Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτές οι φράσεις ξενερώνουν κάθε άντρα!

14 Ιανουαρίου 2018 14:51
Αυτές οι φράσεις ξενερώνουν κάθε άντρα!

Αν θες να παραμείνουν τα πράγματα καλά… Ίσως να μην ξεστομίσεις τα παρακάτω.

Οι άντρες γενικά δεν είμαστε δύσκολοι άνθρωποι. Αυτό δεν ήταν αναγκαστικά θετική δήλωση, αλλά ήταν αληθινή δήλωση. Δεν είναι και τόσο εύκολο να τους ξενερώσεις πραγματικά, επειδή – αντικειμενικά – τους είναι πολύ εύκολο να βρουν θετικά πράγματα σε κάθε κατάσταση. Υπάρχουν όμως και μερικές φράσεις που μπορούν να ρίξουν όποιον ενθουσιασμό κι αν είναι για ‘σένα στα τάρταρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Εξέλιξη που σοκάρει: «Την μετέφεραν νεκρή και την έκαψαν»

Κι ο πρώην μου το έκανε αυτό!
Πίστεψέ μας, δεν τον νοιάζει. Δεν τον ενδιαφέρει ο πρώην σου. Όσο ώριμος άνθρωπος κι αν είναι, όσο κι αν είναι εντάξει με το concept των πρώην σου, δεν χρειάζεται να τους σκέφτεται περισσότερο.

Όταν κάνουμε παιδιά…
Αν είστε παντρεμένοι, εντάξει. Αν δεν είστε παντρεμένοι, μην προτρέχεις. Δεν υπάρχει πιο εύκολος τρόπος να ξενερώσεις έναν άντρα από το να του παρουσιάσεις ένα μέλλον που δεν είναι ακόμα σίγουρος ότι θέλει.

Σου φαίνεται ωραία αυτή;
Όλοι ξέρουμε πως είναι ερώτηση-παγίδα. Και ακόμα κι αν πούμε ότι ξέρουμε πως είναι ερώτηση-παγίδα, θα ακολουθήσει καυγάς, οπότε μην μπεις στον κόπο.

Καλά είμαι
Με εκείνο το υφάκι, το “Αν δεν ξέρεις ήδη, δεν πρόκειται να σου πω”. Να σου θυμίσουμε ότι δεν μπορεί να διαβάσει το μυαλό σου;

Τίποτα, ασ’ το
Ακριβώς το ίδιο με το “Καλά είμαι”, αλλά ακόμα πιο εύκολο να προκαλέσει καυγά. Επειδή είναι με τέτοιον τρόπο δομημένη η πρόταση που να μην αφήνει περιθώρια να πεις οκέι και να το λήξετε εκεί.

Είσαι σίγουρα καλά;
Τώρα βλέπουμε και το αντίστροφο. Και θα λέγαμε πως οι άντρες συνήθως είναι πιο ξεκάθαροι με τα συναισθήματά τους, αλλά αυτό θα ήταν ψέμα, οπότε θα καταλήξουμε ότι γενικά είναι καλό να εμπιστευόμαστε τους συντρόφους μας όταν μας λένε ότι είναι καλά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Τραγωδία στο Μεσολόγγι: 2 γυναίκες και ένας άντρας δίνουν τώρα συμπληρωματικές καταθέσεις! Τι λένε οι αστυνομικοί;

Με παχαίνει αυτό;
Όχι. Χριστέ μου, όχι, είναι τέλειο πάνω σου. (Επίσης, σκέφτηκες ποτέ ότι για να είναι μαζί σου, σε βρίσκει ελκυστική, άσχετα από τα κιλά σου;)

Δεν χωνεύω την μαμά σου
Πάρα πολύ λογικό. Σε καταλαβαίνουμε. Πρέπει, όμως, να είσαι διακριτική. Η σχέση γιου και μάνας είναι πολύ ιδιαίτερη. Βέβαια, αν η… πεθερά έχει φτάσει σε σημείο να παρεμβαίνει στην καθημερινότητά σας, τότε σε δικαιολογούμε.

Πηγή:in2life

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share