Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μήπως δεν σε βλέπει μόνο σαν φίλη; Τα 7 σημάδια που θα σε βοηθήσουν να το καταλάβεις

Είστε χρόνια φίλοι αλλά έχεις αρχίσει να βλέπεις...περίεργες κινήσεις;

11 Αυγούστου 2018 16:06
Μήπως δεν σε βλέπει μόνο σαν φίλη; Τα 7 σημάδια που θα σε βοηθήσουν να το καταλάβεις

Είστε χρόνια φίλοι αλλά έχεις αρχίσει να βλέπεις...περίεργες κινήσεις;

Το Youweekly.gr σου παρουσιάζει τα 7 σημάδια για να καταλάβεις αν σε βλέπει σαν κάτι παραπάνω από φίλη!

1. Αλλάξει τον τρόπου που συμπεριφέρεται όταν είστε μαζί
Όταν βγαίνετε έξω με φίλους καταλαβαίνεις πως δεν φέρεται με τον ίδιο τρόπο που θα φερόταν αν δεν ήσουν εκεί. Θέλει με ένα τρόπο να σε εντυπωσιάσει και έτσι ξαφνικά γίνεται περισσότερο ευγενικός με τα παιδικά και δίνει την προσοχή του σε σένα.

2. Κάνει τυχαίες ερωτήσεις
"Έχεις φίλο"; "Τι έκανες χτες"; Το ότι σε ρωτάει αν έχεις φίλο είναι γιατί θέλει να μάθει για την προσωπική σου ζωή. Το ότι σε ρωτάει τι έκανες χτες είναι γιατί θέλει να δει με ποιον ήσουν. Η περιέργει φανερώνει ενδιαφέρον.

3. Βρίσκει πάντα ένα λόγο για να σε αγγίζει
Το σώμα του είναι συνήθως κοντά στο δικό σου και νιώθεις πάντα ότι θέλει να σε αγγίζει. Και για να το κάνει βρίσκει ότι δικαιολογία μπορεί. Σε κρατάει να μπεις στο αμάξι, να κατέβεις τα σκαλιά ή σε αγκαλιάζει όταν λες κάτι πολύ αστείο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα: Οι δυο διάσημες Ελληνίδες που γύρισαν ταινία με τον Σειρηνάκη!

4. Σου λέει σε όλα ναι
Έχεις παρατηρήσει πως πάντα συμφωνεί μαζί σου. Ότι και να πεις ότι και να κάνεις. Αυτό το κάνει γιατί του αρέσεις και θέλει να σε κάνει να τον συμπαθήσεις και εσύ.

5. Γίνεται προστατευτικός μαζί σου
Ότι και να συμβεί θέλει να ξέρει πως είσαι ασφαλής. Σε προσέχει σαν να είσαι δική του. Μπορεί να σε έχει υπερασπιστεί μάλιστα αν κάποιος σε προσεγγίσει ερωτικά. Ο ιπποτισμός στους άντρες ξυπνάει όταν πραγματικά θελήσουν μια γυναίκα.

6. Σε "πειράζει"
Αν έχεις καταλάβει πως που και που λέει ατάκες για να σε πειράξει σκέψου τα αγόρια στο δημοτικό πως έκαναν όταν ήθελαν μια συμμαθήτρια. Της τραβούσαν τις κοτσίδες! Δηλαδή έκαναν τα πάντα για να τραβήξουν την προσοχή του κοριτσιού και όχι απαραίτητα με ευγενικό τρόπο.

7. Θέλει να σε ακούει
Σου στέλνει μηνύματα και σου τηλεφωνεί περισσότερο από ότι εσύ. Το πιο σημαντικό σημάδι πως σε θέλει ένας άντρας είναι ότι δεν μπορεί να περάσει μια μέρα χωρίς να σου μιλήσει. Αυτό σημαίνει πως είσαι στο μυαλό σου συνέχεια.

Πηγή: youweekly.gr

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share