Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018

8 πράγματα που συνειδητοποιείς για τους πρώην σου, όταν πια γνωρίζεις τον ιδανικό!

8 Δεκεμβρίου 2017 17:42
8 πράγματα που συνειδητοποιείς για τους πρώην σου, όταν πια γνωρίζεις τον ιδανικό!

Από τότε που θυμάσαι τον εαυτό σου ως κοριτσάκι, αργότερα στην εφηβεία και πλέον στην ενήλικη ζωή, πάντα βρισκόσουν προς αναζήτηση του ενός και μοναδικού άντρα. Ωστόσο, έρχεται εκείνη η στιγμή που ξυπνάς και συνειδητοποιείς ότι ο τέλειος άνδρας όπως και η τέλεια γυναίκα δεν υπάρχουν, παρόλα αυτά μπορείς να βρεις κάποιον/α πολύ κοντά στη δική σου τελειότητα.

Βέβαια, καταλαβαίνεις ότι μέχρι να τον/την ανακαλύψεις, θα περάσεις πρώτα από χίλια κύματα. Θα βγεις πολλά ραντεβού, θα φλερτάρεις πολύ, θα κάνεις σχέσεις, θα χωρίσεις και ξανά από την αρχή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε τώρα: Πολύ δυσάρεστη εξέλιξη στην υπόθεση του 19χρονου μοντέλου με την κοκαΐνη!

Και μέχρι να βρεις τον ιδανικό για τα δικά σου δεδομένα σύντροφο, θα καταλάβεις πολλά πράγματα και θα βγάλεις μερικά συμπεράσματα για τους πρώην σου, όπως τα παρακάτω

1. Τελικά άξιζες πολλά περισσότερα
Όταν βρίσκεις επιτέλους τον ιδανικό σύντροφο, συνειδητοποιείς πως πλέον αγαπιέσαι όπως σου αξίζει. Για κάποιο λόγο, οι πρώην σου δεν ικανοποιούσαν ποτέ εξ ολοκλήρου τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Πάντα ήθελες το κάτι παραπάνω. Είχες στο μυαλό σου κάτι πολύ συγκεκριμένο κι απλά κανένας από τους πρώην δεν μπορούσε να σου το δώσει.

2. Δε σου ταίριαζαν καθόλου
Ρε παιδί μου, είναι μερικές φορές που απλά δεν κουμπώνεις απόλυτα με τον άλλο. Μπορεί την στιγμή που γνώριζες κάθε έναν από τους πρώην σου να νόμιζες ότι έχουν τελειώσει όλα κι έχεις βρει τον ιδανικό, αλλά όσο ο καιρός περνάει και απομυθοποιείς τον άλλο, καταλαβαίνεις ότι απλά μιλούσε ο ενθουσιασμός του πρώτου καιρού.

3. Ήταν χάσιμο χρόνου η προσπάθειά σου να τα ξαναβρείτε
Κάθε φορά που χώριζες, η ίδια ιστορία. Κλάματα, οδυρμοί, φωνές και παρακάλια για να τον ξανακερδίσεις. Είχες την ελπίδα ότι αφού τα ξαναβρείτε, εκείνος θα αλλάξει, θα σου φερθεί διαφορετικά και θα μπορέσετε και πάλι να χτίσετε γερά θεμέλια για τη σχέση σας και να είστε όπως πριν. Ναι καλά κι ύστερα ξύπνησες. Ποτέ το να τα ξαναβρείς με έναν πρώην δεν είναι καλή λύση. Next please!

4. Ο σωστός άντρας πάντα βρίσκει χρόνο για σένα
Όλοι είμαστε απασχολημένοι κι έχουμε ένα σωρό υποχρεώσεις και άγχη λόγω της καθημερινότητας, αλλά το να βρεις χρόνο για το σύντροφό σου δε θα έπρεπε να αποτελεί ποτέ πρόβλημα ούτε ζήτημα μεγάλης σκέψης. Ο άντρας που σε θέλει, είναι ενθουσιασμένος με σένα και σε αγαπάει, πάντα φροντίζει να ξεκλέβει χρόνο για να έρθει να σε βρει, έστω και για λίγο.

5. Δεν αξίζει να παρακαλάς για την αγάπη κανενός
Ποτέ δεν είναι ωραίο να πιέζουμε καταστάσεις. Δεν μπορείς να αναγκάσεις κανένα να σου φερθεί με κάποιο συγκεκριμένο τρόπο ή να πάρει κάποια πρωτοβουλία αν δεν το θέλει εκείνος. Αν δεν μπορεί ο άλλος να σκεφτεί ούτε τα βασικά από μόνος του, τότε βράστα. Ο σύντροφός σου καλό θα ήταν να κάνει πράγματα για σένα από μόνος του κι όχι μετά από δική σου υπόδειξη.

6. Ο σύντροφος που έχεις τώρα αξίζει τον πόνο που βίωσες από κάθε προηγούμενη σχέση σου
Οι έρωτες έρχονται και φεύγουν καλώς ή κακώς και συμφωνώ και με το παραπάνω, ότι ο έρωτας με έρωτα περνάει. Έκλαψες και πληγώθηκες πολύ από τους πρώην σου, αλλά τώρα ζεις κάτι όμορφο και δεν αξίζει να συγκρίνεις το παρόν με το παρελθόν και να χαλιέσαι. Από μία στιγμή και μετά, απλά παύεις να ασχολείσαι άλλο με τους πρώην, οι οποίοι αποτελούν περσινά ξινά σταφύλια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή είναι η εκπομπή του Epsilon που κόβεται μετά από εντολή του Ιβάν Σαββίδη!

7. Δεν έχει σημασία ποιος προχωράει παρακάτω πρώτος
Θα το ξαναπώ. Τώρα έχεις μία καινούρια ζωή, έναν καινούριο έρωτα και είσαι πιο καλά από ποτέ. Γιατί ακριβώς να σε νοιάζει αν εσύ προχώρησες πρώτη παρακάτω ή ο πρώην σου; Το θέμα είναι ότι προχώρησες. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να το κάνεις αυτό στον εαυτό σου ούτε και στο σύντροφό σου.

8. Υπάρχουν και υγιείς τσακωμοί εκεί έξω
Και τους βιώνει αυτήν την στιγμή στην τωρινή σου σχέση. Ποτέ δεν είναι όλα ρόδινα κι ονειρικά. Δεν υπάρχει καμία σχέση που να μην έχει δυσκολίες και τακτικούς καυγάδες. Όλα αυτά είναι φυσιολογικά. Το ζητούμενο είναι πώς επικοινωνείς με τον άλλο ακόμη κι όταν τσακώνεσαι και πόσο πρόθυμος είσαι να κάνεις πίσω και να λύσεις το πρόβλημα. Ε αυτό είσαι σε θέση να το κάνεις τώρα, αλλά ούτε κατά διάνοια σε κάποια από τις προηγούμενες σχέσεις σου.

Πηγή: neopolis.gr

 

Έρωτας και Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share