Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Συμβουλές για ζευγάρια από απόσταση!

21 Φεβρουαρίου 2018 18:03
Συμβουλές για ζευγάρια από απόσταση!

Αν η σχέση σας μετράει μερικές εκατοντάδες… χιλιόμετρα, μην φρικάρετε. Όλα μπορούν να πάνε τέλεια.

Το να διατηρήσεις μια σχέση από απόσταση δεν είναι εύκολο. Ούτε φαίνεται, ούτε είναι. Αλλά μπορείς να το καταφέρεις, επειδή υπάρχει τρόπος. Τρόποι, για την ακρίβεια, πληθυντικός αριθμός. Και εμείς τους ξέρουμε, και ήρθε η ώρα να τους εφαρμόσεις κι εσύ…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο επίδομα 80 ευρώ το μήνα! Ποιοι το δικαιούνται;

(Αρκετά) δώρα
Προφανώς, σε μια σχέση από απόσταση, τα πράγματα που κάνεις σε μια πιο τυπική σχέση δεν είναι τόσο εύκολο να γίνουν. Γι’ αυτό και μπορείς να τονίσεις κάποια άλλα, όπως τα δώρα. Και δεν εννοούμε να ξοδεύεσαι κάθε βδομάδα. Μερικές φορές, ακόμα κι ένα μικρό γράμμα που θα περιέχει μέσα ένα προσωπικό αντικείμενο μπορεί να είναι η ξαφνική, πανέμορφη υπενθύμιση της αγάπης σας.

Σεξ
Τηλεφωνικό; Μέσω κάμερας; Το σίγουρο είναι ότι τα ζευγάρια κάνουν σεξ, και σεξ πρέπει να κάνετε κι εσείς. Αν μη τι άλλο, μπορείτε να παίξετε ο ένας με τον άλλο, στέλνοντας πονηρά μηνύματα και μικρές προκλήσεις. Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη και μην αφήσετε την φλόγα να σβήσει λόγω της απόστασης.

Από κοντά
Αυτές οι συναντήσεις είναι που κάνουν όλη την κατάσταση να αξίζει. Φροντίστε οι μέρες που βρίσκεστε να είναι ελεύθερες, και να μπορείτε να τις περάσετε μαζί, να κάνετε όλα τα πράγματα που θέλετε. (Και, ναι, εδώ μπαίνει και το κανονικό, μη ψηφιακό σεξ.)

Ψηφιακά ραντεβού
Μπορείτε να φάτε μαζί, να δείτε ταινία μαζί, πρακτικά να κάνετε τα πάντα μαζί. Ο θεός να έχει καλά τις webcams, οι δυνατότητες για να περάσετε χρόνο μαζί, να “βγείτε ραντεβού” είναι άπειρες. Ξανά, χρειάζεται φαντασία και θέληση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ειρήνη Λαγούδη: Αυτά είναι τα ερωτικά μηνύματα της 44χρονης προς τον γιατρό! Τι έστειλε στην σύζυγό του;

Μην το βάζετε κάτω
Καλώς ή κακώς, ένας μεγάλος παράγοντας σε μια σχέση από απόσταση είναι το πότε θα καταφέρετε να μείνετε μαζί. Τα περισσότερα ζευγάρια, τουλάχιστον, ξεκινούν γνωρίζοντας ότι κάποια στιγμή στο μέλλον οι συνθήκες θα είναι κατάλληλες για να είστε ο ένας δίπλα στον άλλο. Μην ξεχνάτε αυτή την υπόσχεση… Είναι αυτό που θα κάνει όλους τους κόπους σας να αξίζουν!

Πηγή:in2life

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share