Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

3 σίγουρα βήματα για να τον κάνεις να τρέχει από πίσω σου!

Πρέπει να τα ακολουθήσεις!

22 Μαΐου 2018 08:55
3 σίγουρα βήματα για να τον κάνεις να τρέχει από πίσω σου!

Αυτός που θέλω είναι επίσης ερωτευμένος μαζί μου;

Πως θα τον κάνω να με θέλει όπως κι εγώ; Σίγουρα πάντως το να αλλάξεις το πως είσαι δεν πρόκειται να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Οπότε τι κάνουμε; Το σημαντικότερο όλων είναι να επικοινωνήσεις μαζί του με ένα πολύ συγκεκριμένο τρόπο. Κάνε απλά, αλλά πολύ συγκεκριμένα πράγματα για να τον τραβήξεις σε σένα χωρίς να διαπραγματευτείς το ποια είσαι. Το μόνο που χρειάζεται είναι μια μικρή προσπάθεια και αυτά τα 3 βήματα και θα βρεις την ευτυχία με τον αγαπημένο σου να να ερωτευτεί τρελά

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στα Τρίκαλα: Αυτή είναι η μάνα των 3 παιδιών που έσφαξε ο άνδρας της μπροστά στην κόρη τους!

Άκουσε αυτά που έχει να σου πει. Κάνε ερωτήσεις για εκείνον, δείξει αληθινό ενδιαφέρον και άνοιξε μια συζήτηση. Μην περνάς στο ντούκου αυτά που σου λέει.

Δώσε προσοχή. Παρατήρησε όταν κάνουν κάτι καινούργιο, όπως ένα νέο κούρεμα, ή ένα διαφορετικό ντύσιμο. Κάντε ένα κοπλιμέντο, δείξτε του ότι τον παρατηρείτε. Έτσι θα τον κάνετε να νιώσει ξεχωριστός!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Τι είδαμε χτες; Τα κλάματα της Ντάριας, τα "καρφώματα" των παικτών και η προκλητική κίνηση του Ηλία στη Μελίνα! (video)

Κάντε τον να γελάσει. Δείξτε του ότι έχει καλή αίσθηση του χιούμορ. Να είστε ευχάριστα ευδιάθετη και δώστε του να καταλάβει πόσο χιούμορ έχετε γελώντας ακόμη και με τον εαυτό σας. Σύντομα θα θέλει να βρίσκεται κοντά σας όταν θα νιώθει στεναχωρημένος. Θα είστε μια ευχάριστη παρουσία στη ζωή του και θα θέλει να βρίσκεται συνέχεια κοντά σας.

Αν ακολουθήσετε τα παραπάνω βήματα να είστε σίγουρες ότι θα σας ερωτευτεί! Είναι αλήθεια πολύ απλό.

Πηγή: youweekly.gr

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share