Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

«Με υιοθέτησαν στην ηλικία των 12 και ήμουν πόρνη μέχρι την ηλικία των 17»

19 Ιανουαρίου 2018 16:23
«Με υιοθέτησαν στην ηλικία των 12 και ήμουν πόρνη μέχρι την ηλικία των 17»

Το εμπόριο ανθρώπων για σκοπούς καταναγκαστικής εργασίας, εμπορικής σεξουαλικής εκμετάλλευσης και παράνομης εμπορίας οργάνων, είναι ένα από τα μεγαλύτερα ζητήματα στον κόσμο.

Τα θύματα τέτοιων εγκλημάτων ζουν γύρω μας και ανάμεσά μας, αλλά είναι κυρίως αόρατα. Το είδος των βασανιστηρίων που περνούν συχνά αυτά τα άτομα, τους οδηγούν στην κατάθλιψη και σε άλλα ψυχολογικά ζητήματα και επηρεάζουν αισθητά τη ζωή τους.

Μια ανώνυμη χρήστης μοιράστηκε την θλιβερή ιστορία της:

Άρχισε λέγοντας πως ήταν μόλις 12 ετών, όταν την πήραν από τους γονείς της και την έστρεψαν προς στην πορνεία αμέσως μετά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2 - διαρροή: Αυτό είναι το πρώτο αγώνισμα που θα αναμετρηθούν οι δύο ομάδες στην πρεμιέρα!

«Με απήγαγαν στην ηλικία των 12 ετών και έγινα πόρνη μέχρι την ηλικία των 17 ετών. Με απήγαγαν σε ένα πάρκο κοντά στο σπίτι μου, μετά τα 12α γενέθλιά μου. Ήταν το τελευταίο πάρτι γενεθλίων που είχα ποτέ.

Ξύπνησα μέσα σε ένα φορτηγό. Τα μάτια μου, τα χέρια και τα πόδια μου ήταν δεμένα, το στόμα μου κόκκινο. Θυμάμαι να χτυπώ τους κρύους σκληρούς τοίχους ενός κινούμενου οχήματος».

Έπειτα, εξήγησε πώς ξύπνησε σε ένα δύσοσμα δωμάτιο με γυναίκες γύρω της.

Την επόμενη φορά που ανέκτησα τις αισθήσεις μου, βρισκόμουν σε ένα βρώμικο δωμάτιο. Μερικές γυναίκες έπλυναν και με τάισαν. Μου έβαζαν ένα μαξιλάρι στο πρόσωπο, κάθε φορά που φώναζα για βοήθεια. Ήμουν νέα, έτσι κρατήθηκα σε ένα από τα πολυτελή δωμάτια

Στη συνέχεια, πωλήθηκε σύντομα σε έναν ηλικιωμένο Σεΐχη.

Η παρθενία μου πωλήθηκε σε έναν σεΐχη, σε ένα μεγάλο μπανγκαλόου. Με βίαζε για μέρες ή ίσως εβδομάδες. Τελικά, βιάστηκα από όλους τους συντρόφους του όταν τελείωσε μαζί μου.

Απλώς βρισκόμουν εκεί στο δωμάτιο μου για μια αιωνιότητα. Οι άνδρες έρχονταν και έκαναν αυτό που ήθελαν. Μερικές φορές δεν μπορούσα να κοιμηθώ λόγω της αγωνίας και άλλες φορές εξαιτίας του σωματικού πόνου.

Ο υμένας της «επιδιορθώθηκε» έτσι ώστε να μπορεί να πωληθεί ξανά.

Επιδιόρθωσαν τον υμένα μου για να με πουλήσουν ξανά ως «παρθένα» σε άλλο Σεΐχη. Οι γυναίκες που με τάιζαν και έπλεναν, είχαν δάκρυα στα μάτια τους για μένα. Αυτό με καθησύχαζε, με έκανε να αισθάνομαι ότι δεν είμαι ζώο.

Στη συνέχεια αποκάλυψε πώς και γιατί το πολυτελές δωμάτιό της της άλλαξε μια μέρα.

Μια μέρα ξύπνησα σε διαφορετικό δωμάτιο. Εκπαιδεύτηκα να παρέχω υπηρεσίες σε άνδρες με επίσημα πουκάμισα και παντελόνια.

Ήμουν σαν ρομπότ. Δεν αισθανόμουν τίποτα. Δεν είχα καν τη βούληση να σταματήσω ή να επαναστατήσω. Λάμβανα απλώς εντολές.

Και στη συνέχεια ήρθε μια μέρα βοήθεια.

Μια μέρα, μια γυναίκα έφτασε να με βοηθήσει. Με έβαλε σε ένα φορτηγό με άλλες γυναίκες και μεταφέρθηκα σε αστυνομικό τμήμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 9 Πράγματα που αρέσουν σε κάθε άντρα όταν είναι σε σχέση! Το 7ο είναι απαράδεκτο...

Η ζωή της μετά.

Με τοποθέτησαν σε ένα σπίτι διάσωσης. Έπρεπε να μιλήσω με έναν ψυχίατρο, να παρακολουθήσω μαθήματα και τελικά να περάσω εξετάσεις.

Όταν οι άνθρωποι της ΜΚΟ μου προσπάθησαν να έρθουν σε επαφή με τους γονείς μου, έμαθαν ότι η μητέρα μου είχε πεθάνει επειδή είχε σταματήσει να τρώει και να πίνει μετά την εξαφάνισή μου. Ο πατέρας μου αυτοκτόνησε σύντομα μετά.

Σήμερα έχει ένα αγόρι.

Τώρα δουλεύω σε ένα κέντρο υπολογιστών ως δασκάλα. Έχω έναν φίλο που με αγαπά και με σέβεται. Ξέρει για το παρελθόν μου.

Το αγόρι της έκανε πρόταση πρόσφατα…

Πρόσφατα, που έκανε πρόταση γάμου. Δεν είπα ναι. Δεν τον αξίζω. Είναι πολύ καλός και αξιοπρεπής για μένα.

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share