Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Θες να συζήσετε και αυτός το αποφέυγει; 5+1 τρόποι για να τον πείσεις!

Εύκολα και αποτελεσματικά!

19 Απριλίου 2018 10:44
Θες να συζήσετε και αυτός το αποφέυγει; 5+1 τρόποι για να τον πείσεις!

Η ανάγκη να θέλουμε έναν άντρα στο πλευρό μας, να μοιραζόμαστε μαζί του την καθημερινότητά μας, τις καλές και τις κακές στιγμές μας, είναι απόλυτα λογική.Στην εποχή μας που ο ελεύθερος χρόνος είναι ελάχιστος και οι απαιτήσεις που έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολλές και πιεστικές, η συμβίωση μοιάζει να είναι μονόδρομος προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία στο ζευγάρι να γνωριστεί καλύτερα και να βιώσει μία κοινή ζωή με εμπειρίες που θα βοηθήσουν να εξελιχθεί όχι μόνο η σχέση αλλά και οι ίδιοι ως προσωπικότητες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor trailer: Το αδιανόητο έπαθλο που ΔΕΝ υπάρχει! "Πάγωσαν" με την ανακοίνωση οι παίκτες! Ποιος αποχωρεί σήμερα; (video)


Αυτές οι απολύτως απλές και λογικές σκέψεις που κάνουμε εμείς οι γυναίκες, στον... πλανήτη των αντρών καμιά φορά φαντάζουν ακατανόητες, με αποτέλεσμα να έχουμε άλλες αντιδράσεις από αυτές που περιμένουμε. Όλα είναι μέλι-γάλα μέσα στη σχέση και ξαφνικά τα αρσενικά την κρίσιμη ώρα κάνουν πίσω. Μπορεί εμείς οι γυναίκες να ανατρεφόμαστε με την προοπτική της συμβίωσης, όμως ο άντρας με τον οποίο θέλουμε να ορίσουμε μία κοινή πορεία ζωής είναι πιθανό να έχει εμποτιστεί από το οικογενειακό του περιβάλλον με... θεωρίες συνωμοσίας για το τι είναι ικανές να κάνουν οι γυναίκες για να τον "τυλίξουν".

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει το απίστευτο έπαθλο και θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ!

Οι φόβοι του...
Αν ο αγαπημένος σου ανήκει σ' αυτήν την κατηγορία, λάβε υπόψη σου τα παρακάτω:

  • Ανακάλυψε ποιος είναι ο φόβος του σε ό,τι αφορά στη συμβίωση και κατάρριψέ τον!
  • Οφείλεις να λειτουργήσεις με διακριτικότητα, επιμονή και μέθοδο. Αν εξωτερικεύσεις το άγχος σου, τα πράγματα θα γίνουν σίγουρα χειρότερα.
  • Μήπως είσαι επικριτική απέναντί του όσες φορές βρίσκεστε στο σπίτι σου ή στο σπίτι του; Για παράδειγμα αν έχεις ψύχωση με την καθαριότητα και την τάξη είναι πολύ πιθανό εκείνος να αισθάνεται ότι βρίσκεται σε διαρκή δοκιμασία και έλεγχο.
  • Μήπως έχει τραυματικές εμπειρίες συμβίωσης από προηγούμενες σχέσεις όπου αισθάνθηκε ότι τον εκμεταλλεύθηκαν; Πείσε τον με τις πράξεις σου ότι αυτή τη φορά δεν έχουν έτσι τα πράγματα.
  • Φρόντισε να συναναστρέφεστε ζευγάρια που να είναι ικανοποιημένα από τη σχέση τους, ώστε να παίρνει θετικά ερεθίσματα από ανάλογες εμπειρίες.
  • Μπορεί ο αγαπημένος σου να αισθάνεται ότι δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στο βάρος των οικονομικών απαιτήσεων που θα δημιουργήσει η νέα κατάσταση. Δώσε του να καταλάβει ότι είσαι οικονομικά ανεξάρτητη και ότι δεν περιμένεις να αναλάβει εκείνος όλα τα οικονομικά βάρη.
 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share