Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τι οδηγεί μια γυναίκα να κάνει one night stand;

23 Μαρτίου 2018 18:55
Τι οδηγεί μια γυναίκα να κάνει one night stand;

Τα one night stands δεν υποδηλώνουν ότι ψάχνεις για τον μεγάλο σου έρωτα, όμως για λίγες στιγμές μπορεί να το δεις έτσι. Πριν γλυκαθείς με το υποκατάστατο, δες πώς μερικά στοιχεία επηρεάζουν τον εγκέφαλο και τις αποφάσεις που παίρνεις.

ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΝΙΩΘΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Το πάθος και η αδρεναλίνη που ανέβηκε στα ύψη το βράδυ, το πρωί φέρνει δεύτερες σκέψεις. Σύμφωνα με έρευνες που έγιναν σε 3.300 ανθρώπους ηλικίας 17-40 ετών, που είχαν κάνει one night stand, οι άντρες είχαν 80% θετικά αισθήματα γι’ αυτό και οι γυναίκες μόλις 45%. ε αυτό, κατά βάθος δεν ισχύει. Μάλιστα, μερικά από τα σχόλια των γυναικών ήταν ότι ένιωθαν φτηνές και ότι το μετάνιωσαν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανάσα: Ποιοι θα πάρετε εκτάκτως γύρω στα 200 ευρώ επιπλέον στις 29 Μαρτίου;


Η ΚΑΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ «ΞΕΠΕΤΕΣ»

Η απογοήτευση και η χαμηλή αυτοπεποίθηση είναι στοιχεία που θα σε φέρουν πιο κοντά σε ένα one night stand. Ίσως επειδή δεν πιστεύεις ότι μπορεί να σου αξίζει ένας σωστός σύντροφος.

ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΟ

Οι επιστήμονες εντόπισαν το γονίδιο DRD4 που επηρεάζει τα επίπεδα ντοπαμίνης στον εγκέφαλο και σε κάνει να παίρνεις παρορμητικές αποφάσεις. 181 ενήλικοι έλαβαν μέρος σε έρευνα και το 43% το είχαν στο DNA τους. Μάλιστα, το 50% είχε απιστήσει τους συντρόφους του.

ΟΤΑΝ ΨΑΧΝΕΣΑΙ, ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power of Love: Η Μαρία Μπακοδήμου έκανε κατά λάθος spoiler για την αποχώρηση από το σπίτι!

Σύμφωνα με έρευνες οι γυναίκες έντονη θηλυκότητα και οι άντρες με πολλή αρρενωπότητα δεν δείχνουν ότι ψάχνουν για σοβαρή σχέση. Σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει ότι όταν βρίσκεσαι έξω και είσαι σε mood να βρεις κάποιον αυτό φαίνεται στη συμπεριφορά σου. Απλώς να ξέρεις ότι αυτό το καταλαβαίνουν και οι άλλοι και είναι πιο πιθανόν να τους αποτρέψει παρά να τους κάνει να έρθουν προς εσένα. Κάνε το παιχνίδι σου διακριτικά.

ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΑΝΤΑΡ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ

Η εξωτερική εμφάνιση μιας γυναίκας δεν παίζει και τόσο μεγάλο ρόλο για τους άντρες όταν έρχεται η ώρα να διαλέξουν με ποια θα κάνουν one night stand. Aντίθετα, οι γυναίκες θέλουν ο άντρας να είναι ωραίος και η πρώτη φορά να είναι στο σπίτι του και όχι κάπου πρόχειρα, π.χ. στο αυτοκίνητό του.

Πηγή: youweekly.gr

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share