Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αληθινή εξομολόγηση: "Της γυναίκας μου δεν της αρέσει το σ*ξ - Δεν μου αρκεί μια φορά το μήνα!"

"Με έπεισε ότι δεν ήθελε σεξ γιατί δεν ήμασταν παντρεμένοι!"

5 Μαΐου 2018 11:00
Αληθινή εξομολόγηση:

Όταν γνώρισα την γυναίκα μου, ήταν ξεκάθαρο ότι δεν απολάμβανε το σεξ όσο εγώ. Εγώ ήμουν αισιόδοξος, πιστεύοντας ότι αυτό θα αλλάξει με τον καιρό, μιας και τα πηγαίναμε υπέροχα, και μοιράζαμαι κοινά ενδιαφέροντα και αξίες. Η ζωή ήταν διασκεδαστική μαζί της και 30 χρόνια μετά, συνεχίζει να είναι - εκτός από τον τομέα του σεξ.

Στην αρχή με έπεισε ότι η μειωμένη σεξουαλική της διάθεση ήταν επειδή δεν ήμασταν παντρεμένοι. Όταν παντρευτήκαμε ήταν επειδή φοβόταν μήπως μείνει έγκυος. Όταν είχαμε 2 παιδιά, φοβόταν μήπως μας ακούσουν. Πέρυσι, έφυγαν από το σπίτι και η γυναίκα μου μου είπε. "Ίσως πεθάνω πρώτη και βρεις κάποια που θα γουστάρει το σεξ".

Καταλαβαίνει ότι το σεξ είναι σημαντικό για μένα, άρα κάνουμε σεξ μια φορά το μήνα. Πάντα έρχεται σε οργασμό, και το απολαμβάνει ότι ξεκινάμε, αλλά είναι σαν να έχει ένα εμπόδιο να υπερπηδήσει. Το μηνιαίο, δεν είναι αρκετό για την λίμπιτο μου, γι' αυτό και μια φορά την εβδομάδα με φέρνει σε οργασμό με το χέρι. Αυνανίζομαι, επίσης, αλλά αποφεύγω την πορνογραφία. Αν ξεκινήσω εθίζομαι πολύ εύκολα και νιώθω λυπημένος και άδειος μετά.

Σκεφτήκαμε να χωρίσουμε, αλλά εγώ δεν ενδιαφέρομαι για καμία άλλη, και ούτε και εκείνη. Η έλλειψη σεξ μαζί μου δεν είναι επιλογή. Όσο περισσότερο εγώ θέλω να κάνω τόσο αυτή θέλει να σταματήσει. Αλλά δεν την κατηγορώ γι'αυτό. Παιρνάμε πολύ ωραία για να χωρίσουμε, και δεν αξίζει την συναισθηματική ζημιά που θα προκαλέσουμε στα παιδιά μας. Ελπίζω ότι κάποια μέρα θα απολαμβάνει το σεξ και θα θέλει να κάνουμε περισσότερο.

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share