Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κορίτσια δώστε βάση: 3+1 λόγοι που δεν απαντάει στα μηνύματα σας!

Keep calm!

18 Ιουλίου 2018 10:18
Κορίτσια δώστε βάση: 3+1 λόγοι που δεν απαντάει στα μηνύματα σας!

Πόσες ώρες έχεις χάσει κι εμείς μαζί να περιμένουμε μια απάντηση από τον καλό μας ή τον υποψήφιο καλό μας; Άπειρες!

Αγχώνεσαι, νευριάζεις, απογοητεύεσαι μέχρι να ανάψει η πολυπόθητη ένδειξη του μηνύματος στο κινητό σου. Δες όμως 4 λόγους για τους οποίους εκείνος δεν απαντά, τουλάχιστον όχι άμεσα.

1. Το βρίσκει περιττό.

Καταρχήν πρέπει να γνωρίζεις ότι οι άντρες δεν είναι και τόσο ομιλητικοί και ότι σε ένα ξερό ΟΚ μπορεί να κρύβονται ολόκληρα νοήματα. Εσύ μπορεί να μιλάς για 10 λεπτά για ένα θέμα και εκείνος να απαντήσει μονολεκτικά ή αόριστα. Είναι έτσι κατασκευασμένοι, τουλάχιστον οι περισσότεροι, οπότε αν του έστειλες τις εντυπώσεις σου για το νέο επεισόδιο της σειράς The Walking Dead, μην περιμένεις να απαντήσει και πολλά. Αν όντως θέλεις να του πεις κάτι σημαντικό, πάρτον τηλέφωνο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Ο Ηλίας κέρδισε και... κράζει Ντάνο! "Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να..."

2. Είναι απασχολημένος.

Μπορεί να οδηγεί, να αντιμετωπίζει το αφεντικό του ή να είναι με κάποιον πελάτη. Λογικό άρα να μην απαντήσει αρκεί μετά να σε πάρει πίσω ή να σου στείλει μήνυμα. Πάντως μέχρι να δεις τι συμβαίνει μην τον βομβαρδίσεις με κλήσεις και μηνύματα που ζητάς τα ρέστα.

3. Το ξέχασε.

Δεν είναι ό,τι καλύτερο και μπορεί να το χρησιμοποιήσει σαν δικαιολογία ελάχιστες φορές. Αν το κάνει συχνά τότε δεν σε βλέπει και τόσο σοβαρά. Πάντως εσύ μην του δώσεις τη χαρά να του θυμίσεις την ύπαρξή σου. Τις περισσότερες φορές δεν αξίζει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ασύλληπτη τραγωδία: Κατέρρευσε πολυκατοικία! Νεκροί και εγκλωβισμένοι!

4. Δεν τρελαίνεται και τόσο για σένα.

Σε μια χαλαρή σχέση ο ένας από τους δύο το βλέπει υπερβολικά… χαλαρά. Δηλαδή θα θυμηθεί τον άλλον μόνο όταν θελήσει να τον δει και δεν θα απαντήσει στα μηνύματα που είναι γενικού περιεχομένου. Χρειάζεσαι μια τέτοια σχέση;

Πηγή: youweekly.gr

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share