Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

8 στάνταρ λόγοι που μία κοπέλα δυσκολεύεται να έρθει σε οργασμό!

18 Μαρτίου 2018 12:16
8 στάνταρ λόγοι που μία κοπέλα δυσκολεύεται να έρθει σε οργασμό!

Ο οργασμός είναι μία κατάσταση περίπλοκη για τις γυναίκες αφού οι περισσότερες δεν καταφέρνουν να έρθουν εύκολα στην κορύφωση.

Για τους άντρες τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ελάχιστες είναι οι περιπτώσεις που ένας άντρας δεν ολοκληρώνει, στις γυναίκες ωστόσο το πρόβλημα είναι υπαρκτό. Ενώ, δεν είναι πάντα απαραίτητος ένας οργασμός για να ευχαριστηθεί μία γυναίκα το σεξ, όπως και να το κάνεις, είναι το κερασάκι στην τούρτα.

Το γεγονός ότι δεν έρχεσαι σε οργασμό, δεν πρέπει να σε αγχώνει και να σε ανησυχεί πολύ. Τα πάντα λύνονται άλλωστε. Αντί να απελπίζεσαι, καλύτερα να κάτσεις να σκεφτείς όλα εκείνα τα πράγματα που συντελούν στο ότι δεν φτάνεις σε οργασμό. Αν τα εντοπίσεις και καταφέρεις να τα ξεπεράσεις ένα - ένα, σίγουρα θα απολαμβάνεις έντονους και γεμάτους οργασμούς στο μέλλον.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανάσα: Γιατί αυτό τον μήνα θα μπει σε όλους σας 50% επιπλέον του μισθού στους λογαριασμούς σας!

Αυτοί είναι μερικοί στάνταρ λόγοι που εξηγούν το γιατί δυσκολεύεσαι να φτάσεις σε οργασμό:
1. Το αγόρι σου αποφεύγει να σου κάνει στοματικό σεξ
Jesus Christ! Κι εσύ πώς το επιτρέπεις; Αν βρίσκει δικαιολογίες για να μην κατέβει χαμηλά, κόψε του κι εσύ το στοματικό να δούμε αν θα του αρέσει. Οι περισσότερες γυναίκες αδυνατούν να φτάσουν σε οργασμό μόνο με κολπική διείσδυση. Δεν το ξέρει αυτό το ξυπνοπούλι; Εξήγησέ του όμορφα και ωραία, πως αν δεν ασχοληθεί λιγάκι και με την κλειτορίδα σου, οι πιθανότητες να έρθεις σε οργασμό όλο και τείνουν προς το μηδέν.

2. Σε έχει καταβάλει το στρες
Προφανώς βιώνεις μία έντονη καθημερινότητα γεμάτη άγχος, ευθύνες και υποχρεώσεις κι αυτό σου βγαίνει και την ώρα του σεξ. Την στιγμή που θα έπρεπε να παραδίνεσαι εντελώς και να βιώνεις την υπέρτατη απόλαυση, εσύ σκέφτεσαι τι δουλειές έχεις να κάνεις αύριο και τι ώρα πρέπει να ξυπνήσεις. Ε όχι, ρε παιδί μου! Μη σαμποτάρεις η ίδια τον εαυτό σου. Δεν είναι όλες οι στιγμές ίδιες. Κάνε ένα ζεστό ντουζάκι ή πιες ένα ποτηράκι κρασί να χαλαρώσεις προτού πέσεις με το σύντροφό σου στο κρεβάτι και τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους!

3. Δε νιώθεις άνετα με το σώμα σου
Δεν υπάρχει κάτι που να χαλάει περισσότερο την καλή διάθεση και το πάθος, από τις ανασφάλειες που σε κατακλύζουν για το σώμα σου την ώρα του σεξ. Ακόμα χειρότερα, αν το καταλαβαίνει ο παρτενέρ σου εκείνη την στιγμή. Ρε συ, ο σύντροφός σου δε νοιάζεται για το αν οι αστράγαλοί σου δεν είναι τέλειοι, αν έχεις κυτταρίτιδα ή αν δεν πρόλαβες να ξυριστείς σήμερα. Το μόνο που θέλει είναι εσένα απελευθερωμένη και χαλαρή, έτοιμη να απολαύσεις την ηδονή. Αν δε βγάλεις σύντομα από το μυαλό σου αυτές τις αρνητικές σκέψεις, σόρρυ αλλά... οργασμός last year.

