Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τα πρέπει και τα μη για να κερδίσεις το παιχνίδι στο πρώτο ραντεβού!

24 Φεβρουαρίου 2018 13:35
Τα πρέπει και τα μη για να κερδίσεις το παιχνίδι στο πρώτο ραντεβού!

Η πρώτη σκέψη, που περνάει από το μυαλό μιας γυναίκας, όταν πρόκειται να συναντήσει έναν άντρα για πρώτη φορά, είναι τι θα φορέσει, ώστε να τον εντυπωσιάσει. Σίγουρα όμως, θα έχεις σκεφτεί, πως δεν αρκεί μόνο η εμφάνιση. Χρειάζεται και κάτι παραπάνω, όπως η καλή συμπεριφορά και ο χαρακτήρας, που θα κερδίσουν το ενδιαφέρον του άντρα.

Ως προς το χαρακτήρα, αυτό είναι κάτι δεδομένο, που δεν αλλάζει από τη μια μέρα στην άλλη. Αν του ταιριάζεις, πιθανότατα να σε ξανά πάρει τηλέφωνο. Βέβαια, υπάρχουν κάποια μικρά μυστικά, ασήμαντα ίσως εκ πρώτης όψεως. Δε θα τα ονομάσω «κανόνες», διότι στο σεξ και τον έρωτα πιστεύω πως αυτοί λειτουργούν ανασταλτικά. Πρόκειται για απλές κινήσεις, που είτε καταλήγουν σε λάθη είτε, αν εφαρμοστούν σωστά, λειτουργούν υπέρ σου και σου χαρίζουν extra points στο παιχνίδι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Baby boom στην ελληνική showbiz! Ποια γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της μέσω Instagram;

Για να προχωρήσετε σε δεύτερο, τρίτο ραντεβού ή και κάτι παραπάνω..

• Μην προσπαθείς να είσαι πολύ σοβαρή απέναντι του. Είναι σημαντικό να διατηρείς ένα ευχάριστο κλίμα κατά τη διάρκεια της κουβέντας σας. Λίγη δόση χιούμορ είναι απαραίτητη.
• Μην τον στήσεις από το πρώτο ραντεβού. Θα σε περιμένει με αγωνία, θα έχει το ίδιο ή και περισσότερο άγχος, οπότε μη του βάζεις ιδέες ότι μπορεί να το μετάνιωσες.
• Μην πίνεις υπερβολικά. Για μερικούς το αλκοόλ είναι σωτήριο λόγω της χαλάρωσης που προκαλεί. Σκέψου όμως τι εντύπωση θα κάνεις, αν σε δει μεθυσμένη. Προτίμησε ένα ποτήρι κρασί, που είναι πιο ρομαντικό και δείξε τον αληθινό χαρακτήρα σου.
• Μη μιλάς για τον πρώην σου. Μέγα λάθος να αναφέρεις συνεχώς την προηγούμενη σχέση σου σε έναν άνθρωπο, που μόλις γνώρισες. Προφανώς θα πιστέψει ότι κάτι δεν πάει καλά και δεν έχεις ξεπεράσει ακόμα το χωρισμό.
• Μην καλείς τις πρώτες βοήθειες. Θυμήσου πως το ραντεβού είναι για τους δυο σας. Δε θα του αρέσει καθόλου το λεγόμενο «φαναράκι», να φέρεις δηλαδή κάποια φίλη ή φίλο και μην ελπίζεις να σε ψάξει τις επόμενες μέρες.
• Μην κοιτάζεις τριγύρω, αλλά δώσε του λιγάκι σημασία. Θα το εκτιμήσει αν τον κοιτάς στα μάτια , καθώς σου μιλάει.


• Φόρεσε κάτι άνετο και χαμηλά παπούτσια. Τα ψηλοτάκουνα μπορεί να είναι sexy, όμως ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να καταλήξει η βραδιά. Γιατί να του αρνηθείς μια βόλτα στην πόλη;
• Να έχεις αυτοπεποίθηση. Μην περιαυτολογείς συνεχώς. Τη θετική ενέργεια μπορείς να την αποκτήσεις ακόμα κι αν φοράς sexy εσώρουχα, τα οποία δεν είναι απαραίτητο να δει από την πρώτη κιόλας μέρα.
• Ρώτα για τις ασχολίες του. Αν η παράσταση αποτελείται από το μονόλογο ενός άντρα, τότε λυπάμαι, αλλά μάλλον έχασες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Baby boom στην ελληνική showbiz! Ποια γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της μέσω Instagram;
• Μείνε χαλαρή ότι κι αν συμβεί. Έριξες ένα ποτήρι; Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες.
• Σπάσε τους κανόνες που θέλουν τον άντρα να κάνει το πρώτο βήμα. Αν σε ενδιαφέρει πραγματικά, τότε τηλεφώνησε του και ζήτα του να βρεθείτε ξανά.

Πηγή:Fay's Book

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share