθορίζει τις φιλίες και τις σχέσεις μας

Μα γιατί νομίζεις ότι υπάρχουν άτομα που μας ενθουσιάζουν μονομιάς και άλλα που μας αφήνουν αδιάφορους; Έχει να κάνει με τη χημεία και με αυτό που μας εκπέμπουν. Ειδικά όταν πρόκειται για ερωτικά ζητήματα, είναι αρκετά εύκολο θα έλεγα να καταλάβει κανείς αν κάποιος γουστάρει ή όχι και ποια μπορεί να είναι η προοπτική της εκάστοτε σχέσης.

Αυτά είναι μερικά σημάδια που μαρτυρούν ότι έχεις καλή χημεία με αυτόν που σου αρέσει:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέθανε ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς πασίγνωστος Έλληνας επιχειρηματίας!

1. Χαμόγελα, πολλά χαμόγελα

Όπου υπάρχει καλή χημεία, υπάρχει και καλή διάθεση που έχει σαν αποτέλεσμα πολλά, πάρα πολλά και μεγάλα χαμόγελα. Ο λόγος είναι απλός και εξηγείται εγκεφαλικά. Όταν το μυαλό είναι χαρούμενο, αυτό μεταφράζεται με τους πιο φυσικούς τρόπους και αντιδράσεις. Τα χαμόγελα που σκάτε συνέχεια μεταξύ σας σαν χαζοχαρούμενα, ακόμα και χωρίς λόγο, λένε πολλά περισσότερα από όσα νομίζεις.

2. Μάτια ερμητικά ανοιχτά

Χημεία υπάρχει επίσης όταν είναι αδύνατο να πάρει ο ένας τα μάτια του πάνω από τον άλλο. Η οπτική επαφή είναι διαρκής και έντονη και μαρτυρά πολλά. Τα μάτια άλλωστε εκφράζουν αυτά που είμαστε ανήμποροι να πούμε με τα λόγια μας. Οι έντονες ματιές είναι ένα τρανταχτό σημάδι σεξουαλικής έντασης και χημείας και ότι εδώ υπάρχει έρωτας παιδιά!

3. Αθώα και «αχ με συγχωρείς, ήταν τυχαίο» αγγίγματα

Ναι ναι, καλά σε πιστέψαμε. Ένα ακόμη σημάδι που φανερώνει πολλά για το πώς σε βλέπει είναι και το γεγονός ότι δεν μπορεί να κρατήσει τα χέρια του μακριά σου. Με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο συνεχώς πλησιάζει προς το μέρος σου για να σε αγγίξει. Θα σου χαϊδέψει τα μαλλιά, θα σε σκουντήξει σε ένα αστείο που είπες, θα σε πιάσει από τη μέση ή θα ακουμπήσει ελαφρά τον ώμο σου. Ε, τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;

4. Αναπάντεχα γλυκόλογα και κομπλιμέντα

Τα οποία κοίταξε να τα απολαύσεις και να τα χορτάσεις τώρα που σου τα λέει, γιατί σε λίγο καιρό θα παρακαλάς για μία καλή κουβέντα. Anyways. Είναι τόσο γλυκούλης και in love που σε κοιτάζει μες στα μάτια και σου κάνει κομπλιμέντα από την καλή του την καρδιά και τα εννοεί, δεν τα λέει για να σε ρίξει. Φαίνεται να σε θαυμάζει παρόλο που δε γνωρίζεστε ακόμη καλά και γενικότερα δεν μπορεί παρά να σου μιλάει με όμορφο τρόπο και μόνο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στο Ψυχικό: «Οι μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων είναι αντιφατικές»!

5. Αστειάκα με σεξουαλικό περιεχόμενο

Το φλερτ όπως πολύ καλά γνωρίζεις προμηνύει ένα σεξουαλικό κάλεσμα. Τα πρώτα του αστειάκα θα είναι αθώα και άκακα, αλλά στη συνέχεια και όσο περισσότερο σε γνωρίζει και παίρνει θάρρητα, θα χοντραίνει το πράγμα (με την καλή έννοια). Πλέον σε βλέπει σεξουαλικά και θέλει να σε ξεζουμίσει. Θα συνεχίσει τα κατα τα άλλα χαζά αστεία του, απλά αυτήν την φορά θα είναι εμπλουτισμένα από σεξουαλικά υπονοούμενα μεγατόνων. Είναι εμφανές πλέον ότι επιδιώκει τη σεξουαλική ένταση.

6. Έχεις απλά την αίσθηση (την έκτη αίσθηση )

Είναι και μερικές σπάνιες μεν αλλά υπαρκτές περιπτώσεις που απλά από την στιγμή που θα τον δεις, θα καταλάβεις ότι θα παιχτεί κάτι δυνατό μεταξύ σας. Το ένστικτο της γυναίκας είναι πολύ άτιμο και σπάνια πέφτει έξω. Αν νιώσεις λοιπόν αυτό το τσίμπημα, μη διστάσεις και χώσου. Η αίσθησή σου δε θα σε προδώσει. Κατά 99% θα αποδειχθεί σωστή η αρχική σου εκτίμηση. Βουρ στον πατσά, εεε στο γκομενάκι ήθελα να πω.

neopolis.gr

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share