4. Τερματίζει πάντα πρώτος
Και μάλιστα βιαστικά. Ενώ γνωρίζει ότι εσύ δυσκολεύεσαι να έρθεις σε οργασμό, αντί να φροντίσει να παρατείνει λίγο τη διάρκεια της πράξης μήπως και αυτό σε βοηθήσει, εκείνος τελειώνει όποτε του καπνίσει. Απαράδεκτος. Το σεξ δε θέλει βιασύνες και χαμαλοδουλειές. Θέλει αργούς ρυθμούς και χρόνο για να ευοδωθεί η απόλαυση. Πες του να κρατιέται περισσότερο στο μέλλον σε παρακαλώ και να ασχοληθεί και λίγο με σένα. Άντε με τους παρτάκηδες!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2 - Trailer: Χαμός σήμερα! Ο τραυματισμός της Σπυροπούλου και η μεγάλη έκπληξη!

5. Κάθε λίγο και λιγάκι η ίδια ερώτηση
«Τελειώνεις;», «Μήπως τώρα;», «Τώρα;» Οκ, δεν υπάρχει κάτι πιο αγχωτικό από αυτό. Με την πίεση, δεν τελείωσε κανείς φίλε μου. Αρχικά, δεν τα ρωτάνε αυτά. Θα του άρεσε να του έκανες το ίδιο; Φαντάζομαι πως η απάντηση είναι ό-χ-ι! Έπειτα, το να σε ρωτάει συνέχεια ενώ προσπαθείς να συγκεντρωθείς και να συγχρονιστείς μ' έναν ρυθμό, είναι απλά καταστροφικό για τον οργασμό σου. Κι επειδή μόνος του δεν πρόκειται να το αντιληφθεί, καλό είναι να του δώσεις να το καταλάβει η ίδια. Κλείσ' του το στόμα, ρε παιδί μου!

6. Η τελευταία φορά που αυνανίστηκες ήταν...
Το έχουμε πει χιλιάδες φορές. Κανένας άντρας δε θα σε ικανοποιήσει καλύτερα απ' ό,τι εσύ η ίδια τον εαυτό σου. Εάν δεν ανακαλύπτεις το σώμα σου με την πρώτη ευκαιρία ώστε να καταλάβεις σε ποια σημεία έχεις μεγαλύτερη ευαισθησία ή πού νιώθεις τα αγγίγματα πιο έντονα και σου προσφέρουν μεγαλύτερη απόλαυση, ο άντρας δε θα βοηθήσει και πολύ. Χρειάζεται και μια καθοδήγηση από εσένα, όπως και να το κάνουμε. Κορίτσια, μην το θεωρείτε ταμπού. Αυνανιστείτε. Κάνει καλό.

7. Αλλάζετε διαρκώς στάσεις
Ναι, είναι υπέροχο να υπάρχει μία ποικιλία και να πειραματίζεσαι με το σύντροφό σου αλλά όχι και να αλλάζετε στάση κάθε 2 λεπτά, ρε πουλάκι μου. Δεν προλαβαίνεις να νιώσει κάτι και να βρεις ρυθμό, αμέσως να πάτε σε άλλη; Αρχικά, χαρά στο κουράγιο σου. Από εκεί και πέρα, αυτό δυσχεραίνει πολύ το έργο σου να φτάσεις σε οργασμό. Όταν δε, αλλάζετε στάση σε κρίσιμα σημεία (πχ. έχεις αρχίσει να έχεις σπασμούς), καταλαβαίνεις ότι έτσι χάνεις τη συγκέντρωση και το επίπεδο κορύφωσης που έχεις φτάσει.

8. Χωρίς εμπιστοσύνη, πώς περιμένεις οργασμό;
Το πιο σημαντικό από όλα. Το σώμα σου ακολουθεί αυτά που προστάζει το μυαλό σου. Εάν επομένως, δε νιώθεις ασφάλεια ή δεν έχεις εμπιστευτεί απόλυτα ακόμα το σύντροφό σου, δεν πρόκειται να τελειώσεις σύντομα. Το όλο θέμα είναι καθαρά εγκεφαλικό. Όσο καλός κι αν είναι στο σεξ, όσο κι αν προσπαθεί να σε ικανοποιήσει, αν δεν έχεις αποδεχτεί εσύ η ίδια κάποια πράγματα, ό,τι και να σου κάνει, δε θα φτάσεις στην κορύφωση.

Πηγή: neopolis.gr

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share