Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018

Έτσι θα πετύχεις πολλαπλούς οργασμούς!

12 Ιανουαρίου 2018 19:13
Έτσι θα πετύχεις πολλαπλούς οργασμούς!

Ναι, εμείς σου λέμε ότι μπορείς! Κι εμείς θα σε βοηθήσουμε να ανακαλύψεις πώς…

Πολλά ακούγονται. Πολλοί αμφισβητούν την ύπαρξή τους. Κι όμως, υπάρχουν γυναίκες που δηλώνουν ότι είναι αληθινοί, και ότι τους έχουν βιώσει. Και αν θες να γίνεις μία από αυτές τις γυναίκες, ίσως οι παρακάτω συμβουλές να σου φανούν χρήσιμες.

Πώς θα καταφέρεις, λοιπόν, να έχεις πολλαπλούς οργασμούς;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σελήνη στον Τοξότη: Αναλυτικές προβλέψεις Σαββατοκύριακου από την Άση Μπήλιου για όλα τα ζώδια! (video)

Αρχικά, σκέψου το
Όχι, δεν θα σου πούμε πως όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ, το σύμπαν συνωμοτεί για να το αποκτήσεις. Θα σου πούμε πως ο οργασμός αποδεδειγμένα είναι θέμα βιολογίας, όσο και ψυχολογίας. Και αν πέσεις στο κρεβάτι με την ψυχολογία ότι μπορείς να το κάνεις, ήδη αυξάνεις τις πιθανότητές σου. Είναι θέμα λογικής.

Δεν έχουν όλα να κάνουν με τα γεννητικά όργανα
Ναι, το κυρίως πιάτο βρίσκεται εκεί, αλλά οι οργασμοί σου δεν επηρεάζονται μονάχα από εκεί. Το στήθος, τα οπίσθια αλλά και κάθε άλλη ερωτογενής ζώνη σου μπορεί να σε βοηθήσει – με την ανάλογη φροντίδα – να τελειώσεις. Συνεπώς, ποικιλία και φαντασία στο σεξ!

Βρες το σημείο G
Το μυθικό σημείο G, που η ύπαρξή του έχει αμφισβητηθεί σχεδόν όσο και η ύπαρξη των πολλαπλών οργασμών. Βοήθησε τον σύντροφό σου να το βρει (εφόσον το έχεις βρει κι εσύ) και άφησέ τον να σου προσφέρει ανεξάντλητη ηδονή.

Περισσότερα προκαταρκτικά
Μην βιαστείτε να αρχίσετε την διείσδυση, επειδή η διείσδυση θα φέρει τον οργασμό. Πόσο μάλλον, είναι καλή ιδέα να τραβήξετε τα προκαταρκτικά περισσότερο, να δοκιμάσετε ό,τι βάλει ο νους σας, ώστε να έχετε σίγουρα πιο έντονο οργασμό μετά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σας αφορά: Ποια μέρα θα είναι κλειστά τα σχολεία της χώρας;

Τα sex toys είναι φίλοι
Προσφέρουν ακόμα περισσότερη απόλαυση, είτε κυνηγάτε πολλαπλούς οργασμούς, είτε όχι. Σκεφτείτε να αγοράσετε παιχνίδια που να ερεθίζουν διαφορετικές περιοχές, όπως δονητές για την κλειτορίδα ή για τον πρωκτό.

Επικοινωνία, επικοινωνία, επικοινωνία
Στο τέλος, τι είναι αυτό που επηρεάζει περισσότερο από κάθε τι έναν οργασμό; Πόσο απολαμβάνεις το σεξ. Και πώς μπορείς να απολαύσεις το σεξ περισσότερο; Μιλώντας ανοιχτά με τον σύντροφό σου για τις φαντασιώσεις σου και για αυτά που θέλεις να δοκιμάσετε.

Πηγή:in2life

 

Έρωτας και Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share