Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αληθινή εξομολόγηση: Φοβάμαι να πω στο σύντροφό μου ότι εργάζομαι ως συνοδός!

22 Μαρτίου 2018 13:59
Αληθινή εξομολόγηση: Φοβάμαι να πω στο σύντροφό μου ότι εργάζομαι ως συνοδός!

Καλημέρα σας, με λένε Αλεξάνδρα και είμαι 26 χρονών. Η καταγωγή μου είναι από ένα χωριό του Αγρινίου. Στα 18 μου ήρθα στην Αθήνα για να σπουδάσω.

Οι γονείς μου δεν είχαν αρκετά χρήματα για να με βοηθήσουν και έτσι αποφάσισα να έρθω στην Αθήνα και να το παλέψω μόνη μου.

Έτσι λοιπόν βρήκα ένα μικρό σπίτι και έπιασα δουλεία σε ένα μπαράκι στο κέντρο. Τα έβγαζα πέρα αλλά με δυσκολία. Τα έξοδα του σπιτιού τα κάλυπτα ίσα ίσα. Δεν μου έμεναν λεφτά για εμένα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Διαρροή: Έσκασε βόμβα! Αυτός ο παίκτης αποχώρησε τελικά από το ριάλιτι! Είναι στο ξενοδοχείο και φέρνει τα... πάνω κάτω!

Ξεκίνησα να κάνω παρέα με πολλά παιδιά από τη σχολή και από τη δουλεία, όμως με μια κοπέλα κολλήσαμε κατευθείαν!

Με την Δάφνη πηγαίναμε μαζί στη σχολή! Ήταν και εκείνη από την επαρχία και προσπαθούσαμε μαζί να ανακαλύψουμε την άγνωστη για εμάς τότε Αθήνα.

Βγαίναμε, ξενυχτάγαμε, ζούσαμε μια έντονη φοιτητική ζωή! Μου είχε πει ότι είχε πιάσει δουλειά σε μια εταιρία ως γραμματέας.

Μου έλεγε ότι το αφεντικό της την έπαιρνε μαζί του σε διάφορα επαγγελματικά ραντεβού. Έτσι μου έλεγε θέλοντας να δικαιολογήσει τα χρήματα που έβγαζε αλλά και τις βραδυνές της «υποχρεώσεις».

Η αλήθεια είναι ότι για φοιτήτρια έβγαζε πολύ καλά λεφτά. Σε αντίθεση με εμένα. Είχε τύχει πολλές φορές να με βοηθήσει και με τα έξοδα μου.

Ο καιρός περνούσε και δενόμασταν όλο και περισσότερο. Την εμπιστευόμουν και με εμπιστευόταν. Έτσι λοιπόν ένα βράδυ μου εξομολογήθηκε το μυστικό της.

Δεν εργαζόταν ως γραμματέας αλλά ως συνοδός ευκατάστατων κυρίων. Στην αρχή έπαθα σοκ! Γι’ αυτό είχε τόσα βραδινά ραντεβού για δουλεία και έπαιρνε τόσα χρήματα.


Μετά μου εξήγησε ότι απλά έβγαινε μαζί τους για φαγητό και ποτό. Δεν είχε σεξουαλικές σχέσεις μαζί τους.

Τότε άρχισε η καρδιά μου να πηγαίνει στη θέση της σιγά σιγά. Με έπεισε ότι αυτό που κάνει δεν είναι κάτι πρόστυχο. Αντιθέτως είναι ένα πολύ κερδοφόρο επάγγελμα για μια νέα κοπέλα.

Μου πρότεινε να παρατήσω την καφετέρια στην οποία δούλευα και να δουλέψω μαζί της. Η αλήθεια είναι ότι είχα τόσο μεγάλη ανάγκη τα χρήματα που δέχτηκα.

Με έβαλε λοιπόν στον κύκλο της και άρχισα και εγώ να βγαίνω τα δικά μου ραντεβού με τους δικούς μου «πελάτες».

Μου φαινόταν αστείο και διασκεδαστικό. Οι συνοδοί μου, μου έδιναν πολύ καλά λεφτά και μου έκαναν συνεχώς ακριβά δώρα.

Αυτό το επάγγελμα κάνω μέχρι και σήμερα. Στους άλλους φυσικά λέω ότι εργάζομαι ως γραμματέας.

Το μόνο αρνητικό αυτού του επαγγέλματος είναι ότι δεν μπορώ να έχω μια φυσιολογική ερωτική σχέση με κάποιο αγόρι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον "τελείωσαν": Αυτή είναι η απόφαση του δικαστηρίου του παιδοκτόνου για την δολοφονία της 6χρονης Στέλλας!

Αυτό είναι και το πρόβλημα που αντιμετωπίζω τώρα. Ερωτεύτηκα έναν υπέροχο άνθρωπο. έχουμε βγει κάποια ραντεβού και πιστεύω πως είναι ο ιδανικός για εμένα!

Δεν ξέρω τι να κάνω! Φυσικά δεν μπορώ να του πω την αλήθεια για το επάγγελμα μου γιατί θα τον χάσω!

Χρειάζομαι τη βοήθεια σας! Σας παρακαλώ πείτε μου τι να κάνω!

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share