Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αληθινή εξομολόγηση: Η γυναίκα μου με παράτησε για έναν 24χρονο!

19 Μαρτίου 2018 11:25
Αληθινή εξομολόγηση: Η γυναίκα μου με παράτησε για έναν 24χρονο!

Καλησπέρα σας ονομάζομαι Σπύρος και είμαι 50 ετών, αποφάσισα να γράψω και τη δική μου ιστορία στη σελίδα σας για να μοιραστώ το πρόβλημα μου μαζί σας!

Με τη γυναίκα μου ήμασταν παντρεμένοι 25 χρόνια και έχουμε μια κόρη 24 ετών. Πριν λίγους μήνες πήραμε διαζύγιο γιατί εκείνη ερωτεύτηκε ένα μικρότερο άντρα.

Πέταξε στα σκουπίδια μια ζωή και διέλυσε μια οικογένεια για ένα πάθος.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η γυναίκα μου ήταν από μικρή πολύ ζωντανός άνθρωπος. Της άρεσε να βγαίνει συχνά έξω και να διασκεδάζει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ήσουν το μεγαλύτερο... τσογλάνι!" - Πανικός στην προσωπική σελίδα του 19χρονου που δολοφονήθηκε στο Μαρούσι! (photos)

Εγώ όσο ήμασταν πιο νέοι ακολουθούσα τον τρόπο ζωής της και της έκανα όλα τα χατίρια. Όμως όσο περνούσαν τα χρόνια η κούραση γινόταν όλο και μεγαλύτερη και οι αντοχές μου λιγόστευαν.

Δουλεύω πολλές ώρες και γυρνάω στο σπίτι κατάκοπος. Εκείνη δεν την άφησα ποτέ να δουλέψει.

Είμαι παραδοσιακός άντρας και ήθελα να έχω τη γυναίκα μου στο σπίτι. Την είχα βασίλισσα. Με το μόνο που ασχολιόταν είναι με την ανατροφή του παιδιού.

Της άφηνα λεφτά για να κάνει τα ψώνια της, να βγαίνει για καφέ με τις φίλες της, δεν την περιόρισα ποτέ.

Εκείνη όμως δεν εκτιμούσε τίποτα! Μου έλεγε και μου ξανά έλεγε ότι δεν αντέχει να μένει κλεισμένη στο σπίτι και ότι εγώ την παραμελώ.

Εγώ που τις έδινα ότι ήθελε. Είχε το ελεύθερο να βγαίνει όποτε θέλει. Ήξερα ότι έτσι είναι ο χαρακτήρας και δεν ήθελα να την περιορίζω.

Μια μέρα λοιπόν κάναμε μια συζήτηση και της είπα να βρει ένα χόμπι να ασχολείται. Εκείνη την περίοδο είχε ανοίξει ένα καινούργιο γυμναστήριο στη γειτονιά και την παρότρυνα να πάει.

Που να ήξερα τότε ότι έβαζα τα χεράκια μου και έβγαζα τα ματάκια μου.

Η γυναίκα μου είχε ενθουσιαστεί με το γυμναστήριο και πήγαινε όλο και πιο συχνά. Εγώ ήμουν ήρεμος γιατί είχε σταματήσει να γκρινιάζει και χαιρόμουν που έκανε κάτι που την ευχαριστεί.

Που να ήξερα τι γινόταν στα αλήθεια… Ώσπου μια μέρα η αποκάλυψη ήρθε!

Ένα απόγευμα πέρασε η κόρη μου από το γυμναστήριο να πάρει τη μητέρα της για να πάνε για κάτι ψώνια. Το θέαμα όμως που αντίκρισε τη σόκαρε!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: "Και Σώζων και Παλαίστρος και Χάρος; Καλύτερα να τον έλεγαν σκουληκομυρμηγκότρυπα!" Το Twitter γλεντά τους νέους παίκτες!

Την είδε να φιλιέται με τον γυμναστή της! Ένα παιδί ακριβώς στην ηλικία της κόρης μου!

Η κόρη μου ήρθε κλαίγοντας και μου τα είπε όλα! Είναι δυνατόν να μας ρεζιλεύει έτσι και τους δυο;

Καλά εμένα αλλά το παιδί της δεν το σκέφτηκε;

Μια γυναίκα 50 χρονών να μπλέκει με έναν 24χρονο!

Ένιωσα αηδία και απογοήτευση για τη γυναίκα που είχα δίπλα μου τόσα χρόνια. Είχε το θράσος να μου ζητήσει και διαζύγιο γιατί ερωτεύτηκε!

Παράτησε εμένα και την κόρη μας για έναν πιτσιρικά που σε δυο χρόνια θα την παρατήσει για μια κοπέλα στην ηλικία του!

Πηγή: efisecret.gr

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share