Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτοί είναι οι 6 λόγοι που δεν έχεις βρει ακόμη τον έρωτα της ζωής σου! Τραγικά λάθη!

Μεγάλη προσοχή!

30 Απριλίου 2018 18:39
Αυτοί είναι οι 6 λόγοι που δεν έχεις βρει ακόμη τον έρωτα της ζωής σου! Τραγικά λάθη!

Σε περίπτωση που είσαι πανέτοιμη να γνωρίσεις επιτέλους «τον έναν» και να βρεθείς σε μια ευτυχισμένη σχέση, αλλά αυτό δεν έχει συμβεί ακόμη, θα πρέπει να αναρωτηθείς γιατί συμβαίνει αυτό.

Υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα να είσαι μόνη σου χάρη στους 6 λόγους που θα μοιραστούμε σήμερα μαζί σου. Ξεκινάμε?

1. Δεν μπορείς να πεις «όχι» στο αφεντικό σου όταν σου ζητάει εξτρά εργασία που στην πραγματικότητα δεν είναι δική σου υποχρέωση.

2. Ή ίσως έχεις ένα παιδί, και είσαι μονίμως απασχολημένη μαζί του και μόνο μαζί του.

Οι λάθος προτεραιότητες δεν μας αφήνουν να ευτυχίσουμε και να προχωρήσουμε παρακάτω.

3. Αρχικά, αγάπησε τον εαυτό σου. Ο μεγάλος Sigmund Freud έγραψε για το πόσο σημαντικό είναι να αφήνεις παλιές σχέσεις σου στο παρελθόν όπου ανήκουν. Απλώς απάντησε σε μια ερώτηση: γιατί είσαι ακόμη κολλημένη με τον πρώην σου? Η σχέση σου τελείωσε, η χρονομηχανή δεν έχει εφευρεθεί ακόμα, και δεν μπορείς να αλλάξεις τίποτα. Ο πρώην σου δεν είναι τέλειος, απλώς μοιάζει έτσι μέσα στο δικό σου μυαλό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια ανάσα: Επίδομα 1.380 ευρώ για νέους!


4. Το πάχος, ο κακός καιρός, ένα συναρπαστικό βιβλίο, ή το αγαπημένο σου σόου είναι μόνο μερικοί από τους λόγους για τους οποίους μπορεί να θέλεις να περάσεις την μέρα σου μέσα στο σπίτι. Σημείωση: Ο κ.Τέλειος δεν πρόκειται να εισβάλει μέσα στο σπίτι σου και να σου κλέψει την καρδιά.

5. Οι γονείς σχεδόν ποτέ δεν εγκρίνουν τους συντρόφους των παιδιών τους, και αυτό είναι κάτι το απολύτως φυσιολογικό. Ίσως έχει να κάνει με την εξέλιξη καθώς αυτό υπάρχει εδώ και αιώνες. Παρότι μπορεί να τον ερωτευτείς για την καλή του εμφάνιση, για το χιούμορ του, και για το ταλέντο του στην κιθάρα, οι γονείς σου θα ενδιαφερθούν περισσότερο για το υπόβαθρο του και την οικονομική του σταθερότητα.

6. Ο κόσμος μας είναι τεράστιος και ποικίλος. Και η αληθινή αγάπη σε περιμένει έξω από τον κλοιό από τα γνώριμα μέρη που επισκέπτεσαι και μακριά από τις συνήθειες που έχεις κολλήσει να κάνεις.

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share