Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Έχω σχέση με μια καυτή συνάδελφό μου. Δεν νιώθω όμως λεσβία»! Η εξομολόγηση αναγνώστριας που συγκλονίζει!

Η αληθινή ιστορία αναγνώστριας!

14 Απριλίου 2018 14:18
«Έχω σχέση με μια καυτή συνάδελφό μου. Δεν νιώθω όμως λεσβία»! Η εξομολόγηση αναγνώστριας που συγκλονίζει!

Μέρος του εαυτού μου πάντα έβρισκε τις γυναίκες ελκυστικές. Ο άνδρας μου το γνωρίζει αυτό, αλλά δεν γνωρίζει πόσο ισχυρά είναι τα συναισθήματά μου για αυτή τη γυναίκα.

Η σχέση μας ξεκίνησε όταν ήρθε στην ομάδα πωλήσεών μας στη δουλειά. Κατ'ευθείαν με προσέλκυσε. Αρχίσαμε να συζητάμε και να ανακαλύπτουμε ότι έχουμε πολλά κοινά και έτσι, πρότεινε να πάμε για ποτό κάποια μέρα μετά τη δουλειά. Εγώ στην αρχή δίστασα, σκεπτόμενη ότι δε θα είναι απλώς ενα ποτό, αλλά ήμουν περίεργη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κηδεία Γιώργου Μπαλταδώρου: Δεν άντεξε η πεθερά του! (video)

Βγήκαμε για ποτό και την γυρνούσα σπίτι της όταν μου είπε να σταματήσω μερικά στενά πιο κάτω για να μη μας δει ο άντρας της. Έσβησα τη μηχανή και εκείνη έσκυψε προς το μέρος μου. Φιληθήκαμε και ήταν τόσο ωραία... Τώρα συναντιόμαστε όποτε μπορούμε. Ο άνδρας μου δουλεύει και νύχτες οπότε μπορούμε να έχουμε όλο το σπίτι δικό μας.

Την ερωτεύομαι σιγά σιγά και είναι τόσο ωραία όταν είμαστε μαζί. Ταιριάζουμε σε όλα! Πολλές φορές προσπαθήαμε να το λήξουμε, αλλά όταν είαμστε μαζί δεν κρατιόμαστε. Είναι σκληρό να είσαι παντρεμένη και να προσπαθείς να κρατήσεις τη σχέση σου κρυφή. Κατά βάθος ξέρω ότι θα μας ανακαλύψουν.

Δε θέλω καθόλου να πληγώσω το σύζυγό μου αλλά θέλω να είμαι ευτυχισμένη.

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share