Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

«Είμαι ερωτευμένος με την 72χρονη σύντροφό μου»! Αποκαλύπτει ο 19χρονος!

Η αληθινή ιστορία που συγκλονίζει!

18 Απριλίου 2018 16:07
«Είμαι ερωτευμένος με την 72χρονη σύντροφό μου»! Αποκαλύπτει ο 19χρονος!

Ο 19χρομος μόλις είχε χωρίσει από μία 77χρονη - Όταν είδε την 72χρονη Αλμέντα, γιαγιά με έξι εγγόνια, κατάλαβε ότι ήταν η μία και μοναδική!

Η ηλικιακή διαφορά Μακρόν (39 ετών)- Μπριζίτ (64 ετών) δεν λέει τίποτα μπροστά στην περίπτωση του 19χρονου Αμερικανού, Γκάρι Χάρντγουικ και της συζύγου του, ετών 72!

Ο Γκάρι Χάρντγουικ στάζει μέλι για την αγαπημένη του η οποία θα μπορούσε κάλλιστα να είναι γιαγιά του. Η Αλμέντα είναι 53 χρόνια μεγαλύτερη από τον Γκάρι. Η ηλικιακή αυτή διαφορά δεν φρέναρε τον 19χρονο από το Τενεσί των ΗΠΑ, ο οποίος υποστηρίζει ότι την έχει ερωτευτεί παράφορα κι ότι έχει «απίστευτη χημεία» με την Αλμέντα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power of love: Ξέφυγαν κανονικά οι παίκτες και άρχισαν να πετούν αβγά! Τι συνέβη; (video)

«Είναι φοβερή ερωμένη», παραδέχεται ο Γκάρι στο φακό εκθειάζοντας τα προσόντα της συζύγου του ενώ δεν διστάζει να της εκφράσει την αγάπη του με φιλιά. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι την αγάπησε με την πρώτη ματιά.

Η Αλμέντα και ο Γκάρι συναντήθηκαν για πρώτη φορά στην κηδεία του γιου της Ρόμπερτ, σε ηλικία 45 ετών.
Όμως, το ζευγάρι μίλησε για πρώτη φορά δύο μήνες αργότερα, όταν η χήρα του Ρόμπερτ, Λίζα, τους προσκάλεσε σε γεύμα σε μία πιτσαρία.

Ο Γκάρι μόλις είχε χωρίσει από μία 77χρονη. Όταν είδε την Αλμέντα, γιαγιά με έξι εγγόνια, κατάλαβε ότι ήταν η μία και μοναδική.

Τα μεγάλα μπλε μάτια της αλλά και η προσωπικότητά της ήταν αυτά που τον τράβηξαν, όπως υποστηρίζει, σύμφωνα με άρθρο της εφημερίδας Mirror.

«Ποτέ δεν μου άρεσαν οι μικρότερες γυναίκες», δηλώνει ο Γκάρι και προσθέτει: «Όταν είπα στη γιαγιά μου -η οποία με μεγάλωσε- ότι θέλω να την παντρευτώ,το δέχθηκε».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι συνέβη στον ιερέα που βίαζε την Έλενα Φραντζή, λίγες μέρες μετά την αυτοκτονία της!

Από την πλευρά της, η γιαγιά Αλμέντα παραδέχεται πως, τα παιδιά και τα εγγόνια της δύσκολα μπορούν να αποδεχτούν τον Γκάρι ως σύζυγο της.

Πηγή: Protothema.gr

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share