Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πώς να καταλάβεις ότι βγαίνεις με έναν ψυχοπαθή!

21 Φεβρουαρίου 2018 14:57
Πώς να καταλάβεις ότι βγαίνεις με έναν ψυχοπαθή!

Βγαίνεις με ψυχοπαθή και δεν έχεις καταλάβει τίποτα; Υπάρχουν μερικά σημάδια που εκπέμπουν SOS και πρέπει να είσαι προσεκτικός.
Ίσως βγαίνεις με ψυχοπαθή και δεν το γνωρίζεις. Η αλήθεια είναι πως πολλοί δεν μπορούν να το διακρίνουν, ωστόσο υπάρχουν μερικά σημάδια που εκπέμπουν SOS και ζητούν την προσοχή σου.

Ποια είναι τα “αθώα” σημάδια που δείχνουν πως βγαίνεις με ψυχοπαθή;


Δεν έχουν συναισθήματα
Σύμφωνα με τον γιατρό και ψυχολόγο Scott Bonn, οι ψυχοπαθείς δεν έχουν συναισθήματα και δεν μπορούν να εντοπίσουν τη στεναχώρια στα πρόσωπα άλλων ανθρώπων. Αν ένας ψυχοπαθής σε δει στεναχωρημένο δεν θα σου πει μια καλή κουβέντα, ούτε θα σε πάρει αγκαλιά. Πολλές έρευνες έχουν δείξει πως οι ψυχοπαθείς δεν έχουν ιδέα πως νιώθουν οι άνθρωποι όταν φοβούνται.

Κοιμούνται πολύ λίγο


Ορισμένες έρευνες έχουν δείξει ότι οι περισσότεροι ψυχοπαθείς δεν έχουν έναν συνηθισμένο ύπνο αλλά κοιμούνται πολύ λιγότερο. Συγκεκριμένα, ο ύπνος τους διαρκεί από 4 με 6 ώρες και αυτό γιατί δεν μπορούν να ηρεμήσουν.

Αν βγαίνεις μ’ ένα ψυχοπαθή θα σε κάνει να νιώσεις τύψεις
Οι ψυχοπαθείς ποτέ δεν θα παραδεχτούν το λάθος τους αλλά θα σε φορτώσουν με ευθύνες και θα σε κάνουν να νιώσεις ένοχος.

Είναι χαρισματικοί και αγαπούν να είναι το επίκεντρο


Οι ψυχοπαθείς είναι γοητευτικοί και αγαπούν να είναι το επίκεντρο. Όπως οι ηθοποιοί, φορούν μάσκες που τους κάνουν να δείχνουν φιλικοί, ώστε να τους κάνουν όλους να τους συμπαθήσουν. Όταν συναντούν ένα καινούργιο πρόσωπο θεωρούν πως έχουν πολλά κοινά, κάνουν κοπλιμέντα και δείχνουν έντονο ενδιαφέρον.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο επίδομα 80 ευρώ το μήνα! Ποιοι το δικαιούνται;

Λένε ψέματα


Οι ψυχοπαθείς λένε συχνά ψέματα προκειμένου να χειραγωγήσουν τους άλλους και να πάρουν αυτό που θέλουν. Πάντα έχουν μια δικαιολογία για κάθε περίσταση και ποτέ δεν κατηγορούν τον εαυτό τους. Μάλιστα, σύμφωνα με έρευνες οι ψυχοπαθείς δεν ανησυχούν αν κάποιος συνειδητοποιήσει το ψέμα τους γιατί θα βρουν ένα καινούργιο ψέμα να σου πουν.


Καταπατούν όλους τους κανόνες
Οι ψυχοπαθείς έχουν άσχημη συμπεριφορά, είναι ανεύθυνοι και καταπατούν όλους τους κανόνες. Είναι πολύ ναρκισσιστές προκειμένου να υπακούσουν σε κανόνες.

Κι αν δεν βγαίνεις με ψυχοπαθή αλλά είναι το αφεντικό σου ψυχοπαθής;; Τότε τα πράγματα είναι σκούρα…

Πηγή:http://www.ipop.gr

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share