Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτή η στάση προκαλεί πολύ άγχος κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής!

25 Φεβρουαρίου 2018 17:23
Αυτή η στάση προκαλεί πολύ άγχος κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής!

Ανεξάρτητα από το πόσο ανοιχτόμυαλοi νομίζετε ότι είστε στο κρεβάτι, υπάρχει μια στάση, που δεν είστε τόσο πρόθυμοι να δοκιμάσετε.

Ανεξάρτητα από το πόσο ανοιχτοί είστε στις σεξουαλική σας ζωή, υπάρχουν κάποιες στάσεις που σίγουρα νιώθετε λιγότερο άνετοι σε σχέση με κάποιες άλλες. Συγκεκριμένα μια νέα έρευνα από τη φαρμακευτική Superdrug διαπίστωσε ότι το 87% των συζευγμένων ανθρώπων λένε ότι οι σχέσεις τους είναι σεξουαλικά περιπετειώδεις, όμως παρόλα αυτά υπάρχουν μερικά πράγματα που τους κάνουν να νιώθουν άβολα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θλίψη: Έφυγε από την ζωή γνωστή ηθοποιός μόλις στα 54 της χρόνια!

Η έρευνα ζήτησε από 1.000 άνδρες και γυναίκες στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη να μιλήσουν για τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις και διαπίστωσε ότι οι άνθρωποι είναι γενικά ανοιχτοί στο να δοκιμάζουν νέες σεξουαλικές στάσεις με τους συντρόφους τους. Ωστόσο, οι ερωτηθέντες σημείωσαν ότι νιώθουν άγχος όταν κατά τη διάρκεια του σεξ έμπαιναν στη μέση ερωτικά παιχνίδια . Επίσης ενώ οι περισσότεροι είναι έτοιμοι να δοκιμάσουν νέες στάσεις, υπάρχει μια που είναι λιγότερο ελκυστική και για τα δυο φύλα και αυτή είναι η στάση 69. Με το 42,7% των αντρών και το 56,8% των γυναικών να αξιολογούν τη συγκεκριμένη στάση ως την πιο άβολη. Το πρωκτικό σεξ και το kneeling wheelbarrow που μεταφράζεται γονατιστό καροτσάκι είναι η δεύτερη και η τρίτη πιο άβολη και αγχωτική στάση. Όσο για τις πιο άνετες στάσεις οι περισσότεροι δήλωσαν ότι προτιμάνε το ιεραποστολικό, τη στάση σκυλάκι και στη στάση καουμπόισσα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: Αυτά τα 4 ζώδια δεν θα περάσουν καλά την εβδομάδα που μας έρχεται (26-04/03)!

Όποιες και εάν είναι οι προτιμήσεις σας δεν πρέπει να νιώθετε περίεργα, αντιθέτως είναι σημαντικό να εκφράζετε τα θέλω σας και να είστε ανοιχτοί στις συζητήσεις. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε για τη σεξουαλική σας ζωή είναι να επικοινωνείτε όσο πιο συχνά μπορείτε με το σύντροφό σας και να δοκιμάζετε πράγματα που σας κάνουν να νιώθετε άνετα.

Πηγή:Jenny

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share