Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ποια είναι τα μυστικά των γυναικών: Άνδρας που μετακομίζει στο σπίτι με την κοπέλα του και την κολλητή της μας τα αποκαλύπτει!

Το όνειρο κάθε άνδρα!

7 Απριλίου 2018 14:47
Ποια είναι τα μυστικά των γυναικών: Άνδρας που μετακομίζει στο σπίτι με την κοπέλα του και την κολλητή της μας τα αποκαλύπτει!

Στην παραπάνω φωτογραφία βλέπουμε τον Craig με ένα μικρό σκυλάκι αγκαλιά. O Craig είναι Dj και έχει μετακομίσει εδώ και μερικούς μήνες με την κοπέλα του και την καλύτερή της φίλη σε ένα διαμέρισμα κάπου στην Αγγλία.

Ο Craig αποφασίζει επιτέλους να μιλήσει για τα όσα βλέπει μέσα στο ίδιο του το σπίτι και να μοιραστεί όσα κάνουν οι γυναίκες μεταξύ τους, όσα έχει μάθει γι αυτές. Φυσικά είναι ακόμη γεμάτος απορίες, δηλώνει έκπληκτος αλλά τουλάχιστον είναι συνάμα και ικανοποιημένος από τη συγκατοίκησή τους.

Με λίγα λόγια, ο Craig δεν κοροϊδεύει τις γυναίκες, ούτε τον πόνο του μοιράζεται . Ο Craig τελικά τα περνάει θαυμάσια!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανάσα: Επίδομα που φτάνει τα 980 ευρώ από την επόμενη βδομάδα!

Κατ′ αρχάς ο ίδιος είναι οπαδός της Άρσεναλ και δηλώνει πως τα κορίτσια (χωρίς ο ίδιος να τους το έχει ζητήσει ποτέ) δεν τον έχουν ενοχλήσει ουτε μία φορά ενώ βλέπει αγώνα. Όπως λέει ο ίδιος στο Bored Panda πιστεύει πως το καλοκαίρι με το Παγκόσμιο στο ποδόσφαιρο δεν θα γλιτώσει λίγη γκρίνια αλλά την ίδια στιγμή κι αυτό δεν έχει χάσει reality ενώ πλέον βλέπει από επιλογή (!) το Love Island.

Διαλέξαμε μερικές από τις καλύτερες διαπιστώσεις που ο Craif μοιράστηκε στο Twitter του:


1. Δείχνουν η μία στην άλλη όλα τα μηνύματα που λαμβάνουν από τον οποιονδήποτε. Κανένας δεν είναι ασφαλής.


2. Εν αντιθέσει με τα όσα πιστεύετε, οι γυναίκες πάνε όντως στην τουαλέτα για το... νουμερο 2. Για την ακρίβεια δεν φοβούνται καν να μιλήσουν γι αυτό. Η ατάκα «θέλω να πάω τώρα τουαλέτα» είναι ίσως η δημοφιλέστερη στο σπίτι.

3. Τα κοκαλάκια των μαλλιών τους. Είναι παντού. Θα μπορούσα να γεμίσω τη μπανιέτα με όσα βρίσκω κάθε εβδομάδα.


4. Η διαδικασία για να ετοιμαστούν να βγουν έξω το βράδυ δεν είναι το απλό: μπάνιο, ρούχα, βγες έξω αλλά υπάρχουν Meetings, επιδείξεις μόδας, ατελείωτα κομπλιμέντα και μερικές φορές η ανάγκη να κουμπώσουν και κανένα φερμουάρ στην πλάτη τους που τελικά δεν το καταφέρνουν και γι αυτό φωνάζουν έμενα αφού κανένα κορίτσι μόνο του δεν μπορεί να το φτάσει και το κλείσει ή να το φτάσει

5. Τα κεριά. Έχουμε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΕΡΙΑ. Τα κεριά μπορεί να μυρίζουν πραγματικά πολύ παράξενα πράγματα.

6. Υπάρχουν άπειρα reality, γνωρίζω τα πάντα για ανθρώπους τους οποίους δεν έχω συναντήσει στη ζωή μου. και ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ. Το χειρότερο όμως είναι ότι το reality Love Island μου αρέσει πάρα πολύ.


7. Για κάποιο λόγο έχουν ένα θεματάκι με τα φρύδια μου (και γενικά με τα φρύδια)


8. Έχετε ακούσε αυτό που λέμε πως οι γυναίκες μαθαίνουν τα πάντα. Αυτό συμβαίνει επειδή έχουν μάθει να χειρίζονται το Instagram άψογα. Σοβαρά τώρα, ένα όνομα λέω και μετά από μερικά δευτερόλπετα ξέρου το όνομα του σκύλου του, το νούμερο παπουτσιού που φοράει ακόμη και το αριθμό εθνικής του ασφάλισης


9. Απλά κοιτάζονται και αρχίζουν να χορεύουν χωρίς να υπάρχει μουσική. Δεν έχω ιδέα γιατί.

10. Τα πάντα είναι ένα δράμα. Να πρέπει να πλύνεις τα μαλλιά σου: Δράμα. Να πρέπει να αλλάξεις τα ρούχα π μόλις έβαλες γιατί τελικά κάνει κρύο αλλά εσύ περίμενες ζέστη: Δράμα. Το να μην μπορείς να βρεις κάτι να βάλεις: ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΡΑΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θλίψη: Έφυγε από την ζωή γνωστός αθλητής!


11. Εάν είναι να έρθει κανείς καλεσμένος πρέπει να το ξέρουμε περίπου 8 -10 εργάσιμες πριν ωστε να θαρίσουν το σπίτι, να έχουνλουστεί και να είναι βαμμένες.

12. Μοιράζονται όλα τους τα ρούχα. Ίσως έχουν από κοινού τη ντουλάπα. Έχουμε πλέον ξεπεράσει το σημείο εκείνο στο οποίο γνωρίζουμε ποιανού είναι ένα μπλουζάκι


13. Υπάρχουν τόσα πολλά μαλλιά παντού φίλε μου. Τρέλα. Ειδικά στο ντους. Βέβαια, το έχω συνηθίσει πια.

Θα πω επίσης το εξής: Δεν γνωρίζεις τι θα πει πραγματική αφοσίωση έως ότου μείνεις με κορίτσια. Επίσης το σπίτι είναι γεμάτο γέλια κάθε μέρα. Τις αγαπώ.

Αυτό αφήνει για το τέλος το Craig ο οποιός καταδιασκεδάζει τελικά τη συγκατοίκηση.

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share